Hoppat

Från en massa trök och gnäll och deppigheter till något roligare tycker jag...

var som sagt i stallet idag, jag och lisa hoppade min fina, ja värme upp lite i början. Hon kändes kalas fin faktiskt. Lite seg bara ^^ men hon hoppade fint med Lisa iaf :) lite mera träning och så så blir det kalas :)

Klara och lisa ska ju tävla på lördag :) ska bli så spånnande!! dock deras sista :( för sen flyttar lisa! så jag hoppas att det går bra för dom!!! :))))) håller tummar och tår!!!



Klara blev så glad när ja kom idag Btw. Typ travade emot mig och gnäggade och gnäggade... la sitt huvud i min famn och fortsatte att brumma som ett litet lejon.. aaaw mitt <3

Sen när ja började gå så gick hon efter mig och brummade och brummade.. sen gjorde hon värsta glädje skuttet rakt upp i luften och sprang sedan fram och knuffade på mig.. hehe det märks att det är mammas lilla tjej <3 har ju inte träffat henne på 3 dagar så hon har väl saknat mig min lilla tuss <3<3<3



jag och klara när hon var 4 år. Det är ett tag sedan det :) och bande mellan oss blir fortfarande starkare för avr dag... <3 äkta kärlek!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0