alltså...

jag tror precis jag dog lite O_0
 
 
hej? ska vi gifta oss? :P

Nya naglar :)

Hejsan hoppsan!!
 
ÄNTLIGEN efter 1 vecka som sjuk börjar ja känna igen mig själv :D inte tagit 1 enda värktablett idag och mår hyffsat! hoppas de är ÄNNU bättre tills i morron :D
 
för i morron ska min kära madde ha en avskeds fest, hon ska ju flytta till santorini och bli reseledare där... ( inte alls avis) meeeen de blir fetaste festen :D så jävla kul! TAGGAR SÖNDER!!! wooooopwooooop! :D
 
 
Idag har ja sovit hela dagen :/ så kanske är därför ja mår lite bättre, fick även naglarna fixade nu på kvällskvisten <3 så nu är ja hel igen haha :)
 
 
havsblå :) lite sommrigt sådär lagon tills 1 maj :) våren nalkas... sååå underbart!!
 

sexfakta ;)

. Här har ni 25 sexfakta - som kan vara intressanta att veta:
1. Det finns män och kvinnor som kan få orgasm bara genom att spänna rump- och/eller bäckenmusklerna.
2. En av fyra killar har försökt utöva oralsex på sig själv.
3. När din kille kommer ejakulerar han i en medelhastighet av 45 kilometer i timmen. Hans orgasm är 6-10 sekunder lång, vilket kan jämföras med din som varar i hela 13-51 sekunder.
4. Sperma innehåller zink och kalcium, ämnen som visat sig vara bra mot tandröta.
5. Under 1800-talet var dildon populär för att hjälpa kvinnor som led av det sjukdomen ”hysteri”. Genom att kvinnor fick orgasm med dildos som hjälpmedel ansåg läkare kunna lindra ångesten hos dessa stackars hysteriska tjejer, något som i sin tur skulle göra dem lite lugnare. Fungerar än idag, right tjejer?
6. En erigerad penis genomsnittslängd är cirka 12,5 cm medan en slak penis är cirka 7,5 cm lång. En man vid namn Jonah Cardeli Falcon manlighet är hela 34 cm lång i erigerat tillstånd. Det kan inte vara alltför skönt!
7. Har din pojkvän varit otrogen? I Hong Kong är straffet för en otrogen man inte bara en örfil och eventuellt ett avslut utav förhållandet, utan hans fru har också rätt att ta livet av honom. Dock måste hon klara detta med sina bara händer.
8. Under din orgasm frigör kroppen oxytocin och endorfin, ämnen som gör dig lycklig, lindrar smärta och främjar läkning. Så nu vet du varför sex kan få dig att må så otroligt bra!
9. 30 minuter intensivt sex förbränner 200 kalorier.
10. Saker som plockats ur folks rumpor under troligtvis pinsamma sjukhusbesök är: En palsternacka, en pisang (med kondom), en salami, en stekspade i plast, ett skohorn, en flaska kroppsspray, ett kvastskaft, två äpplen
11. En man som kysser sin fru varje morgon lever i genomsnitt fem år längre än män som inte gör det. Gå och berätta det för era pojkvänner!
12. Den vänstra pungkulan hänger oftast lägre ner än den högra på högerhänta män. Samma sak gäller för vänsterhänta, men då med den högra kulan.
13. Svenskar är runt 16-17 år gamla när vi har sex för första gången. Snittåldern i världen ligger på 19,25 år. Vi är bland de yngsta i världen. Äldst är Malaysierna som är cirka 23 år gamla när de drar av sig byxorna första gången. De uppger sig också vara den grupp som känner sig mest redo för sex vid debuten.
14. En av de vanligaste kvinnliga sexfantasierna är sex med en tjej. Män drömmer också om att ha sex med tjejer men gärna två eller flera, och okänd.
15. De flesta män ejakulerar inte flygande sperma, utan kommer snarare lite mer stillsamt, droppande. Däremot finns det män som kan komma så det verkligen märks. Längdrekordet på ett sprut står på hela 2,4 meter. Man kan ju undra var den här tävlingen hållts någonstans.
16. Tycker du att sex när du har mens är äckligt? Tänk om! På grund av det ökade blodflödet i kroppen får du orgasm mycket lättare.
17. Funderar du på att flytta utomlands? Österrikare har mest oralsex i hela
världen.
18. Ett normalt samlag varierar väldigt mycket i längd. I en studie framgick det att från penetrationsögonblicket uppnås orgasm någonstans mellan 33 sekunder och 44 minuter. Ett genomsnittligt samlag är dock 15 minuter långt där 10-12 minuter består av förspel.
19. Omskurna män tar längre tid på sig att få orgasm än de icke-omskurna.
20. Hälften av alla män tror att hångel leder till sex jämfört med 33 procent av kvinnor.
21. I din hjärna har du neuroner som hjälper dig hitta din killes läppar i mörkret. Gulligt.
22. Tycker din kille att du pratar för mycket? Det kan bero på att tjejer rent fysiskt kan prata en längre stund än män. Era stämband är kortare än killars och släpper ut mindre luft medan ni pratar.
23. Vill du hålla dig rynkfri? Hångla! När du kysser använder du nämligen 29 olika ansiktsmuskler.
24. Hela 70 procent av kvinnorna skulle hellre äta choklad än ha sex.
25. En intensiv kyss producerar ett ämne som är 200 gånger starkare än morfin om man ser till de sövande effekterna. Det är också orsaken till att du känner dig
euforisk av lite härligt kyssande.
 
;)

citat ;)

"Lyckan är en dröm och lidandet verklighet." 
/Voltair

 Hur blir det då om lidandet är drömmen? ;)
 

kap!

Var 50 procent på ALLT i bikbok butiken idag :D så var in dit och köpte mitt linne som ja så länge velat ha <3 :D kostade 499 men nu fick ja de för lite över 200!! hihii! har ja lite snyggt tills på lördag :D
 
 
fint va? :)
 
 
var förresten in och bytte ut lite hår :) Så nu känns de skönt igen :D
 
ja fattar inte, är jätte rädd om håret! har i olja och massor av hårprodukter som ska skydda håret. Fönar plattar och lockar typ aldrig.. använder svinborste, sover/ borstar inte blött hår. Sover med fläta... 
 
men ändå blir håret typ frissigt!? WHY!!!
 
ge mig massor av löshårt tips!!

snörvel snörvel....

Alltså den här förkylningen/allergin tar DÖD på mig!! 
 
snorig, hög feber, ont i kroppen, tung i skallen, kliar i näsan, kliar i gommen och i halsen, svårt att andas, roslig... snälla skjut mig :`( jag kan inte enns åka till min häst :( och då är jag dålig!! jävla förbannade skit piss!!!
 
 
saknar mitt gull <3 så sjukt mycket!! ska försöka ta mig dit tidigt på lördag morgon iaf <3 hoppas de går och att ja kan andas när jag är där, min allergi blir så sjuk mycket sämre när jag är förkyld.. kan nästan inte vara hemma pga katterna och hunden :/ och inte ute heller för där är det pollen... hua hua :S
 
 
ibland funderar ja på varför ja färgade sönder mitt hår till blont! när ja hade så fint hår här!? ibland är man blind :S 

kärlek?

När han finns inte bredvid mig känner jag mig helt ensam i hela världen...
 
 
Våra åsikter är väldigt olika och därför bråkar vi jämt...
 
 
MEN

Jag älskar min pojkvän. och det känns helt underbart att jag har hittat någon så fantastisk som han.

Innan vi träffades har jag varit en sån som letade efter en pojkvän hela tiden och jag blev ständigt förälskad i nya killar, även om vi kanske inte ens gillade samma saker eller pratade särskilt mycket. Efter att ha träffat min pojkvän förstår jag hur dumt jag tänkte innan och jag förstår nu att vem som helst passar inte ihop med mig på ett så djupt plan som han gör.

Det är bra att tänka på att din partner förmodligen är din bästa vän. Och precis som med ens andra vänner är det viktigt att kommunicera, att prata med varandra om något känns fel eller till och med om något känns bra. Vårt förhållande skulle inte fungera om vi inte pratar om och löser de problem som dyker upp. Det tror jag ingen relation gör.


Teardrops

How many times can we win and lose?
How many times can we break the rules between us?
Only teardrops

 
How many times do we have to fight?
How many times till we get it right between us?
Only teardrops

 
So come and face me now
Here on this stage tonight
Let's leave the past behind us..
 

hahaha!

Idag var en tjej till och provred klara. Hon red henne kanon fint!! har nog aldrig sätt kara gå så fint med någon annan förr.. okay typ lotta och jessicka men annars 0_o hon ska komma igen på måndag och rida lite. Men de ser ju lovande ut. :)
 
men ja tror inte klara vill ha någon medryttare haha ^^för idag red vi på ängen, och ja red först. Och visst hon var pigg, spänd och lite på tårna. Men efter lite galoppombyten och förflyttningar så slappna hon av.
 
 
så hoppade tjejen upp. Och klara gick som en klocka! ja njöt av att stå och titta på henne.. såååå vacker häst ja har. Hon var avslappnad i både traven och i galoppen. Men så gör hon en fuling... en " klara " som vi kallar de.. bara drar iväg i 180, och sparkar bakut säkert 5-6 gånger efter varann. Samtidigt som hon rusar. jag stod och röt åt henne.. men de sket väl hon i ^^haha"
 
hon gör bara så på ängen.... och just IDAG! haha.. man får ju fan skämmas! nu satt tjejen kvar.. och hon blev inte rädd.. tvärt om.. lite småkul ^^haha aja... men hon tyckte om min häst och kommer tillbaka som sagt var.. haha min knäppa knasboll <3
 
 
Nu har ja precis klivit ur duschen efter en lång dag men massor av hästar <3 love it...
 
har snott ihop en högrevsgryta som står och puttrar på spisen, har aldrig gjort en sån förr :) men den smakar gott!! än så länge ;) den ska få stå en liten stund till sen ska vi avnjuta den :D
 
 
mumma!!!

Stallet!

Ska strax åka tillbaka till stallet och rida lite. Var dit tidigare och tog in klara, det regnade ju så gräsligt så ville inte ha henne ute. Plus att hennes täcke var genom blött :S måste hänga fram hennes riktiga regntäcke! för nu hade hon ett innetäcke på sig!? men men.. 
 
 
Ska dit strax iaf och rida en sväng :) 

åååå igen!

Alltså de finns så mycket snyggt på ryttarstugan som ja skulle vilja ha!!!
 
träns,schabrak,täcken, pannband! MEN ja har redan 100 tals av dom här sakerna så blir inge :(
 
däremot behöver ja ha en sommar ridjacka... och ett par nya ridbyxor :D 
 
dom här sakerna måste ja bara ha!! jag ÄLSKAR HV polo!!! :) så detta ska inhandlas vid nästa löning :D woopwoop! 

åååå

Alltså kan någon köpa detta åt mig? please!!! happy face!!!
 
Tack på förhand ;)

Hästar är en farlig hobby

Hej sötnosar <3
 
Nu var de några dagar sen ja satt här :) men har jobbat, varit med sofia och varit i stallet medmin fina <3
 
Var ju en tjej dit och provred förra veckan :) hon kommer idag med och ska rida. 
 
Haha var å pinsamt för ja hade ju stått och talat om hur snäll, väluppfostrad och orädd min häst är... haha så red hon ut en sväng och ja gick efter med Bästis. Så är de en raksträcka ute i skogen där ja brukar galoppera. Där kom hon i galopp mot mig och allt såg bra ut. Men så kommer de en travhäst helt oväntat upp bakifrån. ( klara är van med dom men iaf) så ja skriker att "de kommer e travhäst bakom er " Therese ser den ju och stannar klara. Men klara såg den inte! utan upptäckte den när den var strax bakom och inte saktade dom av heller utan kom i full fart. Klara blir så rädd att hon sätter av i sken! men svansen rakt upp i luften och helt panikslagen!
 
haha ja fick slänga mig ut mitt i vägen för att hon skulle stanna. Therese satt kvar " tackar gudarna" ovh travhästen kunde passera. MEN FUUUCK vad ja skämdes! hon har aldrig gjort då ^^
 
hoppas de går bättre idag! mupp ponny!!
 

 
Sen i förrgår.... så var jag och frida ute och konditions tränade lite.. och de tyckte klara var kanon kul.. men lite jobbigt... men då kommer vi på samma raksträcka.. i början av den... och ja släpper på klara några växlar till, så hon ska öka farten ännu mera och verkligen få sträcka ut.
 
Då snubblar hon med höger framben! så de viker sig, hinner inte ta emot med vänster fram så de viker sig de med. Och med den farten vi hade så stupar vi i marken. Går alltså omkull. Glider en bit i leran och jag hinner tänka att " FUCK! jag vill inte få henne över mig!! PANIK! " men ja hann rulla undan innan kroppen slog i marken men vi gled en bra bit båda två. 
 
Nu gick de ju bra, klara skrapade upp mulen lite, annars var vi bara grymt leriga. Vi fortsatte att träna i 30 min till och klara mådde bra. Men omtumlande var vi allt ^^
 
har haft ont i axlar och armar sen dess.. men de är inte så konstigt med tanke på smällen 0_o 
 
 
så här lessen är man efter jobbet när armarna värker haha ^^
 
men idag är de bättre.. så tänkte att IDAG ska ridningen gå smärtfritt haha :D

men TACK!

vaknar med feber och huvudvärk, känns som att kroppen ska gå av typ :/ inte idag!! bläää är ju lånledig och har planer :( hepp.. kul... jätte kul.. INTE! 
 
 
Ska iaf försöka ta mig ut till klaran och fixa i stallet.. hon får fan gå in vid 14:30 ist för att stå och äta sand.. är så arg på henne!!! dumma ponny!! :(

Sex utan kärlek, eller trygghet utan glöd?

vad skulle du välja om du var tvungen? och varför?

Hjärtesorg går över..

Har många vänner som gjort slut med sina killar/tjejer just nu.. varför vet ja ej men ibland blir de bara så tyvärr.. och en av mina vänner frågade mig om de någonsin kommer sluta göra ont? och självklart gör de de! därför tänker jag nu berätta lite om min hjärtesorg som jag hade innan min fina kom och räddade mig <3 
 
Hjärtsorg är nog det smärtsammaste som finns. När man förlorar någon som man älskar känns det som att hjärtat ska gå i bitar. När mitt hjärta gick i bitar satt jag och skrek till en av mina bästa vänner gråtandes att jag trodde jag skulle dö nu, jag håller på att dö. För det gjorde så ont.
 
Det var egentligen aldrig meningen att vi skulle bli ihop... han och jag.. vi träffades av en slump egentligen... via jobbet kan man väl säga... mera tänker ja inte skriva här.. 
 
Hade haft ett tidigare förhållande som drog ner mig själv i botten. Och nu hade jag börjat byggt upp mig själv igen. Men så dök han upp. Vi träffades på några gemensamma fester. Han stirrade så förbaskat. Sedan började han höra av sig till mig, och beskrev hur vacker han tyckte jag var. Jag ville inget mer än att vara vänner men jag gav det ändå en chans och började prata med honom ganska mycket. Han var så ödmjuk, snäll och omtänksam.. och bella hon gillar omtänksamma killar :) helst ska dom vara som en liten snäll nalebjörn! så där härligt varm och kramgo <3
 
Men efter en tid, en alldeles för kort tid egentligen så blev vi förälskade... Döförälskade och kunde inte slita oss ifrån varandra. Vi pussades hela tiden och hade en otrolig kemi. Jag drogs så till honom. Jag som inte skulle bli kär... Allt jag såg var bara honom. I hans famn var jag trygg. Jag hade aldrig någonsin känt mig så trygg. Han älskade mig, och han behövde inte ens säga det utan att jag kände det.
 
 
Vårt förhållande var helt underbart. Alltså för bra. Vi bråkade nästan aldrig och ingen av oss kunde förstå hur vi kunde älska varandra så mycket. Det var helt galet, vi hade bara kul ihop, hängde i stallet, var ute med hundarna. Gick på stranden.. åkte och badade. Satt i borlongen tills solen gått ner med ett glas vin.. nääe allt var så jädra mysigt...
 
Efter det började helvetet. Vi började bråka dagligen, och det bara fortsatte. Jag kände inte igen honom längre. Han ville inte lösa allting. Han var aggressiv och otrevlig mot mig. Jag grät och grät men vågade inte göra slut, jag älskade honom för mycket. Men till slut rann bägaren över till och med för mig... jag bad honom dra åt helvete rent ut sagt.. ut ur mitt hus.. ut ur mitt liv! inte sen utan NU! 
Jag kände mig otillräcklig. Krossad. Vad var det jag hade gjort för fel? I en månad i streck grät jag mig till sömns
 

Jag gick ändå till jobbet, jag var i stallet, jag umgicks med vänner. Jag var där fysiskt men inte psykiskt. Vissa saker minns jag inte enns längre...
 
 Sen kom bomben. Han hade varit otrogen. Faktan kom som en käft smäll i mitt ansikte. Smärtan i bröstet värkte ännu mer. Hur kunde han? Han som jag litade på mest av allt? Han som visste allt om min familj? Han som fyllde ett tomrum. Varit otrogen? Det stämde inte i mitt huvud. Jag var krossad och orkade knappt gå upp på morgonen. Kände mig mer ensam än någonsin. Min dröm hade krossats. Fan vad dum jag var. Jag som till och med kunde se honom som min framtidskille. För vi var så lika.... 
 

 Men kära vänner, låt inte någon ta över er. Om ni börjar tappa er själva på grund av att ett förhållande är det dags att ta sig ut. Jag behövde det, men även idag vrider sig i magen när jag ser honom. Men det blir bättre. Kanske är svårt att tro det dom där första månaderna. Men jag har kommit så mycket längre nu än då. Det är bevisat: Tiden läker alla sår, jag lovar. Ibland måste man släppa en stor kärlek eller två, för att kunna hitta den största av dom alla.
 



Kryper ihop till en boll och går in i mig själv.

<3
 

jädra häst!

Förresten! när jag kom idag så har klara typ inte rört halmen, dock lekt med pressenningen så den låg slängd över hela hagen typ -.- så den var de ingen ide att ha där... men sen stodhon i värsta lerhögen och GRÄVDE!! bara skvätte lera överallt och åt såklart... jag lovar min häst vill ta självmord :(
 
 
så här vacker var vi när vi kom in.... usch dumma dig! fattar du inte att ja inte kan leva utan dig!?
 
hoppas loppfröna gör sitt nu :/

Torsdag!

Hej sötnosar!
 
Då var den här torsdagen över.. och alla vet vad det innebär... JAG är LEDIG i 3 dagar :D glad tjej!! ska bli så skönt att få vila, och spendera tid med finaste <3
 
 
En liten bild från idag. red dressyr på banan på vanligt bett. I början var hon svinstark och gjorde allt för att komma undan, fick bli riktigt förbannad 2 gånger innan hon fattade att det var lönlöst ^^ jag vinner alltid ;)
 
Sen var hon mjuk och fin <3 hoppas att hon är mjuk tills i morron då en tjej kommer och tittar på henne :/ får se vad som händer sen. Men ska bli spännande. Är så många som hört av sig och vill hjälpa mig med klara <3 fina människor <3
 
 
nääe ska man krypa ner under täcket kanske? mår inte alls bra.. :( känner mig ensam och övergiven... men men de går över... bara jag som måste ta ett skutt upp ur hålet ja råkat trillat ner i... fast de är långt upp till kanten!? men ja måste lära mig att strunta i dom här energidödarna som ja skrev i ett tidigare inlägg... man ska umgås med dom som ger energi... inte tar <3
 
 

Less

Är så less och trött på folk utan empati för andra människor!!  Sånna människor vill jag faktiskt inte ha runt mig, jag mår bara dåligt och blir irriterad hela tiden! Och de tar både energi och kraft från en. Den energin kan ja lägga på något som får mig att må bra ist!! 
Så hålfrån borta från mig alla muppar! Var rädd om dom ni tycker om.. För ni vet aldrig hur länge dom finns där <3

Ensam..

Känner mig så ensam och liten just nu :( skulle behövt någon att umgås och prata med :( hatat att känna så här... Men tyvärr så gör jag det :'(

Haha

Råkade publicera ett inlägg innan de var klart ^^ sitter med mobilen och fattar inte hur man gör riktigt ännu ^^ haha!! Men de får ni ta ;)

Onsdag

Efter en grymt lång dag, dvs 16 timmar utan att fått suttit i princip så ligger jag nu utslagen i sängen! Är så trött att skallen inte hänger med och jag känner mig yr :/ ska bli skönt att få sova iaf :) 
Bjuder på en nytagen bild pÅ mig! Haha sliten tjej!! Red förresten ut på mitt <3 idag! Hon var dundeHahahahaha sötnos! Det är roligt att hon mår bra och är pigg och glad iaf! Snön har ju smält bort i hagarna... Och då
Kommer leran och sanden fram, är så rädd att hon ska bli dålig igen :( trotts loppfrön och massor av halm
Som hon kan plocka med. Men tanken finns ju där ändå :/ hoppas inte!!! Skulle inte orKa med att förlora henne <3

Natti!

Nu ska jag försöka sova :) jobb väntar i morron bitti <3 Natti <3

Bläää!

Har så ont i min stackars mage :( om ja bara visste vad ja ska göra för att de ska gå över!! Orkar inte med flera läkarbesök för dom gör ändå inget!! Tyvärr är de så inom vården nu för tiden... Folk får ändå ingen hjälp, man undrar ju vad manbetalar skatt för???

jag har otur!

Alltså... år 2013 har hittils INTE varit mitt år!! har fan ingen tur någonstanns! jag väntade ivrigt på deklarationen! förra året fick ja 16 000 tillbaka! så hoppades på att få tillbaka liiite detta år iaf..
 
MEN NEJ SKA BETALA TILLBAKA 500 SPÄNN! och då drar dom mera skatt av mig för att ja ska slippa sånt!! men sug kuk förfan!!! 
 
jag har sån jävla otur hela jävla tiden!!!
 
de är som julia sa igår..
 
jag har sån otur att om ja köpte en kyrkogård, så skulle folk sluta dö....
 
sån tur har ja.... bläää
 
 
så jävla pisst!

så sugen

på att göra denna... den är så fin <3


mitt andra jag <3

 
du är min själ och mitt liv, som en spegelbild du är mitt andra jag <3

psykitarin... ett fjasko?

Kollade på en skit vidrig film i förrgår förresten.... om hur psykiatrin egentlogen fungerar.. de är skrämmande… hur de torterade människor förr.. borrade i ögonen, elchockar, iskallt vatten som de sänktes ned i, medicinering och NEDDROGNING! och massor av annat.. som för oss är heeel osannorlikt!  men vet ni vad?

Det händer än idag! att ge elchock för att lunga en patient händer faktiskt på våra psykiatri anstallter idag! det händer i gävle..uppsala och alla orter ni kan tänka er. Att öppna hjärnor på folk händer också.. för att försöka bota.. ta död på ” dåliga hjärnceller” som psykiatrikerna så fint kallar det.. haha varenda en förstår väl att de inte finns bra och dåliga hjärnceller? inte på de viset som dom beskriver det iaf!! det är sjuuukt!

och det här med medicinering… att bokstavligt talat DROGA ned en människa för att få den lugn.. som en orolig dement.. som inte vet vart den är eller liknande.. och börjar ”vandra” ja den drogar vi ned så mkt vi kan med sobril.. tills den ligger som ett collie och är för borta i skallen för att enns kunna göra något.. är de rätt? eller fel?

och en till sak… i filmen tog en kille med sig en dold kamera in till 5 olika psykiatriker och psykologer.. han beskrev samma symtom till dom som han ” låssades” ha. Och vet ni? han fick 5 olika svar!! den ena sa att han hade ADD… en annan att han hade ADHD, en tredje att han var MANISK.. den fjärde att han hade en DEPRESSON och den femte att han var SCITZOFREN! och alla dom skrev ut säkert 6-7 olika mediciner som han skulle ta.. morron och kväll!???

Jag blir chockad! Det är ju så inom psykiatrin.. det finns inte så mkt vetskap om de psykiska sjukdomarna.. och självklart vill man tjäna så mkt pengar som möjligt.. så mår man dåligt eller så.. och behöver prata.. ja då skriver dom ut antidepressiva eller liknande.. för att ” lugna” men mest FÖR ATT TJÄNA PENGAR!

Visst dom kan lugna.. för de första ”drogar” de sin patient.. därav upplever den ett lugn..och är det en deprimerad person som är nere.. ja då får den en medicin med ” uppåttchack.. så att den ska känna glädje.. och ” sådär BOTAD” men egentligen blir de bara värre.. patienten kanske blir beroende?? kan inte sluta… eller så blir den som ett collie.. utan känslor… eller så blir den mera deprimerad… och sen en sak till.. INGEN VET VILKA BIVERKNINGAR SOM PSYKISKA MEDICINER GER!! så ni vet inte vad som händer med er.. biverkningen kanske inte kommer NU… utan om 10-15 år!!!!

Sen det här med barn och ungdomar! vet ni att ca 60-70% av GÄVLES och ÄLVKARLEBYS ungdomar har fått diagnosen ADHD eller ADD!? speciellt bland unga flickor! hör ni hur sjuuuukt det är!! det är klart som faaaan att 60-70% inte har ADD eller ADHD!! det är bara ett sätt att ge en diagnos.. åter igen.. för att tjäna PENGAR!!

är barnet deprimerad ja då har den ADD. Är den lätt irriterad ja då har den ADHD… är den kaxig.. ADHD… känslosam ADD. Levnadsglad och har svårt att sitta stilla o ca 10-15 min.. ja då är det nog en blandning… alltså…

BUP och annat (skräp) ställer den diagnosen för att slippa problemet.. och ger då medicinering… antingen Ritalina ( Lugnande som man mår skit av, blir som en levande zombie utan känslor, som dessutom sabbar enns blodtryck mm) eller Conserta( som man kan må väldigt illa av, och som övrigt har samma biverkningar som Ritalina…) DESSUTOM sänker båda medicinerna APTITEN och kan göra så att barnet får hjärtklappning!

Men så är de.. 60-70% av undomarna/barnen i kommunerna har ADD/ADHD.. tror ni på det??? NOWAY! fattar ni hur många barn som nerDROGAS i onödan? för att dom anses vara ett problem???

är det inte samhällets problem kanske att barnen mår dåligt? att dom får beteende ändringar? Kanske är de skolans fel?? eller samhället de lever i? Speciellt flickor.. dom har GRYMT stor press på sig.. speciellt i skolan… dom ska vara snygga.. duktiga och uppföra sig på ett visst sätt.. vara civilicerade.. och dessutom kommer de i en större pubertet än killar… men nej förfan… det är ADHD/ADD de lider av.. inte puberteten eller ett dåligt samhälle som inte lyssnar på dem utan ställer en diagnos efter ett samtal på 5 MINUTER med deras FÖRÄLDRAR!! nääe.. det är skandalöst!


ååå <3

Hittade detta inlägg <3 skrivet av min fina sofia för några år sedan! jag älskar henne lika mycket nu som då! mina fina hjärtevän <3

http://metrobloggen.se/bellzon/vanskap/

alltså daaah!

jag coh en kompis satt och diskuterade reationer... och vi kom underfund med att de fnns 2 saker vi hatar! och de är när en person totalt strunar i sinna vänner för att dom skaffat kille/tjej och bara hänger med sin partner heeeela tiden! kan inte göra något utan den personen osv... WTF du har ju ett liv utöver din partner med! och vännerna har alltid funnits där! kom igen! sluta för fan!! man behöver inte sitta ihop hela tiden! ni ses ju jämt ändå!!
 
sån har ja aldrig varit... har alltid ängnat samma tid åt mina vänner oavstt om ja har kille eller ej :) de kan vara skönt att ara ifrån varandra med, och få göra saker på olika håll... även fast ja älskar dig mest patrick <3
 
 
Men sen finns de en motsatts också... somvi inte gillar.. och som kan reta gallfeber på MIG om jag är i en ny relation... och de är när killen tar sina vänner framför mig i de fallet..
( nu tar ja mig som exempel bara för att de blir lättare att förklara )
för är man nykär VILL man vara med den man älskar och tillbringa så mkt tid som möjligt ihop.. passa på medans man kan! iaf om man inte kan ses så ofta i vanliga fall så vill man ju passa på när man kan och har tid :/ men nääääe då väljer karln att träffa sin kompis ist? som han träffar ganska ofta ändå!!! fuck you! då är han inte intresserad!! då kanhan gå och bli ihop med sin kompis ist så de så!!
 
 
haha låter som värsta dubbelmoralen här ^^ men ja menar att man kan väl umgås med både sina vänner och sin partner? klart man ska umgås lite mera med sin partner än med sina vänner.. men man behöver fan inte SITTA IHOP!! 
 
ja skulle bli vansinnig då jag :)
 
men man ska alltid sätta sin partner i första hand såklart <3 men som sagt..
 
glöm inte bort dina underbara vänner <3
 

på fredag..

på fredag kommer en tjej för att titta på mitt <3 får se hur de går... :)
 
 
haha mina 2 flickor <3 så jävla söta!!!

Tisdag!

Jösses vad dagarna går fort! redan tidsag liksom!! bara för att jag var ledig igår :) men idag ska man jobba kväll :/ de innebär att ja inte kan ha klara, men fina julia har henne som tur är <3
 
Om ni undrar varför vissa ord sitter ihop när ja skriver så är de för att datorn inte hänger med när ja skriver haha ^^skriver ganska fort.. så om något ser konstigt ut så, nej ja har inte dyseleksi... men min dator måste ha de ;)
 
 
Nu ska ja ta en prommis med hunden, och ringa upp en ev delfodervärd till klaran... får se vad som händer...
 
puss på er!

All din kärlek <3

Jag var försvarslös ett öppet mål
Jag som var känd för att ha en vilja gjord av stål...

 
Hur har du lyckats förföra mig??
En vuxen kvinna som jag ska kunna säga nej...! 


 
Men otryggheten tär
När inte du är här
Och stoltheten, jag sväljer den
Och jag begär..


All din kärlek kan du lämna
I tryggt förvar hos mig <3

 
Jag har haft killar naturligtvis
Men ingen som har betytt nåt speciellt precis... ^^

men just nu är allt upp och ner...
Det är bara dig jag ser.
Logik och sans
Helt ur balans
Vad gör jag mer?

 
Du är allt jag någonsin önskat mig, älskar dig min fina <3 mitt hjärta kommer alltid tillhöra dig <3
 



hoppning!

 Idag hoppade jag och klara några språng :) de var så skoj! inte hoppat sen i oktober som sagt, så trodde hon skulle vara super pigg! men icke.. hon var slö idag haha!! blev väl jobbigt när hon fick trava bommar och sen hoppa. Använda bakdelen riktigt ;) gjorde även några byten. Hon har blivit KUNG på byten! min underbara häst <3
 
hoppade några språng på volt i båda varven, max 60 cm kanske bara... lite lagom sådär.. haha både hon och jag är ju ringrostiga och tro mig! fick kämpa för att hålla balansen i början haha! men som alltid stöttar klara upp mig <3
 
Hon var fin iaf och jag är grymt nöjd! I morron ska hon få vila, sen på onsdag ska ag nog rida lite dressyr :)
 
 
världens finaste <3 som jag älskar dig !

rida

Nu ska jag snart iväg och rida <3 tänkte kanske trava lite bommar, kanske ta något skutt! haha inte hoppt sen i oktober, innan klara blev sjuk.. sen hade jag inte rpd eller tid att fortsätta på mina hopplektioner längre så slutade.. och sen dess har ja bara ridit hemma :( 
 
men får se vad ja hittar på, är banan jätte blöt så rider jag nog hellre ut, klara är så känslig för underlag så de blir svårt att rida vettigt på en plaskblöt bana... men vi får se :D
 
 

Tankar, funderingar, känslor...

Hejsan alla sötnosar!
 
Nu var det längesen ja skrev här igen, är många som vill att ja uppdaterar mera, de skulle jag också vilja men ja har inte tid eller ork att sitta här efter jobbet, för ja gör inget annat än att jobba tycker jag ^^ men så är det ju, man måste ju jobba tyvärr... och man ska vara jävligt tacksam att man i dagens läge har ett jobb överhuvudtaget! speciellt i gävle :/ så ja tackar min lyckliga stjärna att ja har ett jobb, och så länge man får äran att ha de kvar <3 man vet ju aldrig.. saker kan hända... hua...
 
 
I lördags var man ut på jobbfest på harrys! var hima trevligt! har så fina och underbara kollegor, helt otroliga! jag älskar er så mycket <3 fina människor <3
 
 
Som många sätt så letar ja delfodervärd/ medryttare till klara.. IGEN! och anledningen är att båda dom jahade har flyttat... så då måste man leta nya tyvärr... har ju fina julia som hjälper mig också <3 men måste ha någon mera så hon slipper slita ihjäl sig med 3 hästar typ jämt ^^
 
jag kan också tänka mig att många undrar varför jag har häst... när ja ändå egentligen inte har tiden för de.. ja de kan man ju undra!? men så här är det....
 
Jag har haft klara sen hon var 6 månader gammal.. alltså i 11 år snart! i 9 år så hade jag INGEN som hjälpe mig.. det var bara jag som tog hand om henne, de har alltid bara varit hon och jag... hon känner mig utan och innan och jag känner henne. Vi har liksom alltid suttit ihop. tillbringade mellan 5-6 timmar i stallet VARJE dag när hon var liten och när jag red in henne. Vilket har resuterat i en lugn och stabil och en grymt trygg och snäll häst.
 
Om jag inte haft häst nu, så hade jag absolut INTE köpt någon... jag hade nog inte enns velat rida överhuvudtaget. För orken och tiden finns inte... MEN nu har jag en häst, en häst ja näst intill fött upp själv. Ridit in själv, tävlat med, tränat med, lekt med och haft som en kompis i nästan hela mitt liv.... jag KAN inte sälja henne... mitt hjärta skulle gå sönder... jag skulle inte kunna leva utan henne..
 
 
Och visst, kanske skullevara de bästa att hon fick komma till någon med mera tid? MEN efter alla oseriösa människor jag träffat, sätt och hört om... som förstör hästarna, rider sönder dom eller låter dom stå i någon lerig jävla hage till att förtvina så näääe tack!
 
klara är ingen tävlingshäst heller, så hon skulle säkert komma till någon oseriös människa som skulle flängrida och inte sköta henne riktigt.. och bara ha henne som en leksak ( de kan man ju såklart inte veta) men de är så ja tänker...
 
Och sen har hon sin trygghet i MIG, hon älskar mig ochtyr sig till mig.. därför är de bättre att man hittar någon som kan dela henne med mig, tycka om henne lika mycket som jag gör.. och dessutom så står hon kvar i samma stall och får vara tllsammans med mig <3
 
jag skulle til och med hellre ta bort henne, en att sälja henne till någon så hon blir olycklig... men de är min sista utväg...
 
så nu kan alla slta fundera och undra varför jag har häst... och sköta era egna problem... inte lägga eran energi på oss ;) om ni inte vill hjälpa så klart :)
 
 
jag älskar min häst över allt annat, och hon har det bra hos mig <3 hon blir riden och omskött som hon ska.. så alla vet <3 en bortskämd dam är hon <3

RSS 2.0