hahaha!

Idag var en tjej till och provred klara. Hon red henne kanon fint!! har nog aldrig sätt kara gå så fint med någon annan förr.. okay typ lotta och jessicka men annars 0_o hon ska komma igen på måndag och rida lite. Men de ser ju lovande ut. :)
 
men ja tror inte klara vill ha någon medryttare haha ^^för idag red vi på ängen, och ja red först. Och visst hon var pigg, spänd och lite på tårna. Men efter lite galoppombyten och förflyttningar så slappna hon av.
 
 
så hoppade tjejen upp. Och klara gick som en klocka! ja njöt av att stå och titta på henne.. såååå vacker häst ja har. Hon var avslappnad i både traven och i galoppen. Men så gör hon en fuling... en " klara " som vi kallar de.. bara drar iväg i 180, och sparkar bakut säkert 5-6 gånger efter varann. Samtidigt som hon rusar. jag stod och röt åt henne.. men de sket väl hon i ^^haha"
 
hon gör bara så på ängen.... och just IDAG! haha.. man får ju fan skämmas! nu satt tjejen kvar.. och hon blev inte rädd.. tvärt om.. lite småkul ^^haha aja... men hon tyckte om min häst och kommer tillbaka som sagt var.. haha min knäppa knasboll <3
 
 
Nu har ja precis klivit ur duschen efter en lång dag men massor av hästar <3 love it...
 
har snott ihop en högrevsgryta som står och puttrar på spisen, har aldrig gjort en sån förr :) men den smakar gott!! än så länge ;) den ska få stå en liten stund till sen ska vi avnjuta den :D
 
 
mumma!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0