den ni!

11 procent av männen och 8 procent av kvinnorna lider av en sjukdom som heter Sexsomnia. Visst låter det spännande? Vem som helst kan drabbas, man har inte hittat något som orskar det. Dock är det vanligare bland de som går i sömnen och pratar i sömnen.

Vad innebär det då? Jo, som det låter. Man har sex fast man sover. Med sig själv, eller med någon annan. Man kan vakna av att man onanerar, eller av att man runkar av någon annan. Eller så vaknar man bara och upptäcker att ”något har hänt” men man har inget minne av det.
Det kan finnas tydliga tecken på att samlag pågått, men man har inget minne av det. Man gick ju och la sig som vanligt, och har sovit hela natten fram tills man vaknar – och upptäcker tecknen. Sex i sömnen. Fascinerande.

 


Fredag!

Äntligen fredag! och helg! och jag är ledig hela helgen för 1 gångsskull! lyckliga mej :D och i morron drar vi med 12:42 tåget till uppsala! ska bli så jävla roligt! få vara med mina fina <3 naaaw! ska bli så himla skoj! <3

Idag har jag jobbat som alltid. Sen gick vi och köpte lite till grillningen i morron :) mm älskar att Grilla! :D

Sen åkte vi ned och hjälpte min farbror att lyfta ned deras brygga i vattnet. Dom bor ju vid dalälven i världens finaste hus typ. Alldeles vid vattnet. Så då måste man ju ha en fin badbrygga ;) och nu är det vår så då åker den ut =) mysigt! vill också bo vid vatten en vacker dag! skulle vara underbart.. om man någongång får råd vill säga :/



Men i morron kommer det inte bli någon uppdatering som ni kanske förstår :) kommer ha fullt upp. Men jag hoppas ni får en lika fin sista april som jag kommer få <3 så hörs vi på söndag! :)

Jag för exakt 1 år sedan i morron :) på crusing med Anna <3 det var awesome! :) men är säker på att morrondagen kommer bli lika grym!! :D

Torsdag!

Hejsan gullungar!

har ni saknat mej? ;) haha! det har ni nog säkert gjort erkänn nu :D

Idag har jag jobbat som ni redan visste. Fick en skönt schema idag så dagen gick faktiskt fort. men jösses så trött jag var :( hualigen! Men men... bara kämpa på endå! :D och i morron ska jag jobba dag igen. Sen är jag ledig tills på måndag wohoo :D ska till uppsala och det ska bli så in i helvete skoj!! myyyys! sista april med mina underbara <3<3<3<3


Annars har jag inte gjort så mkt intressant idag. köpt ett par strumpbyxor och en vinare. Sen varit ute med hundar och pratat med mamma :) och lagat mat.. intressant dag va? haha gryyyyymt! ;)

Nääe nu ska jag faktiskt ta min onda mage och försöka sova.. sov ca 1 timme natten som var. Det var mindre skoj :(((( så jag hoppas jag får sova några timmar till inatt.. trots att min mage gör cp äckel ont just nu :((( helv svullen och öm. Bläääääh!

aja sov gott sötnosar <3 hörs i morron puss puss!

Kallt!

uscha idag var det kallt ute tycker jag :( har varit hem till mamma och sen åkte jag, hon,bror och tuva och åt kina mat på skutan. Buffe dessutom! trodde jag skulle äta ihjäl mig så nu är jag i matkoma kan man ju säga :) haha! tjockis Bella det är jag det :)

Om en timme ska jag ta bussen till jobbet. Kvälls jobb står på listan! hoppas på en lugn kväll! :)


sen blir det jobb i morron och på fredag med.. och lördag! sen blir det uppsala förhoppningsvis :D:D:D

Längtar tills ikväll då jag får mysa med mitt <3 :)

Nattinatt!

nu mina fina läsare ska bella gå och sova! det väntas jobb i morron och sen massa mys säkert! så i morron blir det dålig uppdatering igen! ;) *blink* men ska försöka få in något inlägg iaf!

Sov gott och ha det bäst så hörs vi!

och förresten! ni har varit GRYM på att kommentera! fortsätt så det motiverar mig till att blogga ÄNNU mera!


puss puss!

Sex och mat..

Fått förfrågan om att lägga upp mitt tidigare inlägg om sex och mat igen.. så då får ni väl de :)

Att man har betydelse för enns sexliv och enns lust får man ju ofta höra.

Att man ska äta tex chocklad före sex har väl alla hört?

MEN är det faktiskt så att mat kan göra oss…..Kåtare?

Skaldjur innehåller mineraler så som zink och fosfor som ska trigga det manliga könshormonet testosteron och även öka utsöndringen av vaginalsekret. Skaldjur gör alltså oss tjejer våtare.

Selleri innehåller något som liknar feronom, hormonet som är kroppens egna sexuella lockbete. Och eftersom även tomat ska vara lusthöjande så kanske en Bloody Mary-drink är det som kirrar sexet för dig.

Viktigast av allt för erektionen hos både kvinnor och män är aminosyran L-arginin. Bristen på den är förmodligen den mest sannolika orsaken till att lusten minskade. L-arginin finns bland annat i frön och nötter, kött och fisk. Även bönor, örter, linser och vitlök innehåller L-arginin – men dessa gör dig också svullen och gasfylld vilket gör att man ändå inte känner så sexig.

Även sparris ska vara potenshöjande för män, men sperman kan få en besk och inte så god smak efter ett sparrisintag.

Andra ingredienser som är lusthöjande är exempelvis champagne, vanilj (äkta), mörk choklad och… Kaffe/Te.


Vill man sammansätta en lusthöjande middag kanske man ska satsa på en middag med skaldjur, ett glas rött till det. Dämpad belysning, några tända ljus. Efter det kan man ta det till sovrummet, lite champagne och jordgubbar doppade i mörk choklad (minst 75%).

Så nu vet ni det alla killar! nästa gång ni ska bjuda damen på middag och hoppas på en het natt ;)



Favorit i repris...

Sex ska tydligen minska risken för bröstcancer, har man sex mer än en gång i månaden har man mindre risk att drabbas. Detta ska bero på att hormonerna oxytocin och DHEA frigörs. DHEA motverkar åldrande, tror man, också.

Det skyddar också prostatan, när vi likas är inne på det är med cancer. Katolska präster är i riskzonen när det gäller att utveckla prostatacanser, och studier visar att det troligen är celibatet som är den avgörande faktorn. Man gjorde en studie 2003 som visade att män som får utlösning fyra gånger i veckan har 30% mindre risk att drabbas av prostatacancer än de som får utlösning färre gånger.

Immunförsvaret blir bättre, så vi kanske borde sexa mer nu i förkylningstider? Personer som har sex en till två gånger i veckan har 30% bättre immunförsvar än de som inte är lika aktiva.

Sex klassas även, av kadriologer, som en mild/måttlig träningsform som förbättrar hjärtat lika mycket som en rask promenad. Det beror även på ställningarna, att vara ovanpå är extra bra eftersom det kräver extra ansträngning och orgasm ger en bonus då hjärtfrekvensen kan komma upp i 110 slag per minut – vilket är ungefär som en snabb promenad eller jogging.

så slutsatsen blir.. sexa mera så blir vi friskare :)


bilder

Det finns bilder som får mig att fantisera mer än andra bilder. Detta är en sådan bild som får mina tankar att undra, vad kommer här näst…


hmpfr..


Sexleksaker åt hundar? öööhm.. så himla äckligt.. tänker inte ens kommentera vad jag tycker om detta! så himla äckligt! snusk!

babyboom...

Ibland vill jag verkligen, VERKLIGEN, verkligen få en lite bebis. Att vara gravid och förlösa den lilla varelsen är då min största önskan.
Jag vill ju ha någon som kommer älska mig oavsett och jag vill älska tillbaka, helt totalt gränslöst! Dock finns även dagarna då jag inte alls kan se mig själv som mamma och att skapa och uppfostra en ny människa känns väldigt VÄLDIGT skrämmande....

Älskar den här sötnosen!! <3<3

Meeen jag tror nog att jag bör vänta liite kanske med att skaffa barn ^^ vill ju ha ett fast jobb, en större lägenhet eller ännu bättre.. ett radhus! eller hus... så att man har plats för den lilla familjemedlemen! och så man har en stabil ekonomi och ett bra förhållande innan! jag vill nämligen inte ha ett skillsmässobarn!! :(

 


ibland är det inte roligt längre..

Fan jag vet inte hur jag ska klara denna månaden alltså.. kommer troligen inte kunna äta haha ^^ har typ inga pengar alls och månaden har inte enns börjat! bara för att man fick en skit kass lön! gaaaaah jag hatar pengar!

och på lördag är det meningen att ja ska till uppsala för att fira valborg med mina älskade vänner därborta! jag hoppas.. så in i helvete att jag kan åka dit denna gången! ser mörkt ut.. men gaaaah jag vill jag vill jag vill! saknar dom så sjukligt jävla mkt!


En jätte gammal bild men ändå :) mina vackra vänner <3

åååh.. just nu vill jag bara dra täcket över skallen och gå och dö! urk!! hatar pengar det är fanimej det vidrigaste jag vet! Snälla låt mig vinna några miljoner så jag kan börja leva!!!! :(((


Stallet..

Så där. Kom nyss hem från stallet. Klara var okay trots att hon fick en liten skråma på benet.. Så det var skönt iaf :)


Red dressyr på banan i ca 60 min. Gick si så där. Hon var väldigt spänd och typ rädd för att så fick ryta i riktigt åt henne några gånger. Vilken aldrig behövs nästan. men hon var svin dryg ett tag. Typ skuttade åt sidan, slängde sig och var hård och grymt stark! fick ont i händerna nästan av att hålla henne! hatar när hon är så! men man kan ju inte vara bäst alltid inte =)

Hon är iaf i väldigt fin form just nu. fast hon blir lite stark ibland ^^

Efter jag ridit smörjde jag in typ hela henne med Linement! som är både värmande och kylande. Tycler den är jätte bra faktiskt! Hon blev grymt svettig och kommer nog ha träningsvärk i morron, och då ska hon vila så då passar det bra att hon fick lite linement och massage idag. Det gillade hon. Stod typ och sov i gången.. naaw mitt hjärta <3


Nej nu ska ja gå och titta till maten som är i ugnen! Kyckling wraps med vitlök/sweat chilli sås och ost.. mmmm så grymt gott! ;)

Duktig flicka!

Dammsugit, torkat golv, renbäddat, Tvätt i maskinen och nu ska ja strax mot stallet... vad duktig jag känner mej x)


frankee..

Den här låten är bättre än orginalet ju :D


Vården...

Jag jobbar ju som alla vet inom vården. Och på bara den här korta tiden som jag varit i den här undebara branchen så har jag lärt mig massor. Och insätt en hel del. Både goda och onda saker..

Bland annat att ibland skäms jag för att jobba inom detta för att folm kan vara så gräsliga mot deras patienter och brukare. helt fruktansvärt elaka och respektlösa! jag har sätt det flera gånger! och jag mår lika illa varje gång! Vi är utbildade och är här för att HJÄLPA och inte för att nedvärdera och skratta åt våra kunder, vilket faktiskt händer många gånger! tex gävle sjukhus ger jag inte mkt för.. har sätt allt för många IDIOTER där! usch!

så många gånger jag gått undan och gråtit för att jag sätt hur människor behandlar varandra! det kan vara fruktansvärt! :(

Jag har aldrig nedvärderat en kund, eller varit otrevlig..okay sagt ifrån om det behövts men det är ju faktiskt så här också.. att vore inte personerna sjuka på ett eller annat vis så behövde dom inte våran hjälp!

har bland annat jobbat på ett psykboende för inte allt så längesedan. Och även där kunde personal vara spydig mot sina kunder...

visst.. man måste vara tuff och hård mot dom för att dom inte ska ta över och bli allt för jobbiga MEN fortfarande ska man behandla dom med respekt.. för dom är sjuka.. dom är där av en anledning.. och personalen är där för att hjälpa och stötta!

Jag älskar mitt jobb, att bli undersköterska är något av det bästa jag gjort i hela mitt liv! jag älskar att ta hand om mina fina tanter och gubbar <3 se hur dom blir glada när jag kommer och känna att jag faktiskt gör nytta!

Jag har fortfarande mkt kvar att lära mig, och jag lär mig något varje dag. och tar till mig av råd som folk runt omkring mig ger mig :) och jag njuter av varje dag då jag får hjälpa någon :) det är så himla roligt!

Men återigen finns det folk som inte borde få jobba med människor som sagt.. jag ser det dagligen.. aa nästan iaf ^^ och ser jag det inte så hör jag om det...

 

Inte nog med att personal kan vara elaka mot brukare.. dom kan också vara elaka mot varandra.. och jag tycker att jobbar man på samma arbetsplats, är kollegor så ska man hjälpa varandra, stötta och uppmuntra varandra.. Inte trycka ned varandra och snacka skit. jag hatar skitsnack! har man en åsikt eller något att säga så säg det till personen! Inte springa som en 12 bakom ryggen på folk. hualigen!

På varje arbetsplats förekommer tyvärr detta.. och det är så synd.. riktigt tråkigt!

Tur att jag har fina kollegor.. älskar de flesta så otroligt mkt <3 :)

Hur tycker ni att dagens vård är?


Har alltid

älskat den här låten.. den är liksom min ^^


stääääda!


Städa..städa...städa...

hahahaha x)


Efter en lång, het, natt i sänghalmen, ser han ett foto av en annan man på hennes sängbord.
Han börjar bli orolig.
- Är det där din man? Frågar han nervöst.
- Nej, dumbom, svarar hon och kryper närmare honom.
- Din pojkvän då? Fortsätter han.
- Nej, inte alls, säger hon och nafsar honom i örat.
- Är det din pappa eller din bror då? Frågar han och hoppas på att få en försäkran.
- Nej, nej, nej!!! Svarar hon.
- Men, vem faan är han då?
- Det är ju bara jag innan operationen...!!

hahaah x) exakt det ni killar vill höra va? =)


Man ser det man känner...


Är det två hundar som leker och har roligt eller slåss de!?


Från dagens VLT, ``Två kompisar som har roligt i snön.´´

En härlig bild

Kvinnor är Listiga ;)

Kvinnor är listiga!
Polisen: Ni körde för fort!
Kvinnan: Oh, jag förstår.
Polisen: Kan jag få se körkortet.
Kvinnan: Jag skulle gärna ge er det, men jag har inget.
Polisen: Har ni inget?
Kvinnan: Jag har förlorat det fyra gånger för att ha kört onykter.
Polisen: Kan jag i stället få se registreringsbeviset.
Kvinnan: Tyvärr inte.
Polisen: Varför inte?
Kvinnan: Jag har stulit bilen.
Polisen: Stulit den?
Kvinnan: Jaa, och jag har dödat ägaren och styckat honom i bitar.
Polisen: Vad har ni gjort?
Kvinnan: Delarna av honom ligger i plastpåsar i bagageutrymmet ifall ni
vill kolla
Polisen tittar på kvinnan, backar långsamt därifrån, och ringer efter förstärkning.
Inom några minuter kommer ytterligare fem polisbilar, och ett polisbefäl närmar sig med dragen pistol.

Polis 2: Kan ni gå ur bilen?
Kvinnan: Är det något problem?
Polis 2: Min kollega har sagt att ni har stulit den här bilen, och mördat ägaren.
Kvinnan: Mördat ägaren?
Polis 2: Ja, kan ni vara snäll och öppna bagageluckan?

Kvinnan öppnar luckan, men där finns inget.


Polis 2: Är det här er bil?
Kvinnan: Naturligtvis, här är registreringsbeviset.
Polisen är alldeles tyst.
Polis 2: Min kollega säger också att ni inte har något körkort.

Kvinnan gräver i handväskan, tar upp sin plånbok, och räcker sedan över körkortet.
Polis 2: Jag måste medge att jag är konfunderad. Min kollega har berättat att ni inte har något körkort, inget registreringsbevis, att ni har stulit bilen och mördat ägaren!
Kvinnan: Jaha — och snart påstår han väl att jag körde för fort också?


Historia :)

En mycket blyg kille går in på en bar och ser en snygg kvinna som sitter vid bardisken. Efter att ha samlat mod en hel timme går han fram till henne och frågar med skakande stämma:
- Öh.. du har väl inte lust att snacka lite?
Efter ett ögonblicks tystnad skriker hon:
- NEJ, jag vill INTE ha sex med dig!
Alla i baren stirrar nu på dem och killen smyger sig, totalt röd i ansiktet, längs väggen tillbaka till sin plats. Efter ett par minuter går kvinnan över till honom och ursäktar sig. Hon smilar och säger:
- Du förstår, jag studerar psykologi, och håller på att samla stoft till min speciella avhandling, som handlar om hur folk tacklar pinsamma situationer.
- Mannen rör inte en min, men ropar så högt han kan:
- 5000 kronor?! Du kan inte mena allvar?!

;)


En bra inställning till livet..

Världen kan vara mycket mer om man bara vågar kasta sig ut.

Jag är jätterädd men jag är inte rädd för att vara rädd, utan ser det som en del av livet.

Man kommer aldrig att sluta vara rädd. Alla är rädda.

Skillnaden är de som lyckas med det de vill, vilar i rädslan istället för att låta den hindra dem.

Och för var gång man går över gränsen för det man vågar, lär man sig vilken energi det ger.


Svarar på Kommentar 2 :)

Fick en kommentar på han som opererade om sin fru också!


Är man bilmekaniker så ser man till att ens bil är perfekt. Är man tandläkare ser man till att ens tänder är perfekta. Är man städare har man kunskap i städning och ens hem borde vara extra rent. Är man plastikkirurg... tja då gör man sin fru perfekt, why not liksom?:)

A men man kan väl ändå inte jämföra sin fru med en bil x) eller en mopp och en dammsugare? var har du för kvinnosyn hahaha!? Och man ska väl ändå tycka att sin partner är perfekt som den är? älska den för den den är. annars kanske man inte ska vara tsm med den personen.. eller ännu bättre leva singel x)

Skulle bli cp tok arg om någon ville göra om mig! :)



Svarar på en kommentar!

Fick en kommentar på mitt inlägg om våldtäkter.och fick lagen skickad till mig..

Den lyder:

6 kap 1 § BrB.
Den som genom misshandel eller annars med våld eller genom hot om brottslig gärning tvingar en person till samlag eller till att företa eller tåla en annan sexuell handling som med hänsyn till kränkningens art och omständigheterna i övrigt är jämförlig med samlag, döms för våldtäkt till fängelse i lägst två och högst sex år.

Detsamma gäller den som med en person genomför ett samlag eller en sexuell handling som enligt första stycket är jämförlig med samlag genom att otillbörligt utnyttja att personen på grund av medvetslöshet, sömn, berusning eller annan drogpåverkan, sjukdom, kroppsskada eller psykisk störning eller annars med hänsyn till omständigheterna befinner sig i ett hjälplöst tillstånd.

Är ett brott som avses i första eller andra stycket med hänsyn till omständigheterna vid brottet att anse som mindre grovt, döms för våldtäkt till fängelse i högst fyra år.

Är brott som avses i första eller andra stycket att anse som grovt, döms för grov våldtäkt till fängelse i lägst fyra och högst tio år. Vid bedömande av om brottet är grovt skall särskilt beaktas, om våldet eller hotet varit av särskilt allvarlig art eller om fler än en förgripit sig på offret eller på annat sätt deltagit i övergreppet eller om gärningsmannen med hänsyn till tillvägagångssättet eller annars visat särskild hänsynslöshet eller råhet. Lag (2005:90).

Det som står i den feta texten tycker jag är intressant! för det är ju så lagen lyder, det är även så det SKA vara! Man har inte rätt att våldta en person för att den är full osv... MEN lagen fullföljs dock inte! för blir jag våldtagen och hade klänning och hade alkohol i kroppen så döms oftast inte personen för det den har gjort! för att JAG var berusad eller hade en för kort klänning!

Många tjejer som utsätts för våldtäkter VÅGAR inte enns anmäla för att dom tycker inte att det är någon ide för att de var berusade tex.

Det är INTE så det ska vara och det är heeeelt sinnessjuk för fan! så jävla vidrigt!

FAST lagen är så tydlig.. så fullföljs den fan inte! ska det behöva vara så?


Tänk hur många som lider i hemlighet... varje dag, pga något som en annan människa utsatt dom för.. gräsligt..

Hejsan hoppsan!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen! inte okay! men ja har haft stefan här så då vill jag inte sitta här och häcka liksom! då har jag bättre saker för mig ;)

Stefan har iaf varit med i stallet och ridit min fina! han är duktig för att aldrig ha ridigt förr! :) haha klara är ju en klippa när dte gäller att lära folk att rida! hon har lärt många på bara sina 9 korta år! vackraste flickan!


Min fina ser så liten ut under honom.. naaaw <3

fan måste dra ut brodden på henne nu! hon kliver på sig heeela tiden! igår fick hon en reäl rispa så förvånar mig inte om hon är halt idag :( hoppas inte! men ska försöka dra ut dom idag. :) men kommer inte bli lätt! haha! dom sitter som sten fan! ^^

Men är orolig att hon ska bli halt! hatar när mitt hjärta inte mår bra. Det gör så ont i mig :((( förresten så letar jag en medryttare igen eftersom Lisa flyttar! annons kommer strax! men vet ni någon som vill hjälpa mig med klara några gånger i veckan så hojta! men personen ska vara en duktig och ansvarsfull ryttare!

Utan dig... inget mig!

Nu ska jag strax göra lite nytta! ska städa, tvätta och åka till stallet och ta hand om 2 hästar. Tänke tömmköra min fina <3 det var ett tag sedan! plus att då ser jag hur hon rör sig! :)

Sen i morron blir det jobb! Kväll dock.. men det går de med!

Påsk mat

Nu sitter jag hemma hos mor och far och ska strax äta påsk mat! :) myyys! mormor är också här. Uppskattar varje dag som jag fortfarande har henne i livet, min söta lilla mormor <3<3


Galen kväll!

Var som sagt ut igår igen! vi började på interpool. Åt god mat och drack lite öl. Sen drog vi vidare till Harrys där vi mötte upp flera av mina vackra vänner <3 kvällen var galet rolig iaf! med mkt dans och skratt :) och så klart en hel del dricka hahaha ^^ vissa blev kanske liiite väl fulla men vad gör det om 100 år!? ;)

Snyggaste bilder ever eller vad säger ni? :) haha!

just ja idag är det ju påsk också! GLAD PÅSK PÅ ER ALLIHOPA! hoppas ni får mkt godis haha! själv har jag inte ätit något godis alls! har varit i stallet och ridit ut på min fina i solen <3 jätte mysigt! hon var galet pigg och typ busade hela tiden haha! så jag var inte så där jätte glad eftersom ja var grymt bakis hahaha men hon har vilat i 1 dag så då blir hon så. Så jag lät henne bara springa typ. Göra av med all energi. och tro mig hon höll på att springa benen av sig hahah! lät som en mus gjorde hon också. Sötbollen min <3

en trött klara efter ett hårt dressyrpass :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen gå till mamma och äta påskmat. Usch ja HATAR både påsk och julmat! så snuskigt! men men.. finns alltid något man kan peta i sig! ;) dessutom är det mysigt att äta alla i familjen! myspys på högnivå!

 


jahapp...

Hittade aldrig ngot tiger balsam :(((( varför säljer inte affärerna sånt? är väl jätte dumt?

Gick hem till mamma istället och blev bjuden på mat och sov i hennes soffa haha! trött flicka det är jag idag det ^^

Nu ska jag hoppa in i duschen för att sedan dra till interpool och dricka...saft! ;) höhöhö...


fy fan!

har så jävla ont i nacken!!! avlider snart! måste gå och köpa tiger balsam!

arga lappar!

jag ÄLSKAR arga lappar :)





haha!

Dagens fråga

Vem definerar ordet våldtäkt ? Är det bara tjejer som kan bli våldtagna ? Är de okej att vålta en tjej med för kort kjol, sexbloggare, någon som är för full osv osv ? Ska man inte kunna gå naken utan att bli våldtagen ? Får man någonsin skylla sig själv ?

VAD TYCKER NI??

opererade om sin fru...

Okay.. det här är heeeeellt sinnes! okay att man vill vara snygg,smal, sexig och tilldragande.. MEN ska man opererera heeela sig då för att bli någon slags Barbie?

vad hände med ” naturligt är vackras?” att spruta in massa skit i kroppen kan för de första OMÖJLIGT vara hälsosamt och för de andra så gör de inte dig till en bättre människa? kan förstå att vissa tjejer som har mindre en a kupa vill lägga in silikon eller koksaltlösning för att få mera kvinnliga former. men att spruta in så man får F kupa och läppar stora som kajsa ankas är INTE snyggt.. de är onödigt!

 

Och de som är ÄNNU mera sinnes är denna läkaren.. Han operarade om sin FRU! för att få henne perfekt! ursäkta mig men tycker man inte att SIN fru eller man ÄR perfekt som han/hon är??? är väl därför man blir tillsammans med personen från början???? Hallå??? jävla psyko! fattar inte hur han tänker.. uscha hemska människa!

 

HAR JAG RÄTT ELLER FEL???


Bella har en åsikt!

Jag tycker att de är ett jävla tjat om utseenden,bantning,träning,plastikoperationer, ja allmänt om kvinnokroppen!

 

Jag som kvinna tycker INTE att de är snyggt med tjejer som är TRÅDSMALA så att revbenen syns, ja varenda jävla ben i kroppen i stortsätt brukar sticka ut på dagens ” ideal kroppar” som kvinnor i dagenssamhälle vill ha och strävar efter, och då undrar jag ÄR DE VERKLIGEN SNYGGT? jag tror inte att killara tänder så mkt på de egentligen, utan de säger dom bara för att de är de som trenden säger.. de som är ” inne” just nu. Precis som att de är mode med ett visst sorts klädesmärke eller liknande. Kroppen har blivit en slags ”mode ikon”.

 

Inte konstigt att dages ungdomar svälter sig och mår allmänt skit när de är en sån press på hur en kvinna ska se ut!

 

Jag tycker att en kvinna ska vara sund, inte för smal.. inte för tjock. Träna bör man ju göra på något sätt så att kroppen mår bra. Man ska ha lagom mycket muskler och fina kurvor. Man ska helt enkelt se ut att må bra, och självklart ska man må bra och trivas med sin kropp också.

 

jag tycker personligen att Shakira har den ultimata kvinnokroppen. Hon är lagom smal, lakom kurvig och har naturliga muskler

isande ägg till påsk?



Ice massager

Ett betydligt sexigare ägg än ett sådant med majonäs på! Till och med bättre än ett chokladägg tror jag.

En sexleksak som man kyler ner för en alldeles speciell känsla. Låter läskigt tycker jag. Men man kan ju tugga is innan oralsex, så varför inte? Det kanske är jättebra? Är det någon som har testat?


jag har aldrig

varit så här kär och lycklig i hela mitt liv! <3<3


ibland...

Hejsan sötnosar!

ja jag veeeet har varit sugig på att uppdatera men har haft annat för mig, typ inte suttit vid datorn alls nästan! varit med mina fina vänner och vackraste Stefan som sagt <3

Men nu tänkte jag uppdatera er lite om vad som händer :)

Igår så gick jag och stefan först till stallet... och yes ni hörde rätt.. vi GICK och det är fan piss långt! klagade hela vägen kan jag säga ^^ jag hatar att gå! det är så jävla tråkigt! och skavsår fick jag också stackars mej! ^^


Red iaf på ängen en sväng med min fina! hon har varit så sjukt mjuk och fin den senaste tiden! en fröjd att rida och jag njuter av varje sekund som jag får sitta på hennes rygg.. om ja förlorade henne vet jag inte vad jag skulle ta mig till!

Hon lyssnade iaf väldigt bra på mina hjälper och busade ingenting alls fast vi körde ett litet race över hela ängen ^^ finns inget härligare!!

Har funderat många gånger om jag borde sälja henne.. för att jag tycker inte att tiden räcker till alltid, men bara tanken får mig att känna en sån ångest så jag släpper den typ direkt. Vad skulle jag göra utan mitt hjärta liksom!? nääe uscha! jag är född till att göra henne lycklig så är det bara

Snyggaste stilen ever eller vad säger ni? ^^ hahahah!

Men iaf.. tillbaka till vad jag har gjort! Stefan testade förresten också att rida henne! gick jätte fint faktiskt! hon lyssnade bra på honom.. :) så det var skoj att se <3
Tog faktiskt kort på det! så ska sno den av honom sen så ska ni få se ;) hihi!

Efter stallket åkte vi in till anna och dennis. Sen gick vi till Boulongen och satt där och grillade och drack
" lite " vin. Hur mysigt som helst!! njuter av varje sekund i solen kan jag säga! är en riktig soldyrkare!

Men det blev lite för mkt av det goda som alltid ^^ slutade med att vi hamnade på fest hos finaste helena! haha och där blev det ännu mera drinkar haha så bella var ganska knöl när vi åkte hem hahahah! ja jag säger då det!

Den bjuder jag på ;)

Men det var väl det jag sysslade med igår ^^ i förrgår var jag också och red. Men då var anna med och red lite på klara :) som drog iväg i full galopp och busade lite haha! såg så roligt ut! stackars anna som inte ridigt på typ 1 år fick sig en liten rodeosväng! haha :)

Nääe nu ska jag ut i solen en sväng tror jag.. sen göra mig klar för att börja om igen haha ;)

Vad ska ni göra idag?

vill jobba

är lite dåligt med jobb nu.. det är lite tråkigt!! jag vill jobba! nu och nyss tack!!! hoppas det kommer snart, för nu har ja varit ledig länge nog!!!! ge mig jobb! saknar dessutom alla på jobbet!



Har nyss spelat lite wii med anna! det är så himla skoj! var typ evigheter sedan jag spelade tv spel med tanke på att jag sålt alla mina. Så man var lite ringrostig! så fick typ stryk haha ^^ i allt! kass man är alltså!!

hihi hittade en bild som är från när vi var 19 ^^ är vi inte grymt snygga? värsta babezen liksom :D

Älskar dej <3


Tisdag

Hejsan hoppsan sötnosar <3

Hade en jätte fin dag igår!! solade som sagt, sen satt vi i varsin massage stol och njöt en stund. Sen var det s vackert väder så vi bestämde oss för att köpa en vinare och satte oss i solen i borlongen och bara njlöt vid vattnet! helt underbart var det faktiskt!

Men mycket vill ha mera så vi drog till interpool med fabian och stefan och tog ngra fler öl där.. kvällen slutade med att vi sov 1 timme på hela natten ^^ massa skratt och tokerier.. en fin dag helt enkelt <3

Idag kastrerades annas fina Adolf! allt gick bra men han blev lite groggy hahaha ^^ men för övrigt är han en glad kisse, finaste adolf<3<3



Jag vet inte hur ja ska göra med allt... ibland är jag bara du urbotat korkad.. jag är så rädd att bli lurad... vad ska jag göra?


Hos anna

Kom nyss hen till Anna då! Vi har varit och ätit på Gother så himla goda mackor där ju... fast subway var bättre. Men det finns ju inte här längre så då får man nöja sig med det man får ^^

Sen har jag köpt en jätte fin topp på Gina. En ljusblå förstås! blir fint till sommaren. Tycker just ljusblått är så fint på Brunetter (A)

Sen har jag även köpt dependeds ögonbryns knivar och testat. Hatar ju att noppa mina bryn ^^ och de fungerade faktiskit bra!! så hatar ni med att Noppa era bryn så testa dom! * Tummen upp*

Skulle även köpa en väska. Hittade en jätte fin i ett stånd på torget.. men när ja skulle köpa den fanns det ingen personal där.. turken var putts väck!! så efter 5 min tog ja min väska och gick, dom får faktiskt skylla sig själv när dom lämnar ett helt stånd obevakat liksom!! så nu fick ja en gratis väska bra va? :)

Nu ska vi iväg och sola, sen blir det goffa med chips och dip! kan det bli bättre än så här??? :D


Ny vecka

har som sagt haft fullt upp. med både jobb och stall. Sen var min fina vän Maggan hit över helgen. Vi har inte träffats på 14 månader så kände inte för att sitta här då direkt :) ni förstår säkert.

Men vi var iaf i stallet och hon red min klara. Det gick skit bra faktiskt för hon rider henne så grymt bra! hon hade inte ridigt på 6 månader eller något sånt men det gick ju kanon ändå ^^ riktigt roligt att se faktiskt!

Sen festade vi i lördags! helt galet skoj var det!! en lyckad kväll!

Sen har ja varit med min fina stefan också. riktigt mysigt har vi haft det <3

idag ska jag hem till min finaste Anna! vi ska mysa och äta gott! blir nog en fin kväll med mkt skratt!!


Bloggtorka!

Hejsan hoppsan sötnosar!

Har haft fullt upp faktiskt ^^ så återkommer senare!


Snaaaart

Är det helg mina vänner <3 då blir det party och uteritt i skogen med finaste Klara <3<3<3 längtar!

idag har jag jobbat.. var så himla härligt väder idag så det gjorde faktiskt ingenting :) var bara skönt att strosa runt där i solen :) i morron är det jobb också 7-16 sen går jag på heeeeelg! åååå så skönt det ska bli att få vara ledig en enda helg! gaaaah! :D lovley!



Är fortfarande grymt besviken.. ärligt talat vet jag inte om jar orkar mera.. jag tror jag lägger ned hela kittet! och kör på som innan, som om inget har hänt.. men de blir svårt för det syns tydligen på mig hur kasst jag mår.. men ska försöka..

Nu ska jag sova iaf.. god natt mina fina <3

Kossa...

om vi legat med varann? japp för de har vi ;)

jag älskar er!

Trotts att det finns så mkt äckliga människor här i världen så finns det så vackra änglar här på jorden med.. och några av dom änglarna är mina vänner <3

jag har faktiskt grymt många vänner... och jag älskar er allihopa! varenda en! gud vad vore jag utan er? ni är helt jävla otroliga!!! ni lyfter alltid upp mig när jag är nere.. och jag svär jag skulle dö för er!!! Älskar er nu och alltid!

Nu ska jag lägga mig och försöka sova.. ska jobba i morron... gud vad jag längtar!.........


sårad

jag gråter sällan, blir sällan upprörd eller tar åt mig av saker. jag skakar oftast av mig det mesta och går vidare.. ignorerar... Men inte enns jag klarar av att ta hur mkt som helst!

Att folk gör narr av en.. snackar skit om en pga " Hon är fär snäll " är fan inte acceptabelt! har ni inget bättre att komma med? måste alla snacka skit om varandra? måste man vara elak? kan man inte vara snäll?

fine att folk kallar en olika saker pga svartsjuka.. sånt rör mig inte i ryggen... men när folk låssas vara trevlig och talar om hur bra man är osv och sedan snackar skit bakom ryggen eller ännu värre.. skämtar om en och sen säger att det är på skoj, sånt tar ja åt mig av!

Är det på skoj så ska personen i fråga vara närvarande, och skratta med... men annars är det att göra NARR av.. och nu är jag så jävla less så jag kan spy! Vad fan är erat problem?

jag har kämpat som fan för att bli den jag är idag! jag har varit med om VIDRIGA saker.. saker ni inte kan föreställa er! som har tryckt ned mig så fruktansvärt att jag tappade all tro på mig själv.. och allt hopp om livet. Trodde aldrig jag skulle kunna lita på en människa igen! trodde aldrig att såren skulle läka så pass bra som det gjort...

att jag står här... att jag fått min dröm i uppfyllelse och att få arbeta med människor är mer än vad jag vågat drömma om! för 3 år sedan fanns det inte på min livskarta! jag trodde inte jag skulle överleva helt ärligt... och att jag står här idag som den glada spralliga person som jag faktiskt är trodde jag aldrig att jag skulle få uppleva igen..

och jag har aldrig skadat någon... jag hatar tillexempel ingen.. jag är nog inte född med den egenskapen enns.. att hata... och att folk då gör narr av en... utan en egentlig anledning det gör så ont.

Okay kanske är jag känsligare än andra, men det är pga att jag blivit så illa behandlad, förnedrad och nertryck i skorna för många gånger.

Jag gråter väldigt sällan.. men idag grät jag så jag trodde att lungorna skulle gå sönder.. jag var så arg! så fruktansvärt arg och sårad. Känner mig så grymt världelös..

ska jag behöva ta den här smärtan.. för att någon tycker att " jag är för snäll " och för att snälla lilla bella är så mesigt snäll att hon aldrig öppnar munnen och säger ifrån. Henne kan man göra narr av och säga vad man vill om för hon kommer ändå inte göra någonting.. nej fy satan!

Ska man inte vara rädd om snälla människor? ist för att trycka ner dom? :( bara en funderng..





hungrig!

gud vad hungrig ja blev! har ätit 1 yoghurt idag på heeela dagen!! så det börjar kännas! har inte haft någon matlust men nu ska jag försöka peta i mig lite ^^ Blir kyckling med brockoligratäng som jag ahr i ugnen! mmm fint det :) men det tar ca 40-45 min innan den är klar.. suuuck! kommer svältaihjäl!! :(((


I morron

Ska jag jobba igen.. skönt!!! sen är jag ledig i helgen :D för då blir det party!!! :D

Ex...

En sak som jag kommit fram till är att jag hatar ex, Mina egna och andras. Kanske är det så att jag är grymt svartsjuk när det gäller ex, litar inte på dom alls! Men sen tycker jag att ett ex är ett ex av en anledning. Att man inte var menade för varandra. Varför lägga ned energi på varandra då liksom?

Jag umgås inte med någon av mina ex, pratar knappt med dom faktiskt.. skulle inte utsätta min nya kille för det heller... För jag vet hur det känns. Och jag tror det är få som accepterar att sin partner umgås med sitt ex. Det är liksom en liten förbjuden zoon!

jag vill vara den enda för honom.. han ska inte behöva gå till sitt ex. Och hans ex ska ge fan i oss på ren svenska! hon har ingenting med min kille att göra längre. Gå vidare hitta nytt!

Så därför säger jag nej till ex... både MINA EGNA.. och ANDRAS!

Sen om man har barn med sitt ex är det en annan sak.. för då är man skylldig att ta hand om det...

Vad tycker ni om ex? helt okay? eller förbjudet?!


jag vet inte...

Helkt ärligt om jag skulle klara av detta.... om jag skulle kunna ta det och acceptera det!? tror inte det.. vad är det då för mening med att försöka? :((( kan någon hjälpa mig?

Katt upp och ned...

Jahapp då var det onsdag då! har varit ledig i 2 hela dagar wohoo! ska faktiskt ringa idag och kräva mera jobb, för nu börjar jag bli rastlös! hehe!

Fan jag är så sjuuuk! snorig, hosta och en grym huvudvärk! fan fan fan fan! men än så länge orkar ja jobba ändå! men blir det värre blir det till att ligga hemma :( blir fan sjuk hela tiden! så himla drygt!



I natt vaknade jag förresten av att muse skrek utav bara helvete! inget vanligt" Jag är hungrig" skrik utan mera ett vrål! så jag hoppade ur sängen och springer ut i hallen. Då har han hoppat upp på hatthyllan, och ville hoppa ned men hans ena baktass fastnade mellan springorna. Klon sitter alltså fast i hatthyllan och katten hänger upp och ned i en enda klo! tror ni han hade ont eller? som fan! så jag löft upp honom och fick loss honom. Kan meddela att han inte har någon klo kvar på den tassen för den lossnade! såg helt hemsk ut och han hade jätte ont :( men gosade direkt och var glad ändå! min lilla tuss <3

trodde vi skulle bli tvungen att åka in med honom men han haltar inte längre så det är nog lugnt! men hua vad synd jag tyckte om honom :((((


det här...

Klippet vill man se när man dagen efter sitter och äter av frukten.. så kommer någon
" Du vill du se ett skit roligt klipp? "

Jag skulle vilja se den personens min just då den inser var bananen han har i munnen faktiskt har varit innan x)


Stand up!

Min fina vän jimmy hat gjort sin första stand up! haha han äger ju så är det bara! diggar hans skämt! tänk när han fått göra detta några gånger! han kommer bli awesome!

vad tycks? :D


Stallet..

Kom på att jag glömde tala om hur det gick i stallet idag ^^ fick bror att köra dit mig så klart.. man är väl kung ;) hans fina dotter följde även med.

Det första vi gjorde var att låna Fridas transport och hämta spån! det behövdes då jag bara hade 1 bal kvar haha ^^ men nu har jag 19 fina balar som bara väntar på att bli insläpade åt klara haha! nej men det var en lättnad! så nu har jag både en nyskodd häst och nya balar! sweet! slipper jag tänka på det!

Sen släpade jag fram ett hinder, banan är ju så fin nu så man till och med kan hoppa på den!! så vi hoppade några språng på 1meter kanske. Det gick jätte fint. men hon var lite slö idag, ja kanske är värmen som gör de! har ju varit väldiga klimatskillnader från dag till dag nu! så man blir ju trött i skallen själv. Men det gick som sagt fint ändå. Hon var lydig och lyssnade väldigt fint på mig :)

Bror och Tuva stannade kvar och var åskådare ^^ inte varje dag man har en bror som tittar på en när man hoppar så det var skoj! sen fick Tuvalie skritta av klara åt mig! haha! klara gick lydigt runt med lilla tuva ( 6år) på ryggen. Hon är ju så grymt snäll min fina <3

Tuvalie på min klara <3 fina flickor!

Egoist!

Ni ville ha nya bilder på mej... så varsegod! lite egoist får man vara när man är så sjuuukt snygg som jag är *ironi* ;)






Tjockis...




Bio!

Nyss hemkommen från Bio och Fika myyyyys <3<3<3

Fick äntligen se filmen " Hur många Lingon finns det i världen " den var verkligen jätte fiiiiin! man både skrattade och grät åt den! Jag älskar fina filmer <3 verkligen sevärd!



Handling:

Alex, 27 år har misslyckats med allt, men han får en ny riktning i livet när han upptäcker ett gäng utvecklingsstörda och deras begåvning. De sjunger gudabenådat. Alex ska visa världen att hans vänner är lika mycket värda som alla normalstörda. Det blir ett riktigt hjärtknipande och roligt äventyr. Filmen bygger fritt på ”Glada Hudik-teatern” och deras verksamhet som gjort sensationell succé.


två lyckliga dårar..

Sätt dig här jag är din
I vår sfär kan världen aldrig tränga in
Lägg dig ner som så många gånger förr
Stäng fönstret mot gatan Öppna din inre dörr

Vi ska bada i det ljus som bara vi kan se
Två lyckliga dårar
som tror sig veta hur allt är
Vi ska bada i det ljus som lyser för oss två
Vi ska skratta åt små ting ingen annan skrattar åt

Lägg dig ner blunda lätt
Ge mig mer gör en hungrig mätt
Om du hungrar öppna munnen kära du
Ta emot vad jag vill ge
utan krav utan tabu

Vi ska bada i det ljus som bara vi kan se
Två lyckliga dårar
som tror sig veta hur allt är
Vi ska bada i det ljus som lyser för oss två
Vi ska skratta åt små ting ingen annan skrattar åt...





Tisdag

hejsan hoppsan sötnosar!

Har ni sovit gott? det har jag! sov som en gris hela natten ( Förutom att busse välte halva mitt databord mitt i natten small som satan, trodde att någon kört in i sovrummet med ett flygplan eller något..) men förutom den lilla isidenten sov ja som en prinsessa!


Nu försöker jag tvinga bror att köra mig till klara! här ska ridas! har saknat henne så sjukt mkt! får se om ja lyckas.. annars står det en fin blå cykel här utanför.. som för övrigt är trasig.. som typ inte går att cykla på! men då har den inte mött Isabelle Kvarnström vrede! moahaha! så får se hur det går ^^

Nääe byta om då kanske! Hoppas ni får en fin tisdag! och glöm inte att kommentera mera! ge mej ge mej :D

Den kärlek som du ger mig <3

Utan dig är jag ingenting,

du är den som får mig att känna vinden..

skulle inte klara mig Utan dig för mitt liv är uppbyggt på den kärlek som du ger mig..

Du ger mig luft, du får mig att andas..

Du är den som fått mig att på jorden stanna..

Jag har känt tårar, jag har känt glädje men det som jag känner när jag är med dig är inget som jag känt förut! Du ger mig glädje, du ger mig hopp, för du är den enda som får mig att må riktigt bra! för jag vet att du är den som alltid kommer stanna kvar..

för du är speciell inte som alla andra, för du tog bort deprissionen och hindrade mig från att falla.

Jag skulle göra vadsomhelst för dig… och jag vet att du gör vadsomhelt för mig.

Så därför passar vi så bra ihop det ska alltid vara vi! Tillsammans är vi starka och skapar harmoni, det är du och jag och ingen ska skilja på oss! och jag kommer göra allt för att du ska kunna stanna kvar hos mig!!

för utan dig är jag inget

Du är den som får mig att känna vinden..

Skulle inte klara mig utan dig

För mitt liv är uppbyggt på den kärlek som du ger mig…

Du ger mig luft

Du får mig andas

Du är den som fick mig att på jorden stanna..


Onanera med en elvisp!?

Man hör om personer som onanerar med diverse olika saker som finns i hemmet. Gurkor, ljus, eltandborstar och annat... Men det konstigaste jag har hört är en elvisp. Tydligen ska man "vispa" med den på runt klitoris utanpå trosorna. Jag tycker det låter läskigt och underligt. Men vem vet?

Någon som har testat?



.

jag vill inte att du ska må dåligt pga mig... att du ska ta skada pga mig.. jag är inte värd det...

Måndag!

Då var det måndag igen då.. ny vecka nya tag! weei vad skoj!  har jobbat 7-16 som alltid då! men skulle egentligen bara jobba till 11 men en kollega blev sjuk så fick fortsätta! men det gjorde inget det gick bra det med!!!  :)

Är fortfarande lite krasslig dock.. ont i halsen, en svag huvudvärk som inte ger med sig.. det är så sjukt jobbigt! men i morron är jag ledig iaf! skööönt! :) sen jobbar jag nog igen! och ledig till helgen för då blir det feeeest! taggataggatagga! :) Ni kommer väl?


Hemma!

Så där! tog en riktigt lång prommis med flaxen! 1,5 timme. Gick typ runt hela skutskär! samt ned till sandbankarna och kollade på havet. Det är verkligen vackert därnere! synd att solen inte sken dock! det var dimmigt och regnade! hmpfr.. suck! men de var skönt ändå. Och flax älskade det! blev helt vild när han kom ned där. Sanden bara sprutade haha ;)

Så det blev en dusch för honom! men det var det lätt värt!

uscha känner mig inge vidare måste jag säga! har fullt med slem i bröstet som ja hostar upp och det bara bränner :( hoppas jag inte blir sjuk nu bara för då blir jag arg! har fan varit konstant sjuk ( nästan) sedan nyår! fy faaaan! så jag hoppas det är allergin som gör det! all Pollen har ju börjat komma nu! usch! :(

Lite bilder från dagen :)


All snö var inte borta från stranden ännu :)

Så här lessen ser man ut om man vill ha mat haha ^^

<3

Jag och flax <3


Finaste älsklingen på stranden <3<3

Bella fullt upptagen med att messa ^^

min andra voffe Nemo hemma hos mamma <3

Musse ligger och sover på mig! han har även slagit i snoken i dörren när han försöker öppna dom på kvällarna haha ^^

Är han inte en go strut?

Nu ska jag äta soppa och se film! sen blir det dusch och sen sääääng! jobb i morron! check!

Nu så!

Nu verkar de flesta av mina sötnosar ha hittat hit <3 puss på er!! :) vad tycker ni? vill ha förslag på hur ja kan förbättra min blogg! både design och vad ja ska skriva om! tror ja ska ta lite nya bilder ikväll också ;) så då ska ni få något nytt att vila ögonen på hahah!

ska strax gå ut med min fina voffe! kanske tar lite bilder då med :)

puss puss!

Kvinnor är Listiga ;)

Polisen: Ni körde för fort!
Kvinnan: Oh, jag förstår.
Polisen: Kan jag få se körkortet.
Kvinnan: Jag skulle gärna ge er det, men jag har inget.
Polisen: Har ni inget?
Kvinnan: Jag har förlorat det fyra gånger för att ha kört onykter.
Polisen: Kan jag i stället få se registreringsbeviset.
Kvinnan: Tyvärr inte.
Polisen: Varför inte?
Kvinnan: Jag har stulit bilen.
Polisen: Stulit den?
Kvinnan: Jaa, och jag har dödat ägaren och styckat honom i bitar.
Polisen: Vad har ni gjort?
Kvinnan: Delarna av honom ligger i plastpåsar i bagageutrymmet ifall ni
vill kollaPolisen tittar på kvinnan, backar långsamt därifrån, och ringer efter förstärkning.
Inom några minuter kommer ytterligare fem polisbilar, och ett polisbefäl närmar sig med dragen pistol.

Polis 2: Kan ni gå ur bilen?
Kvinnan: Är det något problem?
Polis 2: Min kollega har sagt att ni har stulit den här bilen, och mördat ägaren.
Kvinnan: Mördat ägaren?
Polis 2: Ja, kan ni vara snäll och öppna bagageluckan?

Kvinnan öppnar luckan, men där finns inget.
Polis 2: Är det här er bil?
Kvinnan: Naturligtvis, här är registreringsbeviset.
Polisen är alldeles tyst.
Polis 2: Min kollega säger också att ni inte har något körkort.

Kvinnan gräver i handväskan, tar upp sin plånbok, och räcker sedan över körkortet.
Polis 2: Jag måste medge att jag är konfunderad. Min kollega har berättat att ni inte har något körkort, inget registreringsbevis, att ni har stulit bilen och mördat ägaren!
Kvinnan: Jaha — och snart påstår han väl att jag körde för fort också?


ibland...

Känner jag mig sjukt världelös, dum och puckad dessutom! jag hatar att känna så här :(((


Det perfekta förhållandet!?

Jag undrar hur ERAT perfekta förhållande ser ut? hur ska eran partner vara?

 

Ska tala om hur mitt perfekta förhållande ska vara...

HAN Ska vara trevlig.. social..utåttriktad, trogen, älska människor och djur.. tycka om att hitta på saker.. Inte vara pedant men tycka om att ha ordning.. Kunna offra tid och sig själv till sin partner. Han ska ha humor.. han ska vara en sån man kan ha roligt tillsammans med.. Hitta på saker med… träffa människor tillsammans med.. upptäcka tillsammans med.. han ska älska mina djur.. speciellt klara och hundarna lika mycket som jag gör…

Han ska vara den som stolt höjer huvudet och säger

” japp de där är MIN flickvän och jag älskar henne”

Finns han?

ETT bra förhållande Innehåller ungefär samma sak.. trohet, hopp och kärlek.. att man ska kunna prata om ALLT.. och kunna lösa ALLT inte ge upp för att de råkar komma svåra tiden.. och svåra stunder.. utan kämpa in i de sista.. vara envis precis som jag. för ett förhållande är ingen dans på rosor jämt.. de kommer svåra tider så enns kärlek verkligen kommer sättas på prov.. och då ska inte partnern fly utan stanna kvar och kämpa.. genom eld och vatten… blod svett och tårar. Håller ni med mig? man ska ha roligt ihop som sagt.. skratta ofta.. umgås ofta.. Sen självklart ska man ha sex… ett sexlöst förhållande gör att passionen dör.. och de betyder att man inte längre blir attraherad av sin partner och vad ska man då med den till? nääe sex är otroligt viktigt.. sen att man kan få svackor okay fine.. men de ska ju komma tillbaka! de är iaf viktigt för mig.. sex is loovley! när de är med någon man ÄLSKAR! inte annars!

Jag  vill ha någon att älska.. någon som tar hand om mig lika mkt som ja tar hand om honom… någon att leva med.. få barn med.. bli gammal tillsammans med.. och tillslut dö tillsammans med… så är de..

 

Hur ser det ut för er?


intressant fakta ;) eller ska vi kalla de tidsfördriv?

SENASTE PERSONEN SOM:
Sov i din säng:
Sven
Såg dig gråta: Nemo
Fick dig att gråta: mamma
Du delade en drink med: Natalia
Du gick på bio med: Bror tror ja
Skällde på dig: Mamma tror jag?
Du kysste: Sven
Du kramade: Mr X

DE SENASTE 48 TIMMARNA HAR DU?
Gråtit: neej
Köpt någonting: En chocklad på time
Varit sjuk: nopes...
Sjungit: jaa ^^ vid datorn nyss!
Saknat någon: Jaaaa :(
Haft sex: he...he...he...

SEX, KÄRLEK OCH SÅNT:
Har du någonsin haft fyllesex?:
Haha ja såklart, jag älskar sex..
När var din första kyss? Long time ago
Hur gammal var ditt äldsta hångel? 30 kanske
Och yngsta? 4 år yngre
Hur många seriösa förhållanden har du haft?
hehe typ 1 som varit riktigt seriöst
Hur många har du varit riktigt riktigt kär i? 3 st kanske
Vad tycker du om kärlek? Jag älskar det. finaste som finns
Har du flashat/strippat nångång? Haha japp! ;)
När kramade du någon sist? idag
Saknar du någon speciell person? ja de gör ja…
Har du svårt för att bli kär? Nja, jag faller ganska lätt för killar. Ni vet, ett par fina ord och jag är fast, haha. Sen ska dom leva upp till de också, inte lika lätt ;p fast de är väl mest att bli förtjust.. ja har nog svårt att bli riktigt kär..
När kysste/hånglade du med någon sist? Idag :P
Ångrar du det? Haha nej? :)
Är du singel? jaaa..eller...nääe...eller jaaa... ^^
När fick du senast en komplimang? Idag på jobbet
Har du träffat någon internet person? de har ja..
Har du hånglat med någon av samma kön? Ja varje gång på fyllan

hahaha!

En brunett och en blondin var ute och promenerade när brunetten plötsligt utbrister:
- Åh titta, en död fågel!
Varvid blondinen stannar och stirrar upp i luften:
- Var då


Jobb!!

Hejsan hoppsan sötnosar!!

Har ni sovit gott? det har jag! somnade halv 10! och klev upp halv 5 idag x) jobb idag som alla andra dagar så klart! men jag jobbade bara 4 timmar så det gick galant! skönt på ett vis, men ger dock inte så mycket klirr i kassan! men efter alla timmar ja jobbat redan på denna månad så förtjänar ja att sluta tidigare så det så! ;)

Vad ska ni göra resten av dagen då? själv ska jag gå och hämta min flax <3 ska ta en prommis i skogen tänkte jag! har saknat honom... och sen... får ja kanske besök... det ni ;)





<3<3<3

Hittade en gammal video som micke filmat förra året :) är han inte söt min flax? och låter som ett monster!!

Haha diggar " jävla skit pinne" som sägs i videon haha ^^ låter så roligt :P


film!

Uscha vad jag fryser!! nu ska jag krypa ned under täcket med the och TuffsBoll och en film! det ni! känner av halsen lite.. och känner mig lite små hängig. hoppas inte jag blir sjuk nu! ska jobba i morron som alltid.. jag gör inget annat än att jobba har ni märkt det? Men vet ni? jag ser fram emot att komma till jobbet varje dag! för ja har så fina arbetskamrater!! <3<3<3


God natt sov gott!


saknar...

jag saknar min mormor så grymt mkt <3!! måste verkligen hälsa på henne snart!


Jag är så tacksam för varje dag som du är hos mig <3 älskar dej mormor! <3

Sen saknar jag mina fina vänner! känns som om ja inte träffat dom på evigheter!!



Jag älskar er allihopa iaf! även fast vi inte träffats på ett tag! detsamma gäller mina vackra vänner från uppsala! ni är inte bortglömda! tänker ofta på er... och saknar <3

och sen... så saknar jag "DIG" fast jag inte borde... inte får.. och inte vill... men så är det..

Alltså? vad faaan!

Alltså hur sjuk är inte det HÄR!?


En 37-årig man från Minnesota plockade isär en dildo, och byggde om den till en bomb för att sedan ge den till sin föredetta flickvän. Han planerade sedan att spränga den medan hon hade den i fittan.

Hur jäkla störd måste inte den här mannen vara? Och det som är mest intressant är väl... vad kan den här kvinnan, ex-flickvännen, gjort för att förtjäna att få fittan bortsprängd?

Så sjuka människor det finns i världen alltså...

Ny kär livet ut?

Hur gör man för att få ett förhållande att räcka längre? och hur behåller man den nykära känslan?

Ja, den som det visste. Vi tror inte att det finns några särskilda knep ”så här får ni förhållandet att hålla”. Det finns ju alldeles självklara saker som t ex att inte vara otrogen och att behandla sin partner med respekt och sådana saker.

Men alltså, man ska inte behöva kämpa för att få ett förhållande att fungera. Självklart, för att få ett förhållande att fungera krävs lite engagemang och ansträngning från båda håll – men man ska inte behöva kämpa varje dag för att ett förhållande ska funka. Men man ska inte heller tro att ett förhållande bara sköter sig och har det fint själv.

Ibland får man helt enkelt acceptera det faktum att det inte fungerar, att det inte var ment to be och att man vuxit isär. Man ska inte heller ta sitt förhållande för givet, många som varit tillsammans länge slutar att visa varandra ömhet och kärlek för att ”den andra partnern vet redan”. Man får inte glömma att berätta för varandra att man tycker om varandra, att partnern ser fin ut idag och hur mycket man älskar varandra. Även om han/hon hört det flera gånger förut så kan man inte höra det för många gånger.


Och vad gäller den nykära biten så har vi inte några tips. Vi tror att man, dessvärre, bara är nykär när förhållandet är nytt. Man kan inte vara nykär, och sedan bli nykär igen när man upptäckt att det svalnat? Man kan göra romantiska saker som att besöka platsen där man träffades och göra sådana små saker som påminner om ens första tid tillsammans, när livet var så underbart men man kan nog inte återgå till nykär.

Sen känner vi lite så att man vill inte vara nykär hela livet, man vill inte vara nyförälskad resten av livet utan det är skönt att komma till det där stadiet där allt känns tryggt och säkert. Det behöver inte bli tråkigt för det, man får inte låta rutinerna ta över.

Vad tänker ni på?

Vad tänker ni på när ni ser denna bilden?


Dagens ridning

Har ju jobbat grymt mkt den senaste tiden. Har liksom varit ledig 2 dagar av 14! så jag har faktiskt inte hunnit vara i stallet så himla mkt! tur att jag har fina vänner som hjälper mig med min vackra! dom är guld värda <3



Men idag slutade jag 15 så då åkte jag självklart dit! Det blåser ju typ storm ute! hela sinnes sjuuuk!! och jag tyckte att ängen såg så fresstande ut så jag red dit. Klara blev helt taggad redan första steget hon tog ut på ängen haha!

Här är min finaste Bus på ängen förra vintern! men som ni ser är den ganska lång! vilken häst skulle inte vilja ge järnet där liksom? haha! plus att idag blåste det, träden vid sidan knarrade också. Så då taggade klara ännu mera. Men jag lyckades rida henne svettig och trött till slut! trodde inte att jag skulle få sitta kvar faktiskt! men det gick bra :) haha! men det är bra! dom ska vara pigga tycker jag!

Hej alla mina fina <3

Hejsan mina finaste sötnosar <3



aa jag vet att min gammla blogg är 10 000 gånger SNYGGARE än denna! men ja måste lära mig den och det vill ja göra utan att känna press och göra as fula inlägg.. så därför skriver ja här så länge. Ska göra om denna blogg lite mera också när jag får tid.. den ska inte se så här gräslig ut jag lovar :)

Ska kila och laga lite mat nu! men uppdaterar mera under kvällen!

pööööss!

RSS 2.0