Tisdag

Satan vad hett det varit ute idag!! trodde jag skulle smälla av när jag jobbade!! hua! tur att ja slutade klockan tre idag :) Men samtidigt är det skönt!! jag älskar värme <3 :)

Var hästledig idag, sofia ville låna min fina och dressyra lite så de blev så :) klara hade skött sig fint! duktig flicka <3

Och i morron jobbar jag kväll :((( suuuger! så då har Lisa klara eftersom ja inte kommer hinna dir då! så får inte träffa mitt gull förrän på torsdag :(( lååångt dit!!



Var ned på stan efter jobbet och shoppade lite smått. ett busskort, ett par örhängen, en parfym " dolce och gabbana" hur fan det nu stavas. Sen en kajal och ett läppglans. Behövdes.. var även in på djuraffären och kollade lite saker för mitt " Nya husdjur" som kanske flyttar in strax ^^ hehe..

Gud vad tiden går fort!! i morron är det första juni liksom!! tyckte att det var nyss ja pulsade runt i snön och klagade på kylan och blöta strumpor.. hmm.. kan tiden sakta ned lite? så man hinner med?

i morron skulle ha varit en speciell dag för mig... en väldigt speciell dag.. men de blev inte så, blev något helt annat ist... så galet felfelfel.. men ja kan inget göra... du gjorde ditt val som sagt.. tror ändå att de var lika bra allt som hände.. men kan inte förneka att morrondagen kommer kännas tung.. riktigt tung.. många tankar och funderingar kommer snurra runt... men ja får ta dagen som den kommer.. ska ju jobba som sagt.. så kommer sysselsätta huvudet så gott ja kan... och tänka på annat..



Men ja längtar tills mina skattepengar kommer!!! för då ska ja göra något stort... väldigt stort :) kommer vara så glad... lyckligast i världen... tillsammans med dig <3 älskar dej baby!


Nääe nu ska ja faktiskt sova :) men vi hörs kanske i morron!! ha de fint!! pöss!

jag funderar...

på att skaffa ett nytt husdjur... :) kan ni gissa vad?

rätt svar får en överraskning ;)


??????????????????????????????????????

Måndag!

Hejsan allihopa!

Gud vad skönt med måndag! En heeel arbetsvecka att se fram emot... *host* haha uscha jag hatar måndagar! det vidrigaste jag vet..nästan...

Har ni haft en fin helg då? jag hade en jätte trevlig lördag med mina vänner <3 bild har ni ju redan sätt sen stefan bloggade :) så den behöver ja ju inte lägga upp igen :)

Men var ut på Harrys iaf! jösses vad mkt folk det var!! gick knappt att komma fram på övervåningen! men jag gillar folk så de gjorde inget! lite jobbigt att dansa dock :P men de gick de med!

drack skit goda drinkar också! med kolasås i! haha sött och sliskigt var det men gud så gott!! Finaste Natalia bjöd mig på dom. mitt hjärta <3



Här är en bild på mej sen i lördags :) snygg?

Har varit till min fina idag efter jobbet också så klart <3



såret i karleden såg jätte fint ut idag :) blev lite irriterat när jag red men inte så farligt. Så det känns skönt iaf. Hoppas de försvinner helt snart!

red iaf en tur på ängen! jätte mysigt var det! solen sken och det var 19 grader vart fast klockan var åtta :) och klara kändes jätte fin. pigg och framått. Lyssnade bra på alla mina hjälper och var mjuk i munnen <3 så red bara i 35 min ungefär. :)

i morron planerar jag att hoppa. Stefan ska hjälpa mig :) så får se hur de går :)

Nu ska ja fortsätta laga mat åt oss <3 baby är på väg hem nu med bussen :) han har jobbat kväll. Men i morron jobbar vi samtidigt! hör och häpna! :D



Jag älskar dej..

Passar på..

Att blogga lite medans Bella är på jobbet. Har ju lovat älsklingen att Jag ska gästblogga någon gång och har faktiskt lovat och menat att göra det, vi har bara haft så mycket för oss. Är ju alltid på jobbet eller i stallet och i helgen var det festa på lördagen vilket var så sjukt jäkla roligt!!! <3



Ganska suddig bild men ja här e nåra av oss som gick ut:
Jag(Stefan för den som inte vet), Bella, Johanna, Lisa och Sandra.
Var ju några fler med också som: Robin, Carroe(CP), José och nåra av han släktingar och kompisar då!


Sen var det då stallet... Klara har ju haft lite problem på ena karleden och nu har varken Jag eller Bella varit i stallet sen i fredags. Men som det låter så ser det inte värre ut, utan ganska bra. Bella gör väl en bedömning efter jobbet idag. Hon slutar ju klockan 16 och då har jag nästan precis börjat jobba. =((


Och så har vi ju kanske myst en del också då såklart, Bella är så gosig så jag måste uppehålla henne från bloggen ibland för att bara ligga å mysa! <3

Kommer inte på något mer vettigt att skriva just nu, klockan e ju fasiken bara halv 8 på morgonen och jag tvättar...(Jippi?) så nu går jag ner i tvättstugan och fixar lite snart igen!

Lämna gärna en kommentar på huruvida ni vill att jag ska blogga igen någon gång också, ifall det var helt ointressant så skriv gärna det också då ^^ =D

Lördag!

Underbart att vara ledig en hel helg!! hör inte till vanligheten direkt kan jag ju tala om ^^ så det är så härligt! :)

har varit i stan hela dagen. har shoppat lite nya kläder åt älsklingen. fan han kommer vara galet sexig ikväll. Så får hålla ett öga på flickorna tror jag.. HAN ÄR MIN!! rör du DÖR du ;) *grrr* nääe men hittade en del snyggt åt honom. Lyckades äntligen lura på honom Linnen! och som ja trodde blev det awesome!! <3

själv hittade ag inte ett skiiiit! några örhängen men inge mera.. allt är fullt...fullt.. och åter fullt! allt ser ut som TANTKLÄDER!! och är helt enkelt förskräckligt fult! :( lessen bella.... inte enns skor hittade jag.. suck!

Men men.. hänger inte läpp för de.. har redan dagen outfit ju :) för ikväll blir det fest för hela slanten! sen ska vi ut på Harrys! <3 ska bli så skoj att få dansa :) me loooove <3

 

vad ska ni göra ikväll? :)


GRATTIS!

grattis till mina 2 fina <3<3<3

mattias som blir 26 :)



och mitt hjärtas älskling som blir 9 år idag!!! har haft 9 undebara år tillsammans med dig <3 hoppas på måååååånga fler :)



GRATTIS PÅ ER!!!

Igår

Hoppningen igår gick såjädra bra!! hon busade lite i början och bockade några reäla gånger. men sen lugna hon sig lite men var pigg och framått. riktigt härlig att rida måsta jag säga. mitt gull <3



Stefan filmade oss lite också :) inte alla övningar kom med dock :) men tre st iaf.

hindret på sisra hoppet ligger på dryga metern :) syns inte för han filmar den rakt från sidan. men så är det iaf :)

Sen får vi ett stopp också som ni ser. Det var helt och hållet mitt fel. Jag glömde vägen och kom helt feeeeel! men vi fixade det sen så :)

såret såg fint ut igår iaf :) och nu syns det inte när hon gick heller så det är skönt! kanske är på bättringsvägen nu då? hoppas hoppas!

<3

Baby don't worry, you are my only,
You won't be lonely, even if the sky is falling down..

<3<3<3



Nytt

Just ja igår köpte ja ett vitrinskåp och en matta av en vän. Blir nog ett snyggt databord också ist för mitt rangliga som står i sovrummet hahah! ^^ "

ska fixa "spottar" att ha i skåpet också. skulle bli så snyggt! tror de finns på ikea :) sen ska våran platt tv upp på väggen också. Och en lampa skulle behövas på väggen i hallen :) sen är de ganska fint här..

jo just.. en tavla ovanför soffan också.. sen så :)


så sant..



<3

Fredag :D

Vet ni vad? det är fredag.. det innebär att det är lördag i morron. och att ja ska FESTA! :D har inte festat sen sista april! så det ska bli awesome...! ska dansa så skorna glöder! lycka är!!!

Och jag är ledig heeeela långa helgen.. ska njuta så fett mkt! :) mmmmm!



Min outfit som ja ska ha i morron. fast mera smink och fixat hår så klart :) är den inte snygg då? aldrig använd och har haft den ett tag! :)

Idag är det hoppning också.. får se om ja ska vara med. veterinären kom ju till slut i förrgår. Och precis som ja misstänkte är den en blandflora av bakterier och svamp som mitt gull drabbats av! de drabbar ofta hästar med lite mera hovskägg. Men om ja fortsatte behandla som ja gör så skulle ndet gå över trodde hon. Annars så fick ja ett recept på en salva som ja skulle använda. så får se..

rakade bort allt hovskägg igår med en rakapparat. För att det skulle få mera luft. Hon stod helt stilla <3 duktiga klara. fast de började ju så klart blöda eftersom huden är så pass irriterad. Så får se om ja kan rida henne idag eller inte. beror på hur det ser ut och hur hon rör sig. Kanske blev hon halt av allt pillande? såg inte så ut igår men ändå.

veterinären trodde att det bara var att rida på så länge hon inte var halt.... Men hur mkt ska man egentligen våga rida då? utan att hon kanske tar skada av det? är så svårt. Är ju bara en ytlig irritation men ändå. gaaah de ät så svårt! hon känns kanon fin när man rider iaf.. men som sagt... jag är rädd om hhenne <3


hahahahah

Grillning
Efter fem långa månader av kyla och vinter så är det äntligen vår och grillsäsongen är här.
Därför är det viktigt att påminna er alla om hur det går till,
eftersom det är den enda matlagningen som en riktig man gör.
Förmodligen eftersom det medför vissa risker ( tändvätska, eld osv ).
När en man erbjuder sej att grilla händer följande:
Rutin:
1. Kvinnan handlar all mat
2. Kvinnan gör en potatisrätt, sallad, vitlöksbröd, en eller ett par såser och förbereder efterrätten.
3. Kvinnan marinerar köttet lägger det på ett fat tillsammans med de nödvändiga grillverktygen och eventuella kryddor. Sedan bär hon ut det till mannen som sitter bredvid grillen - med en öl i handen.

Här kommer det viktiga:
4. MANNEN PLACERAR KÖTTET PÅ GRILLEN.
Mera rutiner:
5. Kvinnan tar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, underlägg och så vidare...
6. Kvinnan går ut till mannen och säger till honom att köttet bränns vid. Han tackar henne och frågar om hon kan gå in och hämta en öl till medan han försöker att rädda köttet!
Viktigt igen:
7. MANNEN TAR BORT KÖTTET FRÅN GRILLEN OCH LÄMNAR ÖVER DET TILL KVINNAN.
Ännu mera rutiner:
8. Kvinnan dukar fram tallrikar, glas, bestick, servetter, sallad, bröd, potatisen, såserna och bär ut dem till bordet där hon har lagt på en ren duk.
9. Efter maten så dukar kvinnan av och diskar.
Och viktigast av allt:
10. Allihopa tackar mannen så mycket för den utsökta maten och berömmer honom för hans färdigheter .
11. Mannen frågar därpå kvinnan om hon har njutit av sin matlediga dag??? När han ser hennes reaktion så kommer han fram till ( det han har misstänkt länge ) att det går aldrig att göra en kvinna nöjd!

9 things

9 Saker ni inte viste om mig• Jag har få nära killkompisar men många ”vanliga”. Nästan alltid när jag blir bra kompis med en kille så försöker han göra något med mig, sånt e bara äckligt och förstör ju.

• Jag är en riktig pojkflicka i personligheten rakt igenom haha. Även om jag gillar att fixa håret och sånt där så e ja inte den som backar för att skada & smutsa ner mig, tvärtom.

• Jag hade typ bara varit riktigt kär 1 gång i heela mitt liv! asjobbigt.. ? men nu tror jag att ja hittat den rätta i mitt liv.. han är mitt allt.. det finaste och vackraste jag har <3 min stefan <3


• Jag har verkligen otur, och då menar jag OTUR. OTUUUUR!!!!

• Folk dömmer mig för mitt utseende jätteofta (?) får ofta höra typ ”du var mycket smartare än vad jag trodde, du är inte bara en yta utan har något innanför pannbenet” visst, kul att höra att folk tycker man e smart osv. Men fattar inte varför man ska dömma mig för mitt utseende? (oavsett om folk tycker jag e snygg eller ful) jag kan inte hjälpa hur jag föddes, hur jag ser ut,  stilen jag väljer att ha för att jag tycker den är snygg..

• Ibland (ofta) tar killarna mig för mitt utseende, inte för mitt hjärta.. dom leker lite..kör sitt race.. sen lämnar dom mig.. varför? är de för att de bara finns puckon här omkring eller är ja för snäll och lättlurad?

• jag har lätt för att hitta vänner.. har lätt att bli kompis med folk och få folk att lita på mig :)

• Jag är en jävligt glad och pigg människa. Även om jag e ledsen, arg, deppig eller trött så e jag nästan alltid pigg och glad ändå. Jag bara är sån, haha

• Det är svårt att hitta riktiga vänner som man kan lita på här. (kanske överallt)? allt känns så oseriöst på nått sätt haha.men inget ont om mina nuvarande vänner.. men de gammla som man har strukit ett streck över.. vilka patetiska människor.. jösses..


det är ju som sagt ingen hemlighet att jag...

Jag hatar ex. Mina egna, och mina pojkvänners.

(Det där blev lite fel, nu låter det som att jag har flera pojkvänner samtidigt.)

Det var inte så jag menade.

Jag hatar mina egna föredetta pojkvänner, dels för att typ 80 procet av mina ex varit idioter…

fast vissa behöver inte ha gjort något stort fel….

Jag bara hatar dom för deras existens, för att dom påminner mig om att jag har varit tillsammans med dom, eller påminner om tider jag helst inte vill minnas…..

Men när man träffar en föredetta pojkvän så vill man ju gärna se så bra ut som möjligt…. iallafall jag.^^

Jag vill att dom ska ångra sig, att dom ska se vad dom gick miste om. Jag vill inte ha dom tillbaka,

Men nog fan kan dom få sukta litegrann… ;)))

fast jag ljög litegrann nu kände jag… jag hatar inte ALLA mina ex, vissa av mina ex är faktiskt några av mina allra bästa vänner!!! MEN jag tror nog de flesta vet vilka EX jag menar i detta inlägg.. eller hur?


varit hemma hos mamma

Kom nyss hem från mamma. Har varit där och fikat lite och kollat på tv. pappa var i älvkarleby på kurs och baby jobbade. så så passade ja på att gå hem till mammzen...

Sen åkte vi och hämtade pappa i älvkarleby då. min gammla musik lärare Percy var där med sin dotter och sjöng och hade underhållning. så duktiga båda två :)



Längtar tillbaka till tiden då jag gic i åttan nian faktiskt. allt var så mkt lättare då. Och så var ja sjukt mkt snyggare än jag är nu haha! mera vältränad och fitt.. nu är man ju lite halvmullig så där... men men.. de ska ja försöka få bort ^^ ska först ta tag i mitt socker beroende. Är fan det på allvar.. riktigt drygt är det! någon som har några tips på hur man blir av med sånt?


blir så sur..

När folk låter griniga på telefon fast man inte gjort något! de borde vara tacksamma! ja älskar de jag gör... så sluta vara så grymt sura och var glada att någon vill, försäker och tycker om det!!

Tisdag, blåsigt och mulet ute...

Hejsan hoppsan! :)

Igår tömmkördes min fina av sofia. Hon är jätte duktig på att tömmköra! klara gick jätte fint men det syns att hon inte vill sträcka fram höger benet riktigt pga såret antar jag :( och veterinären skjuter upp det hela tiden med att komma ut.. blir så irriterad. Hon har liksom ändrat tiden nu i två veckor!! och hästen behöver ses igenom! snart måste jag nog ringa någon annan veterinär tyvärr! hmmm...



Ska strax dit iaf. Rida lite tänkte jag och känna på henne... hon kändes inte så bra i munnen i söndags. Jätte gård och skit dryg var hon. Så vill se hur hon är idag. hoppas på en mjukare och mer följsammare häst idag :)


Söndag

Hello hotties!

hur är det med er denna söndag eftermiddag? tycker inte ni som jag att vädret är helt underbart!? trotts att det blåser lite? :)

har jobbat hela dagen idag då! klev upp halv 5 som alltid! men vad gör de när man har världens bästa jobb?

Ska strax åka till stallet. ska rida egenom henne riktigt. Kan behövas. :) trava lite höjda bommar osv :) blir kanon det säkert :)




hormonförändring...

är så irriterad på allt.. stör mig på allt typ.. och ja vet inte varför.. som ett jävla PMS barn!! fast hela tiden.. grymt jobbigt.. varför är ja så här nu för?

Känner mig nere och sårad med.. men kan inte sätta fingret på vad det är som stör mig!!! :(((((( suck det är så jobbigt...

aja.. ska försöka sova.. jobb i morron!

pusspuss!

Sockerkakan!

aaaw.. titta vad fin den blev! =)



han gjorde den åt mig..mitt gullhjärta <3

GISSA

Häftigt.......

 

Scrolla sakta neråt och försök gissa vad varelsen är tillverkad av.













Just det flipp flopps :) hehe glad sommar!

djurpratare

åkte som sagt ut till ladugatan och hämtade upp Annicka som mkan prata md djur, via bilder, känslor, lukter osv.. vet inte riktigt hur det går till men på ett ungefär. enligt henne ska jag vara väldigt öppen för detta. och det tror jag faktiskt för jag känner direkt om något är fel med klara. ibland kan ja till och med veta exakt vad felet är.. så nog är jag öppen alltid. det gäller bara att jag ska veta hur ja ska kunna plocka fram detta och utveckla det..

hur fan man nu gör det? :O



men vi hämtade henne där hos en kollega till mamma, eller aa en gammal kollega var de ju faktiskt.. men iallafalla ^^

sen åkte vi ut till mitt hjärta som stod inne och väntade. Hon gnäggade högt när hon såg mig! så gör hon alltid. Blir lika varm i kroppen varje gång :) <3

Sen satta jag mig på en hink i gången och hon stod utamför och började genast anteckna en massa och klara stod och tittade på henne nästan hela tiden. emellanåt gick hon fram till mig och nosade mig i håret. naaw <3



Ska skriva upp det hon anteckande :)

jag tycker väldigt mycket om min matte. hon bryr sig alltid om mig och gör allt för mig. Hon ger så härliga klappar och jag tycker om när hon smeker mig i pannluggen. det är mysigt <3 vad vore jag utan min matte?

Jag tycker att du och jag ( matte) kan busa ihop. Då är det inte så tråkigt :) och jag skulle tycka det var jätte roligt. men du vill aldrig busa med mig.. varför?

Då bad jag annicka förklara att klara är för stor för att busa med på det sättet hon vill. det tyckte klara var tråkigt.. så hon tyckte vi kuna busa lite iallafall ^^ haha sötnos!

Jag tycker inte om högaljud. bland annat maskinen som låter så hemsk där ute
( harven som vi harvar banan med)
Den låter grymt illa så det gör ont i mina öron. Men lika när folk har mycket höga ljud för sig. Så som barn skrik och när matte höjer rösten åt mig. Jag hör henne ändå. jag har faktiskt bra hörsel ;)
Jag blir så trött i huvudet när dety är mycket folk och massa surr. Men samtidigt tycker jag att det är roligt att ha folk omkring mig.


Mitt högra bakknä stramar så konstigt. det stramar i knäskålen, som om senan är för kort? eller muskeln där i närheten? det är på utsidan. det gör inte ont.. men det känns obehagligt..

Samt på vänster has på utsidan, det känns som om jag går konstigt.. gör jag det? den känslan har varit ett tag.. kanske veckor eller månader?


Jag vet om att hon haft problem med höger bakknä. Det talade en massör om för mig när klara var 4. att hon överbelastat det. kanske är det så nu med? så jag ska stretcha henne och låte henne gå i lite lägre form ett tag. samt massera henne.



det kändes så konstigt med kisseriet för ett tag sedan. Det kändes som att ja kissade fast jag inte gjorde det.. och det var segt och tjockt. det kittlades också. vad var det? och varför?

Vi förklarade då att kkara var brunstig och att det inte var något konstigt alls ^^ det tyckte hon var skönt att höra. men någon hingst ville hon rakt inte ha. dom är äckliga.

Mina nedre tänder i fram känns också konstiga. som att jag tuggat på en sten ller så. det ilar lite när jag tuggar. men det är nog inget farligt..

Och fy var hannen här bredvid luktar kiss. han kissar hela tiden! har han urinvägsinfktion? ibland rinner det in till mig och min box blir helt blöt och luktar hans kiss! et är jätte otrevligt!

haha copy brukar sätta på sitt vatten i boxen. Så både klaras box och hans blir helt blöt. Och då rinner det väl in lite urin till henne. det verkar hon inte tycka om. Hon tyckte han luktade illa hahaha ^^



Sen trivs hon med alla hästarna här och med stallet. hon tycker alla är så gulliga :) Men jag vill inte ha de andra hästarna för nära. den snor bara min mat ^^

Sen fick jag ställa frågor till henne :)

1. såret vid karleden, har du ont i den? och vet du vad det kan vara?

jag har inte ont alls, känner det knappt. ända gången det känns är när du är där och petar i det. varför ska du envisas med det hela tiden förresten?

det var mkt värre förra gången när till och med Ballarna var svullna! det gjorde riktigt ont!

antar att det avr förra vintern när hon avr så halt. kommer ni ihåg? när en hovslagare behandlade med Creolin så hela karleden blev bränskadad. Blödde, varade och hon hade grymt ont. det var hemskt :(

Kan vara någon slags svamp jag drabbats av. men det gör inte alls ont ingen fara! :)

2. Har du ont i bogen? du blir så arg när jag rör dig där ibland?

Näe jag ahr inte ont alls.. det kittlas!! jag är lite finkänslig just där. så vore tacksam om du låter bli den helt. det är inte skönt alls!

3. tycker du om att hoppa?

hoppningen är jätte skoj :) speciellt när det går fort!



4. du stannar när du tävlar? och även på träning ibland varför har du börjat så?

känner av mitt knä. ibland mera, ibland mindre. det stör mig och jag hamnar ur fokus. kommer fel och stannar. inte meningen förlåt. Men du har även varit trött de senaste gångerna. då blir jag orolig och undrar varför. det stör mig också. Varför är matte så trött?

på tävlingen var jag trött och less i kroppen. så jag kunde inte konsentrera mig. Kom fel och kände mig slut i huvudet. då blev det bara så. sen var de vita hindren väldigt läskiga. dom såg konstiga ut. Och det lät så konstigt bakom mig.

det kan stämma. det var två vita plank hon stannade på sist. Och då hade hon läktaren i ryggen. Sen hade hon hoppats i två dagar innan. så hon kanske hade träningsvärk vem vet?

5. kan du sluta bocka och sparka ned andra hästar i dikerna när vi rider ut? alla blir så sura och jag gillar det inte alls. varför gör du så?

Ska försöka behärska mig! men det är ju så fasligt roligt!! jag vill springa fort! men ja har så korta ben! de andra är mkt snabbare fast ja vill också hinna med! men ibland springer ja väldigt fort jag med. det är roligt!

6. tycker du om att bada?

det är underbart! när ska vi göra det?

Sen helt plötsligt började hon prata om brors barn. Hon gillade när dom var där. dom gjorde henne glad :)

En hand på mig matte är varmare en den andra. varför är den det?

min höger hand är nästan alltid lite varmare en den vänstra. Vet ej varför? annicka tror att ja har en helande effekt med den? vem vet.. kanske har jag det? :) vore ju lite coolt. tänk att klara snappar upp sånt? coolt!



sen avslutar hon lite fint med

jag vill alltid vara med min matte. jag har varit med henne hela mitt liv. och vill aldrig skiljas från henne! <3

aaaw.. mitt hjärta! vi ska alltid vara tillsammans jag lovar!

kan ha missat lite men isf skriver ja det i efterhand. Sen måste ja tala om att Annicka visste INGENTING om klara när vi kom in i stallet. men allt hon berättade stämde! det som är så coolt! hon visste inte att barnen varit med, eller att hon ahft problem med en fot förut. Men ändå kunde hon tala om det för mig! nästan lite läskigt.

Sen under samtalet kom klara fram till mig ibland och nosade mig på kinden. Satt ju lutad mot hennes box dörr. Och då log annicka " Jaa du vet vem din matte är " sa hon då. precis som att klara ville tala om att där sitter min matte! min gulletuss <3



Så det här var riktigt skoj. Hon kommer tillbaka nästa gång hon åker ned hit. får se vad klara säger då :)


Lördag!

Hejsan mina älskade läsare!

Hoppas ni haft en fin lördag? det har jag haft faktiskt :)

Började dagen med att åka och mocka åt min fina. Tog in henne och borstade och pussade på henne och sen ställde jag in henne så hon fick äta lite. För som ni vet idag kom annicka ut och skulle prata med henn :) men de tar ja i ett separat inlägg efter detta :)

Brors fina barn var också med och borstade och pyssla. Tror klara skulle bli en fin barnhäst i framtiden ;) hehe mittt lilla hjärta <3

Har nyss kommit hem från mamma och pappa. dom var bortbjuden på middag s då våldgästade jag, stefan, robin och bror och hans barn deras hus ^^ Grillade en massa gott kött och annat och drack någon öl och hade det jätte mysigt. barnen lekte med hundarna också så dom fick göra av med lite enrgi :)



Mitt lilla <3

Så nu håller älsklingen på att baka en sockrkaka åt mig. Gulligt va? <3 ni ska få se en bild på den sen :) hihi!

i morron blir det jobb.. hualigen! skulle vilja vara ledig och bara mysa med min baby och rida klara en sväng! men ja behöver verkligen pengar nu när jag ska...... just de... vad ska jag göra?? ;) ni kan ju gissa på det! *blinkblink*

Men iaf.. så jag måste ha pengar! så det är bara att bita ihop, stiga upp halv jävla äckel fem och jobba! och se GLAD ut :D:D:D:D vilket är svårt när man är svin trött.. men iaf :)



Nääe.. nu ska jag skriva ett inlägg om hur det gick idag, sen ska ja äta sockerkaka och pussas massor med min fina stefan.

Han har förrsten lovat att gästblogga här :) vad skulle ni tycka om det? ni är så där fruktansvärt strama och snåla med era kommentarer igen! jag ser ju att ni läser! men kom igen! överös mig med kommentarer! ja svarar ju på allt! :)


Hoppning

Hoppningen idag gick fint. Såret såg jätte fint ut så kunde vara med :)

vi hade lydnadsövning så hade typ bara två upphöjda bommar som man skulle kontrollera galoppsprången mellan. Det gick fint!

fast hon tjaffsade grymt med bettet. Så tror inte hon trivs med det längre så ska testa ett annat nästa gång :)

Nu duscha sen mys med grabbarna! <3


snart

Är jag din för alltid..


Fredag!

Hejsan alla söta!

idag är det fredag! myyys och ja är ledig i morron! känns så grymt skönt! och så kommer ju djurprataren och ska prata med klara. ska bli så spännande <3<3 längtar :)

Idag sov ja som en liten gris! orkade inte kliva ur sängen förrän efter 13 hahah! trött tjej eller vadå? men skönt att bara få ligga och slappa också :) musse var förvånansvärt snäll inatt.. så ja fick sova ut. ^^

Nu ska ja strax åka till stallet. får se om ja är med och hoppar idag eller inte. beror på hur foten ser ut. sen har hon typ inte gått sen förra fredagen så hon flippar väl ut om hon är med idag ^^ haha så det återstår att se :)

.....

idag har ja och baby varit och kollar på en sak ;) kan ni gissa vad? <3


Torsdag!

Hejsan mina gullungar!

alltså herre jösses vilken fitta jag varit heeela dagen ^^ hualigen stackars min baby som fått stått ut med mig x)



Började med att musse väckte mig runt 04:00. drygade som alltid. lekte med allt. Bollar som pingla och vette fan allt! små störande ljud som gör mig skogstokig att lyssna på!! HELLRE NÅGON SOM SNARKAR ÄN DET!!!! >:((((

så då åkte den jäveln ut ur sovrummet.. är tyst i 1 timme kanske.. sen vaknar jag av att han försökr öppna dörren till sovrummet. och då hoppar han in i den och försöker få tag på handtaget så det bara SMÄLLER!!! och handtaget smäller de med när det slår tillbaka i hans misslyckande.

och inte nog med det så skriker katt fan samtidigt varje gång han misslyckas med att öppa dörren!! och han försöker inte 1 gång.. nejnej... 15 minst kanske.. och ja lackar ur och ryter i att han ska sluta. så han lägger av i ca 5 min sen fortsätter han!!!

tillslut får den fan upp dörren och går nöjt in. varpå jag rusar upp och hyvar ut honom med näsan före och slår igen dörren igen... och då fortsätter han med att försöka öppna dörren.. och det fortsätter att smälla....

vid det här laget är jag grymt arg, trött och vet att om 1 timme ska jag gå upp!! och ni vet ju hur lätt det är att somna om när man är förbannad? så då skriker ja att nu jävlar lägger du ned eller så jävlar DÖR DU DITT AS!! något i den stilen ^^

så när klockan sedan ringde så hade ja precis somnat om.. och typ legat vaken sen 4... och så håller det på VARJE JÄVLA NATT!! så jag är grymt lätt irriterad varje dag!

men speciellt idag efter en rad sömnlösa nätter..



tur att du är söt ditt lilla as... men snart hjälper inte det längre.. jag prioriterar min sömn.. så skärpning eller så åker du UT!!

Så det var en sur bella som kom till jobbet idag ^^ en mkt sur bella.. Men fick en egen tagg in så då blev hon lite gladare hahahahah ^^

och nu ska ja vandra till affären för att handla något gott till maten... sen ska ja städa... eller ja... stefan ska dammsuga... och ja ska titta på ^^

och damma hahha :D



förändring

vill göra något med min kropp.. typ piercha mig? färga håret? eller tatuera mig? något.. hjälp mej!!



Är grymt sugen på sånna här :D



bad tycks?

jag vill..

Åka utomlands... nu nyss tack!!!!



karpatos i grekland. har varit typ överallt i hela grekland! vill tillbaka dit NUUUU!


Rhodos


Kos!


åååh.. ta mig dit nu tack :(((

Boulogner prommis :)

Hejsan mina gullisar <3

haft en fin dag? det har jag. Var ledig idag så jag hämtade flaxen tidigt från dagis och så åkte jag och baby och sötaste flax till Boulogner skogen och gick i solen.

Flax är så duktig att ha med sig. han skäller eller gnäller varken på Bussen in eller mitt på stan eller i parken. han går på slakt koppel hela tiden. hade han lös en stund med. Gick hundar och folk förbi men han kom snällt in på min inkallning och gick fot. min duktiga kille <3

Tog lite bilder när vi lekte :)










ett litet skutt ^^







är han inte fin då =)

Nu ska ja och baby äta lite strax. kyckling med pressad potatis och champingionsås :) min gulliga mamma gav mig en slant så ja kunde köpa hem mat. Hade ingenting och inga pengar :( så hon räddade mig min lilla gullemammsen <3

stall och bjuden på mat

var som sagt över till finaste Robin på middag :) lagade fläskkarre med pommes, sallad och champingionsås! så jävla gott! tur att man har en sån fin vän som honom :) <3



Han ska snart åka ut på en resa i en månad :( hur ska ja då klara mig? han får ta mig med haha ^^ kommer iaf sakna honom :/ tur att han kommer hem igen :)))))

Klaras ben såg fint ut idag med :) får se hur det urartar sig :) veterinären ändrade tiden till fredag. vilket kommer innebära att jag missar hoppningen.. IGEN!! men vem vet? har ja en grym tur så kanske bener är bra tills dess?? hoppas hoppas hoppas!


jag hatar...

jag verkligen hatar pengar! för jag har för lite av dom! allt kretsar kring pengar hela jävla tiden!! jag hatar dom!! så grymt :(

ska strax över till finaste Robin och äta iaf :) <3 han är en av de finaste människor jag känner! all kärlek till dej gubben :)


vilka idioter!

jahapp.. då går jorden under nu på lördag då! alltså den 21 maj klockan 18:00 år 2011!! iaf om man frågar den här mannen!

http://tv.expressen.se/nyheter/utrikes/1.2430550/profeten-jorden-gar-under-nu-pa-lordag

harold camping påstår att det ska komma en enorm jordbävning på lördag klockan 18:00 som människorna aldrig skådat. gravarna ska öppna sig och själarna ska flyga upp till himmelen och sen ska resten av folket dö och jorden går under.

Dom har till och med satt upp stora plancher i hela usa och andra länder att jorden faktiskt ska gå under då. Helt sjuuuk! bara för att det ska stå i bibeln.

URSÄKTA!? BIBELN ÄR PÅHITTAD daaaaaaaaaaah!

det är dom här jävla jihovas vittnen och livets ordarna som hittat på sån här skit och sätter skäck i stackars normala människor!

tänk om rödluvans varg kommer och slukar alla på fredag då? japp.. för det har jag bestämt! så nu måste vi sätta upp stora skyltar om det med så de så!! för då kommer han.. sen stora stygga vargen * hjäääälp*



fattar inte hur dom tänker... idioter! han hade tydligen påstått att jorden skulle gå under 94 med.... och varför gjorde den det inte då?

vad tycker ni om de här galenskaperna? är det okay att sätta skräck i massor av människor helt i onödan?

jag älskar mitt jobb <3

vet ni vad? jag har nog världens finaste jobb! :) älskar mina fina tanter! dom får mig att må så bra... massor av kärlek till er <3 skulle bli jätte ledsen om jag fick gå nu! vill bli fast!! NUNUNU och NU :)



ska strax iväg till min fina <3 min kärlek, mitt hjärta.. mitt kärlekstuss <3



har jobbat idag. har haft det jätte soft faktiskt :) städat lite, värmt lite mat och babblat massor! så mysigt :) ska jobba torsdag med.. som jag längtar <3 :)

stallet

klaras ben såg fint ut idag. skönt. fortsätter göra som ja gjort hittills :) hoppas hoppas! Nettan kom ut och tittade också. Hon trodde det kanske kunda vara någon svamp. men de tror inte jag. Ser inte alls ut som det?

Men hon trodde jag kunde rida henne bara ja gjorde rent efter :) men ska se vad veterinären säger på onsdag! :)


förlossning

`Jag börjar bli ganska less på män som gnäller om hur ooooorääääättviiiiist det är att all fokus ligger på kvinnan i förlossningsrummet och på BB och på MVC.

Wah fucking wah. Excuse me liksom, FÖRSÖK KLÄMMA UT EN JÄVLA SOFFGRUPP GENOM RÖVEN DU DÅ! Klart som fan att fokus ligger på kvinnan. Förlossningen är inget jävla fikarum. det är ju min kropp och min vagina som kommer bli total förstörd och det är i mig som barnet ligger. Det är mina smärtor och mina värkar liksom. Ska läkarna skita i mig och bry sig om mannen som står där i godan ro?? öööhm.. lite fel tankesätt ni har kanske? ;)

Och nej, det är JAG som ska vara gravid. Inte vi.

och nej... jag är inte gravid!! bara en tanke som slog mig ^^ så nu behöver ni inte fundera över det :)))

så himla cooola!

Hittade dom här i en blogg ja brukar läsa.. så gryyyymt söta eller hur? :))))





hihih <3



Nuttigt!

Det Kallas kärlek...

Den personen som tar din hand och visar hela världen för dig ska du behålla.

Långt där nere finns en stor plats för sådana människor.

Den människan som får ditt mörker att lysa upp med bara en blick, är den personen du ska spendera din dyrbaraste tid med.

Mörker är inget du kommer vilja leva i. Den personen som får ditt leende att växa sig upp över öronen är den människan du ska skratta med.

Ett skratt kan sägs förlänga ditt liv. Den människan som delar allt med dig är den människan du ska älska högst på jorden.


Sextips..

Sextips var det någon läsare som ville ha, Så googlade runt lite och hittade lite heta tips… Ni är så snuskiga mina läsare ;)

 


Inget under kläderna.

 


Sex på bordet
Det är hetare än man kan tro, men se till att bordet håller ^^

 

 

Ägna er åt sex en hel helg.
Sexa bort helgen istället för att gå ut och festa. Smeksex, massage, doftljus och vilt sex i olika ställningar.

 


 
Använd glidmedel.
Var inte sparsam med glidmedlet, det kan förhöja kvalitén på ditt sexliv. Glidmedel finns med flera olika egenskaper.

 

 

Håll inte inne med ljuden.
Stöna, flämta, flåsa, skrik så mycket du vill. Ger man ljud ifrån sig blir sexet oftast bättre

 

.

Strippa.
Klä av dig riktigt, riktigt långsamt, retsamt medan din pojk- eller flickvän tittar på. Smek långsamt av dig plaggen och gör din partner riktigt upphetsad.

 

 

Lätt fetisch.
Lite smärta kan tillföra sexet extra krydda, smiska lätt med handflatan. Eller varför inte testa lite bondage, med en slips kan man göra mycket.

 


Dubbelt.
Inte som det låter. Massera hennes g-punkt medan du ger henne oralsex.

 

Onanera inför varandra.
Se på när din partner onanerar. Bli upphetsad och få en lektion i hur din partner vill bli smekt.

 

Sexiga underkläder.
Var ettan ingenting för dig så kanske detta är det. Sexiga underkläder är ett klassiskt sätt att höja värmen.

 


Tantra-sex

Gör alla rörelser långsamt och känn upphetsningen stiga.

 

Förspel via sms.

Skicka snuskiga sms, skamliga och erotiska förslag och möts sedan i sängen för att förverkliga orden. (Se till att ni inte är i samma rum) ;)


Strunta i att ta på dig underkläder om du ska till pojkvännen. Ta åtsittande kläder så att han kan se att du inte har något på dig under. Eller om ni ska ut, låt honom veta att du inte har något under klänningen (eller vad du har på dig.)     (tycker förövrigt att denna passar bäst till tjejer, personligen skulle jag inte bli superupphetsad om min pojkvän sa att ”jag skippade kallingarna”).

Underkläder

När jag bad om inspiration till inlägg var det någon som ville att jag skulle skriva om ”snygga underkläder”.

Men vad är liksom snygga underkläder? Vem är det som bestämmer vilka underkläder som är snygga, och passar alla i alla underkläder?

Det behöver inte vara så lite tyg som möjligt, korsetter och strumpebandshållare.

Det behöver inte vara spets och volanger och allt möjligt som numer finns på trosor. Är underkläderna sexiga om personen som bär underkläderna inte känner sig sexig i dem? Nja. Inte direkt, du ska känna dig bekväm i underkläderna – och kläderna för den delen – du bär.


Men bara för det behöver man ju inte ha urtvättade, slappa trosor som tappat resåren – bara för att det är skönt.


jag saknar dej

min vackra Buspojk!





<3


Men suck!

Hejsan mina Fina <3

har inte orkat blogga som ni kanske märkt haha ^^ har inte enns startat datorn, har varit så trött :(( jobbat hela långa helgen! men det gör mig ingenting! hade ändå ingenting för mig som sagt! men baby var ledig så hade gärnat gosa med honom. Men det har hunnit med det med faktiskt :)



Är så himla skönt att sommaren snart är här <3 fast idag regnar det! inte alls trevligt. Men det är inte kallt ute längre. Vilket är sååå himla skönt! speciellt på morgonen när man ska ut och jobba! slippa frysa! i like it!! :))))

Idag är både jag och baby lediga!! så himla mysigt med tanke på att vi kommer vara lediga 2 dagar samtidigt i sommar! inte okay!!! så man får passa på de dagar man har tillsammans <3

Så därför började vi denna dag med att sova till.... 13 :O OOOPS! vi la oss inte alls så sent!! halv 1 kanske!? men ändå sov vi tills 13 idag! haha snacka om att vara utmattad! ^^ men man behöver sömn ibland med :) skönt att få sova ut även om vi typ som bort halva dagen ^^

Sitter hemma hos mor just nu iaf. har lagt ut 3 annonser på blocket, och druckit kaffe och tryckt i mig kakor! jag älskar ballerina! :)))

Ska strax iväg till min fina! rider henne inte nu pga såret i karleden :(( det blir ju bara större hela tiden! så har börjat lagt om det. Hon är ju inte alls halt eller så, men jag vågar inte ta chansen att hon blir det. Så däeför får hon stå tills det har blivit bättre.. stackars min Tuss <3



Nettan ska komma ut och kolla på det idag, min hovslagare Sen på onsdag ska en veterinär möjligen komma ut. Måste göras, vill veta vad jag mera kan göra än det jag redan gjort... om det finns något mera jag kan göra.. eller inte göra.. aa det återstår att se helt enkelt!




Ringar

eftersom jag hoppas.. så kan jag inte låta bli att kolla in dessa underbara förlovningsringar! och självklart fastnar man för vissa mer än andra :)


Vanlig och enkel.. jätte fin :)

Likaså den här. dock lite bredare mera maskulin.. så gillar nog den innan bättre :)


Dom här tyckte jag var så himla söta, med en liten nätt kant runt om.. så hilma söta :)


Men mina favvisar hittills är lätt dom här. Tycker dom var så himla fina <3<3 kostar säkert därefter också!! men vill ha!! <3

Du är mitt allt <3

Du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge


För du är där när ingen ser mig
Du är där när stormen yr
Du är där när natten skrämmer
Och du är där när dagen gryr
Och jag vill alltid ha dig nära
När som åren läggs till år
Och vad livet vill oss lära
Är att framtiden är vår


När som klockorna har stannat
Och tiden tycks stå still
Och man inte vågar säga
Det man längst i hjärtat vill
Då ska vi ta varandras händer
Då ska vi minnas denna dag
Och förstå vad som än händer
Är det alltid du och jag

För du är allt jag nånsin önskat
Du är allt jag nånsin drömt
Du är den som får mig minnas
Alla drömmar jag har glömt
Och du är den som får mig hoppas
Du är den som får mig le
All min kärlek får du bära
All min längtan vill jag ge


Ja, all min kärlek får du bära
Hela livet vill jag ge

söta lappar

jag älskar när man får söta lappar. lite oväntat så där. Typ en lapp där det står " Jag älskar dig " eller så på.

Så min älskling satte upp en massa postitlappar på dörren tills ja skulle komma hem ^^ såå himla sött!ska ta kort på det sen så ska ni få se :) just nu ligger kameran på laddning så kan inte ta några nu =) men ni ska få se sen!

Älskar dej baby! du är det vackraste jag har!


Fredag!

fredagar är speciella för många, för då börjar helgen. Som innebär ledighet och mys med sina nära och kära. eller fest för hela slanten med fina vänner <3

Men jag ser det inte som så speciella längre sedan jag börja jobba. För jag jobbar nästan varenda helg! skit trist! men vad gör man? får man inte jobba tillräckligt i veckorna måste man ta de tider som finns.. så är det att jobba som Timmis.. tyvärr. Men jag hoppas att ja får fast snart. Har ändå jobbat där i 7 månader snart! det är länge det... så jag hoppas att jag slipper detta snart.. eller så lär ja se mig om efter något annat. För det tar på krafterna att hela tiden gå och oroa sig. Får man jobba till räckligt så man klarar sig denna månaden? Kommer ja få en ledig helg? Kommer ja få fortsätta jobba? kommer ja få sluta? osv.. ni förstår säkert hur jag känner...



Jag älskar ju det här jobbet.. så jag hoppas jag får fortsätta vara kvar som sagt... :)

Har sovit hos mamma inatt då pappa var bortrest över natten. Så nu på dagen har vi varit ut och ätit på Albert och patriks. Ganska okay mat där faktiskt.. men sleven i grytan är faktiskt snäppet bättre.. ;) hehe..

Ska lägga mig och se en film nu. Sen bär det av till stallet. Ska hoppaträna med min fina <3 får se hur det går! var 3 veckor sedan jag hoppade henne.. har ju JOBBAT som sagt! så håll tummarna för oss!



Sen har ja både copy och Emi också. Så det blir en lång tur i stallet idag. Men det kan jag behöva <3

oooops..

Jag citerar en granne

"På nätterna hör man bella stöna"

eeeehm... oops ;) my bad!

Men man ska väl njuta av vad livet ger? eller? :D


så kan det gå ^^

hejsan hoppsan!

är så himla dåligt med jobb just nu så jag är ledig idag med :( det suger verkligen då jag behöver pengarna! man kanske ska börja se sig om efter ett nytt jobb? för hur det än är så måste jag jobba för att kunna överleva. Dessutom börjar jag bli galen av att gå hemma :(((

Idag får jag iaf besök! finaste matte och paulina kommer över, men bebis! fast den är ju i magen men ändå! :) så mysigt med gravida kvinnor tycker ni inte :))))) ska bli så skoj! dom flyttar ju snart till södertälje :( kommer sakna dom så mkt! fan alla jag älskar försvinner :(((



Men dom har lovat att hälsa på! hoppas det blir ofta!!

Sen ska jag iväg till min fina som alltid! en uteritt står på schemat tror jag! ta det lite lagom lugnt med hennes stackars fot :(

problem lösning!

Många som skrivit och frågat om vad man gör åt killar som får för tidig utlösning! som att jag är någon expert men ändå haha ^^

Vad som räknas som för tidig utlösning finns det ingen direkt siffra på. Om man upplever att sprutet kommer för tidigt så är det ju för tidigt. Men man ska givetvis inte vara för hård mot sig själv.


Att bara palla några minuter är kanske inte ett maratonsamlag, men det är inte helt ovanligt. De flesta samlag varar ju kortare än man kan tro Och det är inte bara penetreringen som är sexet!

Men en del har verkligen problem på riktigt. Det finns de som inte kan ha sex mer än några sekunder, och som ständigt blir besvikna.



Så vad kan man göra åt problemet?

Trick som att tänka på osexiga saker som sin mormor, döda barn eller något annat tycker jag är ett trist och hemskt knep! Man ska väl få tänka på sexiga och mysiga saker även om man har problem med för tidig utlösning? Jag skulle då rakt inte vilja tänka på såna saker under sex, och det tror jag inte dessa killar vill heller.

Det finns också fördröjningsmedel som man t ex. kan spraya på pillesnoppen. Det verkar också trist tycker jag. Men visst, som tillfällig lösning kan det kanske vara bra. Om inte annat för att du ska bli lite mer avslappnad inför det.

Övning ger färdighet! Man kan träna bort problemet. Det går ut på att stoppa när orgasmen håller på att komma, pausa en liten stund, och sedan fortsätta. Så håller man på. Det fördröjer ju dels orgasmen just under det samlaget, men hjälper också problemet på sikt!

Prata med din partner! Om hon eller han vet att du lider av problemet så kan ju personen ha större förståelse. Och kanske är det så att den du har sex med är nöjd, att det bara är du som upplever problemet. Då kan det vara lättare för dig att hantera det.

Sex är inte bara penetrering! Om din partner njuter av sexet och får orgasm så har nog han/hon betydligt lättare att "stå ut"!

Det är inte hela världen! Det kommer inte fortsätta vara så här i resten av ditt liv. Försök att vara lite mer avslappnad inför saken.


hahahahha x)

Det är inte otrohet om man har sex med någon som är väldigt slapp... för luften är fri.

hemskt!

Att man enns kan överleva en sån sak! helt sjukt!

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article13002328.ab

Sol underbara sol!

Hejsan hoppsan! :)

Idag hade man sovmorron! skönt! vaknade runt halv 11. pigg som en mört! dock hade jag en pojkvän som inte var lika pigg ^^ men tvingade upp honom ändå!

gissa om han pustade och stönade när jag låg och retades ;) haha! men jag är en retsticka! och får inte jag sova så ska ingen annan få det heller mohaha :D



Bjuder på en gammal sommarbild.. hua så tjock ja var!

idag har vi tagit en prommis till affären. Sen varit ute med hundar. Samt varit i stallet. Hade 2 hästar idag :) men klara fick vila. gjorde bara rent hennes sår på benen. Som ser lika ut fortfarande :( fast det är ju Rosa så det är väl bra. Men vet ej vad ja ska ha på för att det ska bli bättre? Har någon något förslag?



Snart ska ja och min fina ta första doppet :) hihi min lilla flodhäst! hon verkligen ÄLSKAR att bara ! :)

<3


bajs blogg!

jävla skit sida!

WTF!

Bloggen är skit seg på att lägga upp inläggen! blir så jävla fucking IRRITERAD!! sug k*k!

Myyys!

Nu ska jag krypa ned och se film och mysa med min baby <3

Hörs i morron allihopa :)


solat!

jag och robin gick hem till mamma och snodde hennes altan idag ^^ var ju gaaalet varmt ute ju! typ 25+ stod det i bilen idag! så himla skönt! så vi låg där och glassade i 2 timmar! så nu har man börjat fått lite färg :)

Ska sola i morron med så blir jag ännu brunare :D ser man lite fräsch ut :)

Sen gick vi hem till honom och lagade pasta med kyckling, bacon och champingion sås! as gott! med massa chilli och vitlök i! mmmm så himla gott! :)

Sen drog jag iväg till klara men det vet ni redan :)

Även fast du inte tror mig.. och absolut INTE bryr dig, så saknar jag dig.. och tänker på dig.. det gör ont i mig att du tycker att ja skadade dig. Men de var du som ville vara utan mig.. inte tvärt om. tänk på det.. jag gjorde det jag kunde.. mera kunde jag inte göra.. tyvärr...



Min famn står iaf alltd öppen för dig.. det vet du...

Löshoppning

Löshoppade som sagt Copy och klara idag <3

båda hästarna tyckte att det var skoj! lite för skoj till och med ^^

Klara bockade som en idiot! haha! sen drog hon iväg i full galopp längs hela banan :) tyckte det var jätte skoj lilla snuttan!

dock började hennes " Märke" på benet att blöda efter hennes race och bockande :((( hoppas det inte blir värre nu bara! i morron blir det nog en lugn tur i skogen. barbacka kanske? :)



Copy drog också iväg några gånger. Haha vilken fart han fick upp. Trodde nästan att han skulle drutta omkull i kurvorna ^^ lilla sötnosen!



Vi konstaterade att han kan ju faktiskt hoppa när det blir lite högre :) annars stormar han typ bara rakt igenom allt haha! :) sötnos!

jag behöver inget mer...

jag behöver inget mer, jag önskar inget annat...



om jag får vara nära dig, har mina drömmar besannats..

jag behöver inget mer <3

Klara <3

Utan dig är jag inget!



Du är den som fick mig att stanna på den här jorden!

Den 21 maj..

Minns ni henne som jag skrev om förut?

http://arbetarbladet.se/nyheter/gavle/1.1048010-annica-har-pratat-med-djur-i-25-ar

Hon som kan prata med djuren, var ju dit men Nemo förra året minns ni? :)

Hon kommer till mig den 21 maj för att följa med mig till klara. Hon ska få prata lite med min fina <3

hoppas inte hon säger något dumt haha ^^ hon kanske hatar mig vem vet? :) fast det tror jag inte!

Ska bli så sjuuuukt spännande!


Löshoppa!

Tror att jag och sofia ska löshoppa klara och Copy idag! det kan bli skoj :) hoppas ingen annan är där bara :)


hualigen!

Trodde nyss jag skulle dö! alla vet ju att jag har astma, eller a dom flesta.

har aldrig ahft så värst stora problem av det, har tagit min medicin och sen thats it liksom!

Men när jag vaknade nyss kunde jag typ inte andas.. as äckligt! och då var ja för svag för att kunna andas in min medicin riktigt! så det gick inte. Trodde jag skulle svimma ett tag men fick typ överdosera min medicin för att lyckad andas in den!!

så det släppte efter en stund och nu kan jag åter andas igen ^^ men hua så rädd jag blev!!

Dock skakar jag som ett asplöv eftersom jag fått i min fööör mkt medicin! jätte äckligt! :(( hoppas det släpper snart...

Tror det är mkt gråbo ute nu. Det är jag svin allergisk mot.. så tror det var därför..

Kommer fan dö i den här skiten :(

BLÄÄH!

WTF!

Har gjort massor av inlägg!? varför publiceras dom inte!!! :(((

<3

You'll see a side of love you've never known....

In my head, I see you all over me...

In my head, you fulfill my fantasy.. ;)


förresten..

För er som inte visste.. Bella är inte singel längre.. men de kanske ni fattat? :)

är ihop med vackraste stefan <3 älskar dej baby! det vackraste som hänt mig!







haha ja ser ut som en blekfis bredvid honom som alltd ^^ dumma dej att ha så mkt pigment! jag som var så stolt att jag hade mkt pigment! men bredvid dig ser jag ju ut som ett spöke! buhuu ;) <3

helgen!

fast jag jobbat hela helgen så har jag ändå haft väldigt trevligt :) både på jobbet och efter jobbet..

I fredags så åkte jag hem och åt tackos med robin och stefan! så himla gott var skit längesedan som jag åt det! så det var efterlängtat faktiskt <3


Sen igår ( lördag) så jobbade jag först. Sen åkte vi ( jag och stefan) hem till Natalia som fyller år och Grillade där och tog några drinkar.
( Efter att varit ute med hennes hund i typ 2 timmar i hemlingby ^^ kollat på både får, hästar och höns. Hur mysigt som helst <3)


hade iaf en trevlig kväll. men gick hem runt 11:30 eftersom vi skulle upp och jobba dagen efter ^^ sov tack och lov hemma hos stefan! han bor ju typ bredvid jobbet.. lite sweet eller vadå? :D



och idag har jag jobbat och varit i stallet <3 red ett hårt dressyrpass på banan men klara. Hon var gryyyyymt stark idag. Men gick hyffsat fint ändå. Travade lite bommar. Gjorde lite lösgörande övningar och fick till och med till en hygglig galopppiruett! det ni ;) blev paff själv att jag lyckades kan jag säga haha! skulle bara testa liksom! duktiga pärlan <3


Mitt vackra hjärta! Hon har fått typ som ett brännsår i karleden :( hon klev ju på sig med brodden för några dagar sedan. Blödde som satan. Men sen såg det fint ut. Men nu är det inget sår där utan ser ut som en brännskada nästan? som varar lite och är lite rött. Har tvättat rent det varje dag nu med jodopax och sedan haft på hästsalva så att det ska mjuka upp lite och hålla alla flugorborta. Så det ser lite bättre ut. Men tycker det är konstigt att det inte är ett sår liksom? :S mysko!

Förresten.. alla ni hästflickor.. har ni sätt att dom små odjuren kommit! dom var tidiga i år >=(
Klara var alldeles full av små flugor idag när jag kom. Och sönderbiten i öronen så hon var helt blodig :( mitt hjärta <3 flugorna är mest på henne för att hon är ljus.. jävla odjur!!
Så det var bara att dränka henne i flugmedel och på med en luva. usch hatar dom där vidriga små kräken!

2012?

Vad tror ni om att jorden kommer att gå under år 2012…? Det sägs ju att Maya folket slutade att skriva i sin kalender 23 December år 2012, och att många tror att jorden kommer att gå under då – För att Maya folket har haft rätt om saker dem har spått i framtiden förut, som tex. Tsunamin i Thailand?



Det är ju jätta många som är helt nojjiga över detta och som är heeeelt övertygad om att jorden kommer att gå under då. Men vi har väl inte gjort en kalender för år 10 miljoner heller liksom? kommer jorden gå under för det kanske? näääe.. allting har ju ett slut liksom. dom hann väl inte göra kalendern längre helt enkelt ^^

Nääe jag tror inte på detta iaf :)

vad tror ni?

Stallet..

Båda hästarna skötte sig kanon idag! red ut i ÄRK skogen. Klara brukar ju bli galen där, men fast i galopperade och så så skötte hon sig perfekt. Jätte fin!

Dom skövlade träd i skogen precis bredvid stigen som vi red på men dom reagerade knappt på det =)

Sen när vi kom och travade längs vägen så galopperade hästarna i hagen bredvid. Då drog våra iväg lite men lyssnade ändå. Hur fina som helst!! :) jätte skoj var det! ska kanske rida ut tsm på söndag igen <3



Älskar dig, över allt annat!!


storstädat!

Hejsa hoppsan!

idag är jag ledig! fy satans var skönt! så då passade jag på att storstäda heeela lägenheten! är jag inte duktig så säg (a)
har dammtorkat, dammsugit, torkat golv, och städat badrummet. Och nu vädrar jag ^^

Väntar på att lisa ska komma så ska vi rida ut i skogen tillsammans <3 får se hur det går. Klara har en tendens att bocka järnet när man rider ut ihop ^^ så får se om jag kommer hem hel eller om det fattas några delar ^^ spännande ;)


Önska mig LYCKA TILL! :)

Lunch!

Hejsan sötnosar <3

Fick nyss lunch! skönt för är verkligen super trött idag! men i morron är jag ledig så då får jag sova.. eller a lite iaf!ska städa och åka till min fina först <3 men behöver inte kliva upp klockan fem iaf ^^ sen jobbar jag fredag och heeeela helgen! trist för då måste jag upp halv 5 för att ta bussen mot jobbet!! fattar inte varför det inte går en buss 6 ist för halv 6 på helger? stört!! blääääh!


sitter och väntar på att Natalia ska komma så vi kan äta! jag svälter seriöst ihjäl!!gaaaah!

Sen ska jag till stallet och rida min fina<3 får nog sällskap av finaste Milla idag <3 har saknat henne <3


mysa!

nej nu ska jag krypa ned till mitt vackraste hjärta och pussa på honom <3 är så glad att jag har honom.. han skänker mig så grymt mkt glädje! Älskar dej baby!



Du är mitt allt!

du får inte..

Du får inte knacka på min dörr
Om du inte är beredd att komma in
Du får inte göra om mitt namn
Och börja kalla mig för din
Och du får inte vandra på min väg
Utan att visa mig ditt mål
Och inte stjäla av min godhet
För att fylla upp ditt hål

Och du får inte riva mina murar
Som jag omsorgsfullt har byggt
Om du inte skyddar mina drömmar
Så att jag kan somna tryggt
Och du får inte ha mig som en dröm
När jag vill va din verklighet
Och du får inte säga att du hoppas
Om du inte tror du vet

Men du får ta den tid du behöver
För att förstå vad är det du vill
Du får be en bön att tiden
Du behöver räcker till...
Och du får samla dina tankar
Så att två själar kan få ro
Och så att allting som vi lovade
Oss själva, kan få gro..


Du får inte andas på min panna
Och inte få mig falla mer
Om du inte sen kan stå för
All den oreda du ger...
Och du får inte röra vid mitt hjärta
Som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre
Än att du gör allt emot mig snart
...


<3<3

konstigt

Att fast man är helt jävla cp lycklig... så är man olycklig på samma gång!

Jag fick det jag ville.. men inte på det sättet jag hade tänkt mig.. jag litade på dig.. trodde dina ord.. men allt var bara snack alltså :( det gör så ont.. du betydde grymt mkt för mig.. jag behövde dig.. precis som du behövde mig... :(



Men jag vet att det mesta är mitt fel.. men du bär också skulden för detta... och om du bara hade velat lyssna.. hade jag kunnat förklara.. och gjort allt bra igen...

Klaran

Hejsan hoppsan sötnosar <3

Har ju varit hos min fina i 2 dagar nu =) känns underbart med tanke på att jag inte träffat henne på ett tag!

igår red jag dressyr på banan. Såg att hon tappat lite muskler. Men hon har inte gått speciellt hårt heller den senaste tiden så är inte så där jätte konstigt. Men nu kommer vi igång igen så då kommer de tillbaka :)

Hon var iaf väldigt mjuk och fin i munnen igår. Dock lite vinglig och springig men det hade jag räknat med ^^


Idag tömmkörde jag henne på ängen :) hon var pigg till en början. Men sen kom hon på att det är tråkigt så då segade vi ihop lite ^^ men hon hade väldigt fina bakben idag måste jag säga. Och gick avspänt hela tiden! så jag var nöjd ändå! mitt hjärtas älskling <3

älskar den här bilden! hon gick så grymt fint den dagen <3 så ska det se ut eller vad säger ni? :)

I morron!

Ska jag äntligen få rida min fina igen <3 har saknat henne!!!! :D


vackrast i världen <3

Bild bomb!

Fick lite bilder av maggan som hon knäppte igår ^^ bara flum men ändå! :D


Maggan <3

min baby <3 Mongo :D

Min berömda "fyllepose" ^^ duckface!

puss puss! jag ska tillägga att jag är faktiskt brun.. och stefan är tattare så han är brunare ^^ :D

Stefan diskuterar något med mig.. ser det ut som att jag fattar något av vad han säger eller? hahaha :D

vill ha!

Jag vill ha en Bulle! så jävla söööööt <3


så jävla söööt!

Visste ni arr pingviner är det enda djuret som faktiskt kan skratta? :) men är den inte underbar!?


Valborg!

Hade en jätte fin valborg i uppsala med mina älsklingar <3 träffade människor som jag inte sätt på över 1 år. Var så härligt att få krama om dom igen <3 har verkligen saknat dom!! Kanske ska man ta och flytta till uppsala? :)


vi grillade iaf först hos maggan. Sen drog vi ut på fame! jösses vad med folk det var i uppsala! helt gaaalet! nu fattar jag varför alla åker dit på valborg iaf! var awesome! hur mkt trevliga människor som helst!! :)

Men det stod ett riktigt stolpskott i garderoben måste jag säga! typ dom hade ingen ordning alls utan verkade bara hänga in sakerna på måfå! muppar! så när jag lämnade in mina lappar så får jag tillbaka dom och snubben som stod där bara" nääe jag vet inte vart dom hänger!" SKÄMTAR DU!? utbrast jag. Jag lovar var huuur nära som helst på att bara hoppa över för att hämta mina saker själv! Maggan var inte heller kanon nöjd! men vi fick våra saker till slut iaf :)

var en galen kväll! massor av skratt och dans så klart! jag älskar att dansa!


Ibland blir man bara så sårad.. näe dom som skulle vara enns " Vänner " sviker och snackar skit. Och när den som betydde mest gick bakom ryggen på en.. Om det var någon jag litade på så var det DIG! men nu vet jag återigen att jag INTE ska lita på människor.

Men lika bra det.. jag vill inte ha falska människor i min närhet. Klarar min fint utan sånna! har ju underbara människor runt mig ändå som faktiskt tycker om en på riktigt!


men det var synd.. för jag älskar dom fortfarande.. men inte så mkt att göra åt!

Nu ska jag gå och gosa med min älskling som lagar mat åt mig.. naaw sött va? han ahr förresten slutat röka!! är han inte duktig? så stolt över honom! <3

Älskar dig stefan <3 tills döden skiljer oss åt <3

RSS 2.0