smärta! ...

nu ska jag gå och döööö! :((((

jobba kväll..

ska strax iväg och jobba kväll i värmen.. hualigen! kommer må så sjukt dåligt! :( och eftersom ja börjar 2 innebär de att jag får en städ idag.. kul.. not... bläääh! ;(



skulle hellre ligga på stranden med en cider idag.. men men de kan ja ju glömma! för ja måste jobba :P hualigen!


aaaaaaw !



titta vad vi hittade i stallet <3 en hasselmus bäbis! den lät mig ta upp den i handen och pussa på den <3 var inte rädd alls! ville ta hem den men fick inte haha konstigt va? :)



ni behöver inte titta för mkt på fula mej... men ser ni vad liiiten den är? så himla gosig <3 släppte ut den bakom stallet sen. Hoppas den klarade sig <3

haha!



här sitter jag och härdar naglarna! och ni ska veta en sak... Det gör skit piss cp ont! ingen talade om för mig att det var smärtsamt att göra detta!!! ingen! så därför gör jag det nu!! det suger balle!! och gör snoooor ont!! :(((( känns ungefär som att man håller en tändare mot huden i 30 sek! hualigen!!

hon som gjorde dom på mig talade om att hon gråter nästan varje gång pga att det gör så ont! " Det är värre än att tatuera sig " så hon... så nu kan ja ju fixa en sån utan att fjanta ^^ hahahah! :P

strax blir dee grillning och mys med kompisar <3<3<3 älskade sommar <3<3<3<3

vilken hetta!!

det är fan gaaalet varmt ute! har legat och solat hela dagen och bränt sönder hela mig :((( buhuu stackars!! men innan vi åkte sa jag " äsch solskydd är för töntar " så jag får gott skylla mig själv... idiot.. ^^ hahahah! så nu ser ja ut som en kräfta! ^^



har förresten gjort naglarna fina nu :) med ljusblått glitter :) blev awesome!! riktigt läckert! klart värt att göra om sen :) <3 och ganska billigt var det.. gjorde dom igår när jag var i valbo...

Köpte även saker till hästen :) oxh ett par ridbyxor till mig ^^



ett flistäcke som var på rea. jätte fint om ni frågar mig :)

Och mitt älskade träns som ja såååå länge velat ha! set satt som handen i hansken på henne!!! :))))



snyggt va? =)))



<3

Blev kalas nöjd iaf! kunde inte suttit bättre. Nosgrimman ser lite sne ut men den sitter rakt ^^ så ni vet :)

älskling



Som ni vet har jag ju börjat tröba NH med klara :) det går kalas!! här är andra videon på oss :) vad tycker ni???

midsommar

Hade en jätte mysig midsommar nere vid min farbrors stuga vid dalälven :) vi blev ca 15 st. Fikade, spelade kubb, grillade och dansa kring midsommar stången. fast ja hoppade den delen ^^ drack cider och höll i hundarna ist jag hahaha :)



Bilden är tagen direkt från deras altan :) så vackert! perfekta stället att fira midsommar på <3

Sen åkte vi vidare hem till annas föräldrar och pratade lite och så. jag testade skjuta luftgevär ^^ träffade målet jag siktade på så antar att det var bra för att aldrig ha hållt i ett sånt hahah :) men skoj var det ;D



haha fuling bild på mej i solen med cider :)

Ska strax åka och rida mitt <3 har saknat henne såååå <3<3<3<3


min jordgubbs champange som ja fick av mamma :)



Våran dessert :)





voffarna leker med olle ;)

förlovad..



Bästa dagen i mitt liv <3

ha en fin midsommar

Dagen före dagen " D "

Hejsan allihopa! :)

Hur har eran dag varit? dagen innan midsommar :) <3 så mysigt... nu är det sommar! även fast man inte kunde tro det idag då himmlen valde att öppna sig ^^ bara öste ner i timmar! blev så blöt på förmiddagen då jag cyklade mellan husen! hualigen!

sen åkte jag till valbo med en gullig tant! hehe tror ni de var liiiiite folk där idag eller? hualigen! men det gick bra ändå :) köpte en till kattlåda åt Sonic som han ska ha utanför buren :) <3

idag var jag hästledig.. ingen ide att enns tänka på att rida i det här vädret!!! så idag och i morron får hon vila :) sen på lördag blir de antingen dressyr eller uteritt får se vad man känner för då :)



I morron är det förresten inte bara midsommar för min del.. vissa vet vad jag ska göra andra inte ;) men de kommer ni att se i morron ganska snart :) <3 hihihihih



Annars har ja inte gjort så mkt idag. handlat lite mat. Och varit hos mamma och tittat på film.
Himmelen är oskyldigt blå helt okay film :) värsta porret i början dock ^^ hahahha!

nej nu ska jag gå och duscha! sen sova :) blir en lång och förhoppningsvis fin dag i morron <3

Vad ska ni göra i morron? =)

videon :)

Här är videon från dagen :) hindren ser mindre ut än vad de är men så är det alltid :)



det högsta på slutet som sagt :)


onsdag

Hejsan hoppsan!



Idag var man ledig från jobbet då ^^ men fick åka dit ändå för att vara med på deligering.. kollade typ bara på en film och sen fick vi gå, så enligt mig var den heeeelt onödig.. men men.. så är de.. :)

har även varit på systemet och inhandlat lite till midsommar. VÄGRAR gå dit i morron! kommer vara pissigt med folk.. hua *ryser* räcker att jag ska handla mat i morron... kommer få stå i kö svin länge säkert! hualigen! ^^ men ska köpa något gott kött och potatissallad eller så.. får se vad man hittar på :)

Har varit och hoppat min fina också.. :)  hoppade på en rak linje, denna övningen hittade jag i en bok som ja har och skulle vara bra att träna balans och smidighet på :) samt hästens styrka!

det gick bra faktiskt. Hoppade på ett nytt bett idag. ett jaktkandar. Tyckte hon fungerade fint på det. hade önskat lite mera bjudning men annars gick det fin fint!

hoppade rätt högt faktisk, är lite stolt över oss. Det högsta slutade på 1:05 så ja var jätte nöjd.. feg som jag är haha :)



:)

en film kommer snart :)

nu ska jag fortsätta att laga mat :)



video

Hittade en video när ja och klara hoppar bana för lotta <3
Hindren är ca 90 cm




vad tycks?

ex och gammla ligg?

Vad gäller egentligen när det handlar om beblandning med kompisars ex och gamla ligg? Är det totalförbud från början, eller spelar det roll hur länge de var tillsammnans, hur uppbrottet var och hur länge sedan det hela hände?

 

Det finns inget enkelt svar. Men generellt så kan man väl säga att det är dumt att hålla på med någon som ens vän redan har hållt på med, Onödigt, om inte annat.

 

Nu kanske det är lätt för mig att säga, som aldrig har blivit kär i en kompis ex. När man är kär så är man inte så klok och eftertänksam, utan vill gärna rationalisera gärningar som ens känslor önskar. Känslor är dumma, men maktfulla...

 

Jag förstår inte hur man kan intressera sig för en person som ens vän har haft ett förhållande med. Då tycker inte att jag att man ens får den inställningen från första början som möjliggör sådana känslor att starta.

 

Det finns så många killar och tjejer här i världen..


lycka!

Nu ska jag iväg och jobba kväll :) hoppas på en bra rad idag! sen ska jag lära mig att TESa :) haha om man kan lära gammla hundar sitta? äsch går nog awesome!

idag kom min finaste Robin hem! som jag saknat honom <3 ska prata med honom ikväll! weeei! han har säkert MASSOR att berätta :D:D <3<3<3<3


Uscha..

Läste just att en hästblogagres häst dog helt oväntat! så himla hemskt!



http://johannagrant.se/

Men idag när jag gick in på hennes blogg vart jag helt chockad vilket jag fortfarande är, Chaboukie har dött. Så här skrev stackars Johanna:
.

Som ni kanske vet så skulle vi på träningsläger i Vetlanda igår. Vägen dit gick jättebra och vi släppte in han i hans box. Sedan några timmar senare skulle vi ut och skritta lite och jag band upp han i gallret så han skulle stå still. Han fastnade sedan på något sett i något eller fick grimskaftet om nacken och fick panik. Slängde sig bakåt och drog med halva boxen, sedan flög han ut ur boxen och drog sönder allting men fick med sig gallret i grimskaftet. Hela boxen är helt raserad, dock var den rätt gammal så det var ingen sån där modern gallerbox.

Han for först över mig och sedan ut ur stallet i panik och någonstans under tiden slet han av en sena i bakbenet som inte gick att fixa.

Jag tackar världens finaste ponny för dessa 3,5 år. Han har lärt mig så sjukt mycket och jag vet att om detta inte hade hänt så hade han varit i Sveriges ponnyelit en vacker dag. Det gör så sjukt ont att förlora någon såhär, hur hela världens förändras på ett ögonblick.

Men jag ska vara glad att jag inte är mer skadad än vad jag är då jag bar knäppt hjälm & väst när jag blev påsprungen.

 

jag får rysnongar i hela kroppen! för när ja åkte till tävlig med klara så stod hon kavr i transporten för att vänta på att få rida fram. hon stod nöjt och åt på sitt hö så jag gick och pratade med andra hästmänniskor på platsen. När jag kommer tillbakla har klara stoppat in huvudet UNDER bommen på transporten... det har hon gjort förr... så jag skrattade och tröck till baka hennes huvud så den kom på rätta sidan om bommen!

det jag inte såg var att linan som hon satt fast i hade snurrat sig runt hennes nacke... klara fick PANIK och börjar slänga sig fram och tillbaka i transporten och dunkade huvudet i väggarna..

och det var en PANIKHACKE på linan så klart.. MEN den släppte inte ändå.. jag fick inte loss den!! den satt sten hårt.. och så står ja där med en panikslagen häst..

Så jag röt i åt henne " KLARA SLUTAAAA" och då tvärstannade hon. och blev helt stilla.. hon måste verkligen lite på mig. För hela hästen skakade men hon stod helt stilla... så då kunde vi till slut få loss hacken.. och då lugnade klara sig direkt..

som tur var skadade hon sig inte... det gick bra.. men tänk VAD som KUNDE hänt!! jag lovar.. jag skakade i 2 timmar efteråt.. av adrenalin.. skulle aldrig ha förlåtit mig själv.. för det var ju jag som inte kollade riktigt.. ville bara få bort henne från bommen..

och hur fan hon fick under skallen där fattar jag inte! då linan självklart var spänd! men en häst kan tydligen lyckas med det mesta ^^



nej.. du ska vara med mig i massor av år till!!! det har jag bestämt!

Måndag!

Hejsan sötnosar!

Har ni haft en bra start på veckan? :) det har jag började ju med jobb!! weeei! Älskar som sagt mitt jobb! ;) galet roligt! :)

idag och i morron är jag häst ledig eftersom jag jobbar kväll i morron. och idag åkte jag och hälsade på mormor. och tog faktiskt Sonic med mig <3 alla på hemmet tyckte han var så söt! och han lät sig klappas. ja till och med en puss kunde han dela med sig.

underbara djur <3



Mormor tyckte iaf att han var urgullig! hon är ju lika djurtokig som jag ^^ hehe så synd att hon inte kan få ha ett eget djur därborta :( hon hade ju katten Flisan när hon kunde bo hemma fortfarande. Men när hon blev sjukare och fick ett rum på ett boende flyttade Flisan till emma i uppsala. och där verkar hon ha det toppen :) har gått upp i vikt och allt :)

så mormor har bilder på henne i hela sitt rum.. stackarn.. förstår att hon saknar sin katt! kan inte föreställa mig hur det skulle vara att leva utan ett djur?



Fick en kommentar att ja skulle bli emra fräck i min blogg igen :) ska verkligen förska! har haft så mkt att tänka på och mitt liv förändrades så drastiskt... känslorna har även varit upp och ned. Men ska försöka ta tag i det nu jag lovar :) ni fick ju några smaskiga inlägg :)

Är det något speciellt ni skulle vilja läsa om så kom med tips! älskar att få kommentarer :D det peppar en att skriva mera :)

Nu ska jag äta lite med älsklingen. Blir nötkött med pommes och pepparsås. mmm.. ska bli sjukligt gott! är riktigt hungrig nu faktiskt :)

Men apropå att jag är hästledig.. jag saknar redan mitt hjärta efter en dag!!! sjukligt mkt!! längtar tills onsdag då jag får sitta på henne igen <3


spiral?

Men fy fan vad irriterad jag blir på en sak. Vet ni vad?

MYTEN om att man inte kan ha kopparspiral om man inte har fött barn. Det finns ingen vetenskap bakom detta. Det vet de flesta barnmorskor om. Men vissa verkar tro att de kan fortsätta att säga samma sak som man trodde för 30 år sen när de utbildade sig. DET INGÅR för fan att hålla sig uppdaterad på forskning när man jobbar inom vården. Tänk om alla läkare bara skulle ordinera sådant som man trodde stämde förut? Hur hade det sett ut? "NEJ NEJ drick inte vatten när du har diarreé, det är ju uppenbarligen för mycket vatten i kroppen", för det trodde man på medeltiden (och dog som flugor av uttorkning i onödan).

Förr sa man att man inte skulle ha kopparspiral om man inte fött barn eftersom det är en ökad risk för att klamydiainfektioner vandrar upp i livmodern när man har spiral. Och klamydia får man ju bara om man ligger runt. Vilket man ju inte kan göra när man har fått barn, för då är man ju gift. Ja, ni hör ju, denna "regel" gällde för lääänge sedan.

 

Du ska inte ha kopparspiral annat än om du har fast partner. Men det gäller ju alla preventivmedel förutom kondom.

Jag fick rådet av en (ung) barnmorska att kräva kopparpsiral om min 60-åriga tant på ungdomsmottagningen protesterade. Det är enligt mig det bästa preventivmedlet just eftersom det är hormonfritt. Men alla är olika!

men och andra sidan skulle jag nog inte våga sätta in en ^^ har hört att det ska göra förjävla ont! och jag hatar sån smärta! tänker bara på hur mensvärken känns... tänk då smärtan när man stoppar upp något i livmodern.. meningen är ju att saker ska UT därifrån... inte IN! :)


ju dyrare desto bättre? eller?

Jag har alltid hävdat att man får vad man betalar för när det gäller sexleksaker. Det stämmer, till en viss gräns! En sexleksak för över 1000 kr är nog inte bättre än en för strax där under. Min bestämda åsikt är att LELO's är bäst, helt enkelt. De är dyra, men priserna är rimliga med tanke på vad man får


Denna LELO är dock oerhört dyr, kostar 69 000 kr. Men så är den överdragen med 18k guld också...Tur att det finns billigare..


Har testat en del, och en vibrator för 200 är typ lika bra som en för 500 :) sen är det ju en smaksak vad man är ute efter så klart :)


ologiskt?

Jag läste att det är vanligt med plastikoperationer i länder där kvinnorna bär burka. Att något sådant land (minns ej vilket) ligger på tredjeplats bland flest antal plastikoperationer i relation till antalet invånare. VA?! utbrast någon i mitt sällskap när vi pratade om det. VAD SJUKT!

Men alltså. Det är väl ändå inte konstigt? "men de visar sig ju inte". Eh, jo. De har ju inte direkt burka på sig överallt, hela tiden. Bara ute bland främmande folk.

Trots att man visar de inre blygdläpparna eller brösten för ytterst få personer så är det ju en operation som blir allt vanligare i Sverige. Så den logiken stämmer verkligen inte.

Vi är väldigt snabba på att döma ut andra kulturer, men är otroligt hemmablinda i vår egen....



Söndag - Äkta kärlek!

Idag mådde man ju som man förtjänade om man säger så ^^ hahah! låg i värdens huvudvärk när mamma och pappa kom och hälsade på haha ooops! men sånt som händer! tur att stefan klarade av att vara social så ja kunde grisa vidare i sängen och tycka synd om mig själv hahah! men tog mig upp efter en stund och följde med och kollade på fallens dag myyyys <3 ;)

sen åkte jag till stallet och red lite dressyr på klara :) gick fint idag med. mjuk och följsam! dock måste ja börja ta dressyrlektioner för någon! tycker att min sits är alldeles för dålig emellanåt! folk säger att det ser fint ut men ja tycker de känns vidrigt vissa stunder! så nääe dressyrlektion ska jag styra upp!!! :)

Sen efter dressyren tog jag av henne all utrustning och lekte lite med henne lös :) lite frihetsdressyr! gud det märks verkligen att denna lilla underbara häst älskar mig lika mkt som jag älskar henne! följer mig som en hund och smågnäggar heeeeela tiden! så himla mysigt! <3 sen gjorde hon små glädjeskutt också :) mitt lilla <3 vad skulle jag göra utan dig?

Blev en liten video på det :) titta och njut! för de här mina vänner är äkta kärlek! <3



Jag älskar dej <3

en liten video

Provar just nu ett nytt bett på klara. Hon går ju så fint på hackamoore, och på rakt. så då testar ja ett kombinerat bett mellan hackamoore och rakt :) tycker de fungerar riktigt fint hittills :) inte alls stark eller dragig! får se hur länge de dröjer innan hon kommer på hur hon ska komma undan detta med ^^

Filmade lite när ja red på det bettet första gången. ville se hur det såg ut :) tycker de ser fint ut...

Ryttaren behöver dock träna mera på sin sitts ^^




vad tycker ni?

Tävlingen!

Hejsan allihopa!!!

har haft fullt upp så har inte hunnit blogga någonting faktiskt. Och i morron sätter min rad igång så då kommer de bli mindre bloggning tyvärr! kommer vara helt död :((( men då vet ni iaf varför bloggen uteblir ibland :))



en nyduschad klara inför tävlingen i lördags :)

Tävlingen gick kanon bra! självklart fick dom rosett :D hon var kanon pigg och drog ett bock och galopprace med Lisa innan hahah! ^^ sen inne på banan speedade hon som satan och hoppade jätte fint! dom som satt bredvid tyckte hon hoppade sååå fint! " oj vilka fina språng hon tar! sa en... och " gud vilken vacker häst du har " sa en annan :)

JAG VET!! är hon inte enastående!? mitt <3



Lisa och klara efter tävlingen <3 mina duktiga flickor



skulle ta en grupp bild ^^ men fick ej med alla.. talanlös är jag jag veeet! är typ 8 hästar som är ur bild.. ska se om ja hittar någon bild från hemsidan kanske :D men alla hästar var typ bruna.. utom min pärla <3 hon stack verkligen ut!! :D



Det regnade ju tyvärr nå gräsligt så vi tog transporten till klubben :) brukar ju skritta dit med henne annars :) men d fick hon åka dit ist. bra träning.. sen ÄLSKAR klara att åka transport :) knäpphästen! springer typ in själv <3

så jag var iaf grymt nöjd med mitt hjärta! som alltid! alltid lika stolt över att du är min <3

Sen på kvällen blev det fest! festade med mina fina vänner :) sen dansade vi järnet på krogen <3 så himla skoj! :)



<3

snygg?

Tycker den här klänningen är snygg faktiskt.. men den skulle slutat ovanför knäna ist :) har lite svårt för långklänningar! :S


Du är värd allt som livet kan ge <3


God morron!

God morron allihopa!

har ni sovit gott? Det har inte jag, har nästan inte sovit alls.. och när ja väl somnat drömmer ja konstiga drömmar! är nog alldeles för stressad och upprörd för att kunna sova tror jag... suck!



Ska iaf få jobba i morron! 8-16 det känns skönt! dock är baby ledig.. kanske därför ja får jobba >< haha! Men just nu bryr ja mig inte för jag vill verkligen jobba!!! älskar mitt jobb! ska bli skönt att få tänka på något annat! :)

Ska strax iväg till mitt <3. Uteritt står på schemat.. men de bara ÖSER ner ute! så får se hur de egentligen blir med den saken ^^ haha! varken jag eller klara är så förtjusta i regn och att bli blöta så.. men som sagt vi får se.



Nu ska ja försöka peta i mig något att äta..

NattiNatt!

Nu ska ja strax gå och lägga mej.. inte för att ja kommer kunna sova men iaf!! känns som om ja ska bli sjuk.. känner mej helt varm och huvudvärken vill aldrig släppa :( sjukt jobbigt :(



så får se hur man är i morron.. kanske ligger man i värsta febern!? hoppas inte!

Finns det liv så finns det hopp!


 

Detta är helt fantastiskt .

 

Denna hund föddes på julafton år 2002. Han föddes med bara 2 ben --

Han kunde naturligtvis inte gå när han föddes.

Hans mor ville inte ha honom.

Hans första ägare  trodde inte att han skulle överleva och han tänkte avliva honom.

Men så träffade han sin nuvarande ägare, Jude Stringfellow, hon ville ta hand om honom.

Hon blev fast besluten att lära och ta hand om denna lilla hund och få den att gå själv ..

Hon gav honom namnet "Faith".



I början satte hon Faith på en surfbräda och lät honom känna rörelsen.

Senare använde hon jordnötssmör på en sked som lockbete och belöning för att få honom att stå upp och hoppa runt.

Även den andra hunden hemma uppmuntrade honom att gå.

Otroligt, och efter 6 månader, som ett mirakel, hade Faith lärt sig att balansera på bakbenen och hoppa och gå framåt.

Efter vidareutbildning i snön, kunde han gå nu som en människa.



Faith älskar att gå runt nu.

Oavsett var han går, lockar han folk till sig.

Han är snabbt på att bli berömd på den internationella scenen och

har förekommit i olika tidningar och på TV.

Det finns nu en bok med titeln "With a Little Faith" som publicerats om honom.

Han har även att visats i någon av Harry Potter-filmerna.



Hans ägare Jude Stringfellow har gett upp sin lärartjänst och planerar att ta honom runt världen för att predika att:

"även utan en perfekt kropp, kan man ha en perfekt själ ".














I livet finns det alltid oönskade saker, så för att må bättre behöver du bara se på livet från ett annat håll.

Jag hoppas att detta inlägg kommer att medföra ett nytänkande för alla och att alla kommer att uppskatta och vara tacksam för varje vacker dag.

Tron är det ständiga beviset på styrkan och undran om livet.

har sagt det förr..

Och jag säger det igen.. och igen.. och igen.. till jag får det!!



VILL HA!!!!!!!!!!!!

det gör de

Det ska inte kännas.
Det ska inte göra såhär ont.
Det ska inte göra mig ledsen.
Det ska inte få mig att må dåligt.
Det ska inte slita mig i bitar.
Det ska inte göra mig förvirrad.
Det ska inte få mig att ifrågasätta.
Det ska inte...
Men det gör det....

Hoppat

Från en massa trök och gnäll och deppigheter till något roligare tycker jag...

var som sagt i stallet idag, jag och lisa hoppade min fina, ja värme upp lite i början. Hon kändes kalas fin faktiskt. Lite seg bara ^^ men hon hoppade fint med Lisa iaf :) lite mera träning och så så blir det kalas :)

Klara och lisa ska ju tävla på lördag :) ska bli så spånnande!! dock deras sista :( för sen flyttar lisa! så jag hoppas att det går bra för dom!!! :))))) håller tummar och tår!!!



Klara blev så glad när ja kom idag Btw. Typ travade emot mig och gnäggade och gnäggade... la sitt huvud i min famn och fortsatte att brumma som ett litet lejon.. aaaw mitt <3

Sen när ja började gå så gick hon efter mig och brummade och brummade.. sen gjorde hon värsta glädje skuttet rakt upp i luften och sprang sedan fram och knuffade på mig.. hehe det märks att det är mammas lilla tjej <3 har ju inte träffat henne på 3 dagar så hon har väl saknat mig min lilla tuss <3<3<3



jag och klara när hon var 4 år. Det är ett tag sedan det :) och bande mellan oss blir fortfarande starkare för avr dag... <3 äkta kärlek!

öhm..

om en människa mår dåligt, trycker man då ner den människan mera? jag vet vem som gav den elaka kommentaren nyligen.. och du ska inte prata om att vara deprimerad osv.. du som dagligen beklagar dig? gnäller osv... snacka om att vara en sjuk människa... men de ska du veta att dina ord rinner av mig som vatten.. för dig är det sista jag bryr mig om... den sista... så du vet...

jag älskar iaf mitt jobb, det bästa som finns! att få hjälpa människor och känna att man kan göra dagen lite bättre för någon är underbart! att se deras glädje och få höra hur tacksamma dom är och hur bra man är gör att hjärtat gör ett litet glödje skutt...

och att människor som dagligen klagar på sitt jobb, och talar om hur mycket hatar det SKA FÅ JOBBA KVAR! medans sånna som jag som älskar mitt jobb, klagar aldrig och begär ingenting ska kanske få GÅ!?!? hur är dagens verksamheter funtade??? det är heeeelt sinnessjukt!!

Som tur är finns det godhjärtade människor som stöttar mig och som talar om att ja ska rycka upp mig. dom får mig att bli starkare och må bättre...

jag är inte deprimerad.. inte alls.. jag är förbannad på alla lögner och skitsnack.. att folk ska trycka ner en för att jag är så grymt mkt bättre än dom.. gör en sååå mkt bättre jobb än dom. är ung och smart och snygg... det är inte dom :P höhö fuck it!

och att dom medvetet vill förstöra för en, får mig att må illa.. och bli ledsen.. kan hända att ja tar åt mig lite mera än andra. För ja är ingen känslokall person... som andra verkar vara..

Men en sak... hur mkt du än försöker... kommer du aldrig upp till min nivå ;)



och det svider... grymt.. eller hur? ;)

ångrar

jag ångrar allt!! jag skulle inte gjort allt ja har gjort. jag borde gjort andra val. Tänkt med skallen för 1 enda gångsskull!!! nu har ja avrit dum igen! en idot... en jävla idiot!!! kan inte någon bara skjuta mig!?!?!? jag kommer bli sjuk av det här!!!! jag gör mig själv så grymt illa hela tiden!!!! och ja orkar inte mera! jag vill inte enns rida längre :`( för ja orkar inte!!!

jag måste vara en hemsk människa eftersom alla verkar vilja skada mig!!!

Varför ska jag välja livet när livet inte väljer mig??!?!


arg

är så arg och besviken nu... vila jävla folk det finns... usch!

Man kan inte..

Göra annat än att ÄLSKA det här ansiktet!! <3



eller hur? =)

><

hahahah ><


kommentar

Fick en liten halvspydig kommentar av en "anonym" person...

hur kommer de sej att du som aldrig har nå pengar kan gå och köpa en tavla för 1500 spänn? :o

För de första har du inte med att göra hur ja har råd med saker och ting för de är väl endå min ensak va? och ja har pengar sen vad ja väljer att prioritera är en annan sak? ja har en sambo nu.. vi har delad ekonomi... ringer de någon klocka då?

Sen vet ja vem de är som skrev denna kommentaren... slog upp dig på Ip numret.. och det är en vän till mig.. från uppsala... tycker de är lite spydigt att skriva så här.. och sen att vara anonym.. stå för vad du tycker ist... och fråga rakt ut om du tycker att det är ett problem att ja köper en tavla tsm med min pojkvän...

sen kostade den inte 1500... utan ja fick den för 600 så var de bra med den saken..



det är faktiskt jag som tjänar ihop mina pengar.. jag lägger dom då på vad jag vill.. eller hur?

sonic

En liten video som stefan filmade på oss förra veckan :) han är mkt tamare nu! kan till och med kolla tänderna på honom :) så små och söta.. och SYLVASSA! fat han har aldrig bitit något som tur är :)





<3

sonic

En liten video som stefan filmade på oss förra veckan :) han är mkt tamare nu! kan till och med kolla tänderna på honom :) så små och söta.. och SYLVASSA! fat han har aldrig bitit något som tur är :)





<3

Helgen!

I fredags jobbade jag kväll som sagt.. bläääh vad trökigt det var :( hatar att jobba kväll! sen har ja avrit ledig tills nu :) och ja förblir nog ledig hela veckan för nästa vecka börjar min rad. så då är jag inte ledig på hela sommaren. så skönt med en liten semester nu. men måste erkänna att ja redan saknar mitt jobb haha efter 3 dagar! så får se hur de går med att vara ledig hela veckan! om jag kan hålla mej ^^



Var ut i lördags. dagens outfit har ni här.. snygg som få eller vad säger ni? ;)

hade en toppen kväll med fina vänner iaf :) och med mitt vackra hjärta <3

Dock var ja bakis i 2 dagar efter ( är nog de fortfarande) hahah ^^



Igår var ja hem till mamma och kollade på nyaste Harry potter ^^ min mamma är GALEN i harry potter hahah! ^^ så ja spenderade typ halva dagen i deras nya lyxiga och suoersköna soffa! vill ha en ja med :D:D kanske ska köpa en? :) hmmm.. ska suga på den iden faktiskt :) men blir efter sommaren isf :D



haha Milla och Stefan i lördags! millas höger är lika stor som stefans vänster nästan ^^ inte dåligt för att vara kvinna? :)

Idag har ja legat i migrän hela jävla dagen! shit har mått nå grymt dåligt... och gör de fortfarande.. vet inte vad som hänt? =( därför ja tror att ja fortfarande är bakis? men är det enns möjligt? :O kanske är bara migrän ändå.. men i vilket fall så har ja mått skit.. nästan inte kunnat äta alls :( snyft! hoppas de går över snart! nyss tack!

I morron ska jag rida mitt hjärta! :) sen får vi se vad som sker!

har ni haft en trevlig helg?

Fredag!

Äntligen fredag! och ja har ledig helg samtidigt som mitt <3! underbart! kunde inte bli bättre :) vad skulle jag göra utan mitt hjärta!? han är helt fantastisk! och ja hoppas att det förblir vi för alltid! <3



Igår red jag dressyr på min fina i 1 timme :) hon var riktigt fin igår! fortfarande stark men inte alls som förr! :) gjorde öppna och sluta i alla gångarter. galoppen tyckte hon var jobbig men hon gjorde det iaf :) duktiga flickan ! sen gjorde jag mycket volter och övergångar för att göra henne mjuk.

riktigt nöjd med gårdagens pass!

Något ja inte är nöjd över. nääe riktigt less faktiskt! är att ja intre kan vara med och hoppa idag för ja jobba! och just idag så ska dom hoppa TERRÄNG! ja som alltid velat haft en lektion i det!! jävla skit! blev så sur och less.. funderade nästan på att sjukanmäla mig! men sandra har klara idag så hon är ändå redan riden! men fuck jävla piss vad ja hade velat vara med :(((((((



Badade häromdagen med klara med :) hon älskade det! så nu är årets första dopp avklarat :D

Ska strax ta bussen till jobbet :) nmindre skoj... men men.,. jag måste! så är de väl massa studenter i stan med :/ så bussarna blir väl skit försenade antar ja.. suck..suck...suck!

hoppas ni får en fin dag iaf... solen skiner ju :) det är bra :D

Piggelin!

fast klockan är mycket så är jag tokpigg! bläääh! sonic har rymt ur sin hage och kryper omkring på golvet och biter i gardiner och jagar musse hahaha ^^ han springer och biter musse i tassarna ^^ är inte alls rädd för honom. Sen har han varit på lådan massor av gånger :) duktig kille! :)



Sen kan ja nästan göra vad ja vill med honom " så länge ja inte väcker honom ^^^haha! för då är han arg! och fan vad han kan stickas alltså! hualigen!

men annars kan ja klappa honom var ja vill :) ja till och med ge honom en puss :)



nääe nu ska ja testa sova.. får besök halv 8 i morgon!! ><

nattinatt!

vaaaarm!

Shit vad varmt de varit ute idag!! 30 grader här i SKUGGAN! trodde ja skulle flyta bort helt seriöst! :O var alldeles för varmt att rida idag så var ut och pussade och gosa med min fina <3 :)



bror och barnen och mamma kom förbi :) kollade på Sonic och på hur min nya tavla blev. köpte en igår ju på ikea. Lovar tavlan är större än soffan typ :P 140 cm hög :) och 2 meter bred typ. Ingen liten tavla! men äckelsnygg är den!



snyggt va? ni ser en bit av mattan och lampan med :)

Min :)



Nu är Sonic min :) han har flyttat till mig idag :) och han slickade på mig direkt och började äta och så så tror han är lugn redan :) ska cykla och hämta ett litet hus åt honom snart :)


gulliga va?

Min :)



Nu är Sonic min :) han har flyttat till mig idag :) och han slickade på mig direkt och började äta och så så tror han är lugn redan :) ska cykla och hämta ett litet hus åt honom snart :)


gulliga va?

naaaaw <3

-Det är omöjligt, sa Tvivlet
-Det är farligt, sa Rädslan
-Det är onödigt, sa Förnuftet
-Prova ändå..viskade Hjärtat......♥♥

shopping :)

Idag efter jobbet åkte vi ut till Ikea! köpte äntöigen min vita ryamatta!! så fint det blev! ligger under mitt vardagsrumsbord <3 så mjukt och gosigt att gå på!

sen köpte ja en svart golvlampa. Passade så snyggt vid min soffa:) sen två små vägg lampor som ska hänga på varsinn sida om spegeln i hallen. Kommer bli så fint :)

I morron ska ja åka in och köpa en stooooor tavla som ja ska ha ovanför soffan! om ingen köper den innan mig :O fanns 1 kvar!! då jävlar blir ja lessen :( men den är som en mindre bioduk typ! så sjukligt stor! men det skulle bli as snyggt!! så hoppas hoppas att den finns kvar <3<3<3<3

ska även rida min fina i morron :) dressyr står på schemat :) hoppas på en fin häst i morron! inte lika stark som hon var igår!! :)

just de! Köpte respons flugmedel till henne idag med. Det absolut bästa flugmedlet om ni frågar mig!! Hon är så grymt utsatt av de äckliga små kräken! :(( biter sönder mitt hjärta totalt! OGILLA! men nu ska hon äntligen få slippa dom :)

näääe sova! ska jobba i morron i vanlig ordning..! upp 04:30! som jag längtar!!

älskar er allihopa!! puss puss


förresten!?

vad tycker ni om min nya bikini? :)


mina åkommor!

stackars mig :((

kolla proppen ja fick i armen i torsdags! gör så grymt ont!! ser ut som ett blåmärke men är faktiskt en propp :(



är dom farliga? :(

sen har ja gått så mkt.. i fel skor!! så hela foten var full av blåsor!! synd inte så mkt på bilden men några timmar innan syntes det sjukt mkt!



alldeles sprucken är ja med :/ fast ja smörje de varje dag! men usch så ont de gjorde igår! helt sjukt åt det!!

lördag..

idag var det galet varmt att jobba! som tur var hade jag klänning och tajts. Annars hade jag avlidigt vill jag lova!! men hade en avlösning på slutet av dagen. så då satt vi i solen och drack kaffe och åt bullar hahah! hur nice är inte det liksom? har nog världens bästa jobb ändå :)))

Sen när jag kom till lokalen hade baby ställt en påse med 20 röda rosor åt mig där!

" För att en räcker inte till! ÄLSKAR DEJ "

stod det i ett fint kort tillsammans med blommorna! har man världens finatse pojkvän eller har man?? =) <3

Efter jobbet så åkte jag ut till min vackraste skatt klaran <3

 

hoppade lite både studs och kombination. gick hyffsat men hon var grymt stark i höger sidan idag! orkade knappt hålla henne eller styra. så nu har ja beslutat att ja ska rida dressyr och åter dressyr i massor!

 

hon har ju lagt på sig som alltid under sommaren. och då blir hon mera framtung och orkar inte arbeta på ett korrekt sätt. så då blir hon stark!

Hon är ju grymt mkt finare på vintern än på sommaren ^^ men jag älskar henne ändå! oändligt mkt!

 

Inte störst, och inte bäst. men helt klart vackrast <3


uppskattas

har fått så söta kommentarer av er <3 uppskattar verkligen att ni vet att ja aldrig skulle skada min vackra klara! tycker de är fruktansvärt att någon enns andades en sådan sak om mig! hualigen! :(



Nu ska jag sova strax iaf. skulle gjort det för lääänge sedan egentligen men men... ska upp 04:40!!! hör ni hur äckligt det låter!!! så grymt tidigt!!

I morron har ja mkt att göra, Hovslagaren kommer på morronen, då är ja inte i stallet för då är ja på jobbet, jobbar ju till 16! men sofia är där som tur är :)

Sen ska ja till stallet och rida lite. sårskorporna hade släppt idag så det hade gått upp lite, men hoppas de ser fint ut i morron! tänkte hoppa lite på banan isf :) så hoppas hoppas!


Sen ska ja sortera alla böcker ja fått av bror!! två stora lådor!! kommer ta sin tid! ska sälja många av dom! är riktigt fina böcker ska ja meddela! så vill ni ha några spännande och bra böcker så hojta!! har kanske en 150 st nu ^^ om inte mera...

Sen ska ja byta matta under köksbordet... har fått en ny :) så så skoj ska ja ha i morron..

hmm.. önskar ja var ledig :(

men men... god natt med er!

Fredag

gud vad skönt med fredag!!! de som är mindre skönt är att ja jobbar heeeela helgen.. det suger balle!!! hatar att jobba helg :( men men så är livet!! suck suck suck!

Igår var ja iaf ut och kollade på Nicoles kotte! kan ju vara det gulligaste jag sätt!! och den verkade gilla mig! ville ha sin lukt på sig hihi sötnosen <3 och så lät den jätte gulligt! som en liten dunkventil ungefär hahah! men den var gudomlig iaf! finaste Sonic <3



Är han inte ljuvlig?




aa söt är han iaf!

idag har ja varit på stan med baby! shoppade 2 linnen och 1 bikini :) skit snygg!!



tjockis bella ^^



i provhytten! hahah men visst var den snygg!? :)

Nu ska ja kolla på film med baby! men skriver mera sen!

pösspöss

så där..

Nu har vi duschat och fixat oss :) så nu går vi och äter!!

bjuder på helt nya bilder så länge :D


och just ja..

Du kallade min häst ful.. har du kollat din själv i spegeln? man kallar inget djur för fullt  om man är frisk!
alla djur är vackra... det är sånna som dig som gör att ordet " fult" existerar överhuvudtaget!!!! USCH!!! det är vidrigt!

efter mitt lilla utbrott där så ska ja hoppa in i duschen... mamma har bjudit över oss på middag :) så vi ska dit och äta lite gott :) baby har nyss dammsugit med så nu är de rent och fint här hemma också.. lovly!! :)

Ha en trevlig torsdag allihopa!

puss!


så förbannad

Hejsan allihopa :)

idag är jag ledig som sagt! var så skönt att ligga och slöa i sängen fram tills tolv! njöt av varje sekund! :) och baby låg bredvid mig, han hade migrän i morse så fick ha honom hemma hos mig <3 men de släppte framått förmiddagen så det var ju skönt för honom :)



Har varit ut med sandra och hennes kille ( daniel?) till stallet idag. baby var också med. red på ängen i det fina vädret :) fick oss ett litet galopp race också. klara tyckte det var himla skoj ;) och hör och häpna inte ett ända litet bocksprång gjorde hon!! det är ovanligt när man busar så med henne. red även lite dressyr. Hon kändes fin men var lite stark idag. Men hon har sånna dagar :)



Stefan red han med. Gick faktiskt bra för honom :) går bättre och bättre.. duktig baby <3

En sak fick ja höra idag som gör mig så satans jävla arg så det finns inte. tänk att folk inte kan låta bli att snacka skit!

en gammal klasskompis... lååångt tillbaka. Har gått och sagt att jag SKADAT min höst när jar red in henne... SKADAT!? ursäkta mig men ja har aldrig aldrig skadat NÅGOT djur.. och ALDRIG lagt en hand på mitt hjärta! ALLA som känner mig VET hur rädd jag är om min häst! hon är hela mitt liv!! utan henne skulle jag inte veta vem jag är! hur i helvete kan DU säga att ja skadat henne!? DU har aldrig träffat min häst enns!?!?!?!? ALDRIG! Du måste vara en grymt sjuk människa som går och hittar på sånna saker. Är du så avundsjuk på mig? så du måste påståp sånna bisarra och vidriga saker om mig? nej du är sjuk... så grymt sjuk.. sjukare än jag trodde... sök hjälp så du kan börja leva och må bra du med... usch äckliga människa...

Anna var med mig när ja red in klara.. hon kan garantera att ja aldrig skulle skada något djur... absolut inte min häst... ja fick liksom ta över en problem häst som varit misshandlad... och från att ingen kunde röra honom till att han tävlade upp till 1 meter!? och det var min och mina vänners förtjänst!? skulle ja slagit honom skulle han inte blivit nå bättre alls..

nääe ja blev grymt förbannad och besviken.. äckligt folk som är ute efter att såra andra.. :((( ja som aldrig gjort dig något? och du skulle ha varit min vän engång i tiden? nääe fy satan.. ja mår illa uppriktigt sakt.. riktigt illa...





mitt hjärta.. skulle aldrig skada dig... <3

God natt!

Nu ligger ja i sängen efter ett drygt kvällspass... en låg på golvet som ja själv löft upp... jätte skoj.. inte... andra tjatade och drog ut på tiden så ja blev en kvart sen till bussen hem!!! är en kvart för mkt de ska ja säga ^^ hualigen!!

Men men... jag och baby gick ut och åt idag efter jobbet ^^ fira att det är röd dag i morron! och att JAG får sova ut för då är jag ledig :P inte han!!! mohahah! men på fredag jobbar jag... och inte han... snyft... :(((



Nääe sovasovasova.. i morron ska ja rida mitt <3 :) sov gott!

huvudvärk...

Idag låg jag i sängen ganska länge faktiskt.. klev upp 12! men var vaken tidigare. hade en grym huvud och ryggvärk! satan vad jag hatar detta...! :( men då var ja tvungen att ta mig upp. Har ätit en snabb pan pizza och nu väntar ja på att få åka och jobba..

kommer svälta ihjäl ja vet.. men orkar inte laga något... känns som om ja inte hinner heller.. bussen går 14:55 härifrån. Får köpa någon chockladbit på time innan ^^ höhö!



Nääe.. den här dagen känns tung... väldigt tung...

RSS 2.0