Hejsan hoppsan!

Nu var det ett tag sedan jag bloggade igen! inte okay! men ja har haft stefan här så då vill jag inte sitta här och häcka liksom! då har jag bättre saker för mig ;)

Stefan har iaf varit med i stallet och ridit min fina! han är duktig för att aldrig ha ridigt förr! :) haha klara är ju en klippa när dte gäller att lära folk att rida! hon har lärt många på bara sina 9 korta år! vackraste flickan!


Min fina ser så liten ut under honom.. naaaw <3

fan måste dra ut brodden på henne nu! hon kliver på sig heeela tiden! igår fick hon en reäl rispa så förvånar mig inte om hon är halt idag :( hoppas inte! men ska försöka dra ut dom idag. :) men kommer inte bli lätt! haha! dom sitter som sten fan! ^^

Men är orolig att hon ska bli halt! hatar när mitt hjärta inte mår bra. Det gör så ont i mig :((( förresten så letar jag en medryttare igen eftersom Lisa flyttar! annons kommer strax! men vet ni någon som vill hjälpa mig med klara några gånger i veckan så hojta! men personen ska vara en duktig och ansvarsfull ryttare!

Utan dig... inget mig!

Nu ska jag strax göra lite nytta! ska städa, tvätta och åka till stallet och ta hand om 2 hästar. Tänke tömmköra min fina <3 det var ett tag sedan! plus att då ser jag hur hon rör sig! :)

Sen i morron blir det jobb! Kväll dock.. men det går de med!

Kommentarer
Postat av: Anonym

När flyttar Lisa?:(

2011-04-26 @ 21:33:23

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0