snart...

Hejsan allihopa!

fy fan vad tiden går fort!! snart är det jul! jag tyckte att det nyss var sommar! tiden bara flyger iväg! snart är det även nytt år! galet! var tog 2011 vägen!? :O det har hänt så frukansvärt mycket så jag är helt omtummlad >< jösses!

Känns fortfarande som om hela sommarens hädelser bara flög förbri, att lycka blev till sorg alldeles för fort... jag har inte hunnit smälta allt, men det blir bättre dag för dag, och jag har slutat älta... och det är skönt!!

men fortfarande fattar jag inte hur man kan behandla någon som man påstår sig " älska " så här illa.. det är helt ofattbart för mig, är det de som är kärlek vill jag fan inte ha någon alls :(

MEN som tur är har jag träffat någon som fått mig att inse att det är inte så kärleken ska vara, den är god och man ska ta hand om den. Och vara rädda om dom som verkligen tycker om en <3 man kan säga att han är min ängel.. och han betyder otroligt mycket för mig! skulle jag få bestämma skulle ha alltid vara med mig <3 :))

Nu ska jag srax åka och jobba igen... är sjuk som ett as, feber, snuvig, nyser fan hela tiden och det kliar som satan i näsan :(( men jag måste jobba... för att få pengar, sen älskar jag faktiskt mitt jobb...



glöm inte att vara rädda om varandra, och ta vara på det ni har.. för ni vet aldrig hur länge det varar <3

jag är kass...

Hejsan sötnosar!



jag vet jag vet jag veeeeet att ni tycker att jag är rikskass på att blogga :P

det har hänt...

Hejsan sötnosar!

Har fått så grymt mycket förfrågningar på att jag ska skriva mera, och att jag ska uppdatera osv.. det har hänt så grymt mycket i mitt liv det här året!! det är så galet! det kommer jag att tänka på nu när år 2011 snart är slut..

Och jag har skjutit bloggen åt sidan, ett tag koncentrerade jag mig enbart på att överleva.. jag lovar jag var övertygad om att jag skulle dö... tänkte att ingen jävel kan överleva en sån här smärta, det är omöjligt.. jag gick ner 7 kg och bara grät hela dagarna. det var en hemsk känsla.. och jag ska aldrig mera säga åt en som har hjärtesorg att rycka upp sig.. för fy fan.. man tror som sagt seriöst att man ska dö...

som tur är hade jag underbara vänner som var hos mig HELA TIDEN! utan er, fan då hade jag inte klarat det här... men ni räddade mig, ni är mina änglar.. <3



därför ska jag tatuera i denna till er allihopa.. till alla underbara människor som finns där ute <3 ska bara spara ihop pengar. Den ska bli i svartvitt.. den är tillägnad alla mina käraste <3 :))

Jag ska inte säga att alla mina känslor för min förra fästman är borta, dom kommer aldrig försvinna.. men efter hur han behandlat mig så försvann dom mera och mera.. och nu kan jag leva med de små känslorna som är kvar, för dom är kvar för den han var från början.. när jag träffade honom.. för den jag blev kär i... inte för den han har blivit idag.. tyvärr..

Livet är hårt och det ger en käftsmällar så man är helt omtummlad och vet varken ut eller in..

Men man repar sig och tar sig upp.. och fortsätter att kämpa..

för trotts allt älskar de flesta människor all leva, dom älskar livet och dom är alldeles för envisa för att ge upp, även när man känner att livet sviker...



man har alltid någon vackert att leva för <3

Aldrig...

Jag väntade på dig.. som du sa
Jag litade på dig, men nu undrar jag..
Var det jag som gjorde fel?
Kan du säga mig det?
jag skulle så gärna vilja veta...



Aldrig har jag käns så här..
Aldrig har jag tvivlat på vem jag är!
Aldrig har jag ångrat någonting..
Men nu ångrar jag..

Att jag älskade dig..



Jag läste allt du skrev, och svalde det du sa..
Jag vände aldrig om, men nu vet jag..
Det var JAG som var stark, kan erkänna det?
Det skulle vara skönt att höra..



Aldrig har jag käns så här..
Aldrig har jag tvivlat på vem jag är!
Aldrig har jag ångrat någonting..
Men nu ångrar jag..

Att jag älskade dig..



Jag Ångrar att jag väntade..

Jag Ångrar att jag litade..

Jag Ångrar att jag blev kär i dig..

Och jag Ångrar att jag Faktiskt Älskade dig...



uscha

Idag är ingen bra dag, vaknade med en grym huvudvärk, känner mig matt i kroppen och mår illa :( brukar aldrig må illa nästan men idag gör jag det, uscha det värsta som finns :( bläääh..

så ska jag iväg och jobba strax.. från 14- 21:30. helt otaggad.. för första gången tror jag!? men de är ju för att jag mår kasst.. hualigen.. skjut mig!

grattis

Bella: Grattis på första december!

Vän: Säger man så?

Bella: Jag sa?

Vän: Men är det något man ska säga?

Bella: Jag sa det.

Vän: Öööhh. Ja. Okej. Grattis då!

 


RSS 2.0