Trouble..

'Cause I knew you were trouble when I walked in.
So shame on me!! 
 
 
Flew me to places I'd never been....

and I like that!

fredag!

hejsan allihopa!
 
då har det gått 1 vecka igen och det är fredag! tycker veckorna bara flyger förbi.. allt går så fort, alldeles för fort.. jag hinner liksom inte med i svängarna :S
 
har jobbat på hunddagiset i 2 dagar nu! så himla mysigt <3 ro för själen! fina ina voffar!
 
 
hehe jag och mariannes hund zang <3 en gigantisk jätte! men han är så rar! busvovven <3
 
jag känner mig så förvirrad just nu! jag vet inte vad jag vill eller ska göra! kan någon tala om för mig vad ja ska göra med allt så att jag slipper ligga vaken hela nätterna och fundera!? kan fan inte sova! och lyckas ja somna drömmer ja mardrömmar... kul!!! börjar bli så trött på de här nu :/ hoppas det går över snart!
 
Nu ska jag dra mig ut med min hund i solen en sväng <3 ha de så bra!
 
 
 

.....

I need your love....
 
 
I need your time...


skin

No heels,
No shirt,
No skirt,
All I'm in is just skin.
No jeans,
Take em off,
Wanna feel your skin.
You a beast..
You know that I like that.
Come on baby,
All I wanna see you in is just skin.

 
No teasin,
You waited long enough.
Go deep,
Imma throw it at ya,
Can't catch it.
Don't hold back,
You know I like it rough.
Know I'm feelin ya..

So why you standing over there with ya clothes on,
Baby strip down for me,
Go on take em off.
Don't worry baby,
Imma meet you half way, ;)
Cause I know you wanna see me.

All I wanna see you in is your skin.... ;)



natti <3

nu mina fina! skajag lägga mig och fundera lite och försöka sova... ska fortsätta läsa min underbara bok ;)
 
 
mmmm... helt underbar! 
 
nattinatt <3

kommentar

fick en kommentar av en person som undrade var alla mina sextips och fetischer och allt snusk prat har tagit vägen ^^haha gulligt! jag vet inte!? kanske håller på med så mycket sånt själv så ja har inte tid att dra upp det här ;) hehe... den ni.. vem vet!?
 

Något som är väldigt vanligt men också lika tabu är ändå faktiskt just fetisher tråkigt nog så ser många en fetish som något sjukt... något äckligt och onormalt. Men ja kan lova.. nästan svära på att alla ( nästan iaf) har någon fetish. Något man tänder extra på, anser vara spännande och som sätter krydda på sexlivet ;)

 
Definition av Fetish:

A form of sexual desire in which gratification depends to an abnormal degree on some object or item of clothing or part of the body.

På något sätt ser jag det som en liten svensk besvikelse eftersom Sverige är så uttalat i världen att vi är så sexuellt öppna (vilket vi är om man jämför med andra länder).
Svenskar är bra på att säga ”jag tycker om sex!” Men när det kommer till vad de tycker om för sex så blir svenskar lika tysta som resten av världen.
I mina ögon så uträttar det mer skada än nytta för om du inte berättar, hur ska den andra parten kunna förverkliga det?

Men sen är de ju så också att du ska absolut INTE gå med på att göra något som inte känns okay bara för att behaga någon annan. Det är DIN kropp och ingen annan än DU bestämmer vad som ska göras med den. Har både egen erfarenhet och hört så mycket om "sexlekar" sm gått över styr. Och de är precis sånt som inte får eller SKA hända. Sex handlar inte bara om att ligga utan om respekt och tillit. Man ska kunna lita till 100 procent på den man är med. Speciellt om man ska ge sig på mera " avancerade" lekar.

 

mys <3

Tja sötnosar!
 
har ingenting att göra såhär på kvällen och kan inte somna... så sätter mig här en stund då ist ^^
 
Idag har jag varit värsta hurtbullen :D varit ute med hunden länge på morronen, sen cyklade jag till min älskade häst, som ja förövrigt saknat som fan när jag var på gotland <3 red 1 timmes dressyrpass och jösses vad fin hon var! jätte mjuk och följsam, min fina <3
 
 
sen cyklade jag hem. Eller aa försökte.. kedjehelvetet hoppade av vid preem....så höll på att åka på näsan riktigt reält! och tror ni ja fick på kedjan!? NEJ! så fick gå!!! var så grymt förbannad!
 
sen när ja kom hem så drog jag och Ngoc ner på sandbankarna med vovven! är kanske hur vackert som helst där! och vattnet var kanon varmt!! så vill någon ta ett dopp med mig så hojta! är lätt på!!! 
 
sen åkte vi hem till henne och åt ost och kex och kollade på tjejfilm och pratade killar,sex, känslor, relationer och andra spännande saker haha! sånt man gjorde när man var 15! awesome!! tack gumman! i love you <3
 
 
I morron ska man tillbaka till jobbet... med blandade känslor.. men de blir bra de här med.. tillslut... 
 
 
 

tankar, funderingar...

Fyller ju som sagt år idag... igår rättare sagt för klockan är över 12 på natten...
 
men varje gång som jag fyller år så griper ångesten tag i mig... jag hatar att bli äldre.. för det känns som att ja står och trampar på samma jävla ställe som jag gjorde när jag var 20!
 
hade någon frågat mig när jag var 20 hur mitt liv skulle se ut när jag fyller 25 så skulle jag absolut inte sagt att de skulle se ut så här...
 
jag vill göra något.. är så less... trött och pisst på allt!
 
kan spy på vissa människor runt mig dessutom som är så vidrigt naiva och egoistiska... fy för er!
 
 
kan ju säga en sak lika gärna här... jag ska sluta på mitt jobb. de var så de fick bli... tyvärr.. jag älskar mitt jobb.. inget jobb kommer någonsin att betyda så mycket för mig som de här har gjort... mina kollegor och brukare... FAN VAD JAG ÄLSKAR ER <3 men så är de..- och de är grymt jobbigt. och det var av personliga skäl som jag bestämde mig för detta... och jag vill inte prata om det..
 
men nu får ja chansen att kanske göra något som jag annars inte skulle ha gjort. Jag ska verkligen försöka böra plugga.... om ja så ska behöva flytta härifrån. 
 
för just nu känns de som om ja håller på att kvävas! och jag vill bara fly härifrån... 
 
aja... de är som en vän sa tll mig, man måste kunna klara sig igenom lidandet med om man vill bli starkare. och jag ska överleva de här med! även om hjärtat kommer ta stryk!

Gotland <3

Nu var de en stund sen jag var in här igen. Är många som frågat varför jag slutat blogga. Och jag har egentligen inte så mycket att säga eller skriva längre. Eller egentligen har jag ganska mycket som snurrar i mitt huvud. Men allt kan eller ska man inte dela med sig av. Människor är så giriga nuförtiden och lever på andras olycka och smärta. Och riktigt de nöjet vill jag inte ge er...
 
 
Jag har iaf varit på medeltidsveckan på gotland med mina underbara vänner <3 kan vara en av de bästa sakerna jag gjort på LÄNGE! så vackert, helt enkelt fantastiskt! det var som att leva i en annan värld. kommer absolut att åka dit nästa år med :) så nu ska ja börja tagga för nästa resa :)
 
 
Har mött så många underbara människor, fått nya vänner och bekantskaper och jag mådde så jävla bra! för första gången på flera år kunde jag verkligen ANDAS! bara vara den jag är och inte känna någon stress eller känslan av massa måsten... näe underbart!
 
 
 
ville verkligen inte åka hem, ångesten grep direkt tag i en och alla tankar börjar snurra.... det är lite jobbigt just nu bara....
 
 
 

RSS 2.0