aaaaw

Hejsan sötnosar <3

Fast jag inte bloggat på några dagar så är det fortfarande massor som läser.. det värmer <3 ni är så söta allihopa! så goa med alla fina komentarer :)



slänger upp en bild på akilles hahah >< min bakfylle pizza i söndags som kan ville smaka på ^^ den katten äter fanimej ALLT! hahaha :P precis som sin matte ;)

Lördagen var iaf jätte trevlig! var på Crusingen så klart. Åkte runt lite i Niklas mammas bil, sen åkte vi upp på klubben ( woodpeckers ) och drack en massa öl. Dansade även bugg med en haha var så längesedan så jag hängde typ inte alls med.. meeeen iaf.. ett bra försök :P

sen drog vi ner på Harrys och dansade rumpan av oss.

en awesome kväll helt enkelt :D



Idag har jag jobbat sen kom en tjej och provred klara. såg fint ut faktiskt :) kommer flera och ska rida henne.. antingen i morron eller torsdag. får se :) många som vill bli medryttare på mitt <3 och det förstår jag hon är ju fantastisk <3



Hon var iaf kanon fin idag när jag red efter tjejen som provred. En av dressyrtjejerna i stallet kom och sa att hon såg kanon fin ut. Att det var stor skillnad mot för förut.. tror ni jag växte 2 meter eller? ;) men jag red bra idag faktiskt.. så var nog därför :)

nääe.. nu ska jag hoppa i säng strax.. är ledig i morron men vill inte sova bort hela dagen för det :))) vill göra någon nytta... motionera tex :D

god morgon!

Hualigen kunde inte alls sova igår :( sist ja kollade på klockan så var det 2 timmar kvar tills jag skulle gå upp... Två timmar liksom! och då lyckades jag somna. Vaknade av klockan och var kanon trött :((( varför kan jag inte sova om nätterna längre!? jag som alltid kunnat det :(((

sitter iaf på jobbet nu med en kopp kaffe och smörgåsar :)) helt ensam! det är faktiskt en skön stund på morgonen! bara jag och den tickande klockan.. myyyys <3

Ni får ha en fin lördag allihopa :) vi hörs lite senare! puss puss


Prommis :)



tog en prommis med min kille för några dagar sen :) han upptäckte att myror var väldigt goda haha :) han är så söööt! växer så det knakar :)

så himla skön!

När jag sitter här och klickar runt och väntar på att bli trött så fick jag upp den här tatueringen >< haha så skön!



diggar svansen på hästen till höger ><

hahah ><

jag bara älskar var de har placerat snöret på påsen ^^ hur tänkte de här liksom? :)


aaaw <3

Fick en sån fin kommentar på FB av en vän nyss. en person klankade ner lite på mig för att jag råkar må grymt bra just nu! och det får man ju inte göra.. nej nej man ska lida för fan ;) haha skömt och sido.. jag gillar inte elaka kommentarer speciellt inte när personen för de första inte har med saken att göra och för de andra hade situationen redan redigt upp sig och vi är inte skyldiga något ett skit.. men ändå så skulle man klankas på? vidrigt att bli oskyldigt anklagad men men.. shit same!

fick iaf detta av mitt <3 då

Natalia Reiner Skit i bitches som borde skaffa sig ett liv istället för att klandra andras lycka. Du är en underbar person, låt ingen säga nåt annat♥

aaaw.. min vackra Natalia.. jag älskar dig... det värmde i bröstet på mig :) ni är så fina mina vänner.. har så många underbara människor i mitt liv!


sweet dreams!

Nu ska jag sova :) ska jobba hela helgen! men i morron blir det öl och crusing efter jobbet, jobbar kväll på söndag nämligen :)

nattinatt!

Mindre skoj ><

Var som sagt till valbo med robin tidigare :) min fina robin så himla underbar :)

vi var in på biltema en sväng först. han har ju köpt en ny fin bil :) avis VILL OCKSÅ HA! :D så vi tittade runt lite där sen drog vi vidare till valbo köpcentrum!

köpte mitt fina schabrak som jag spanat in :D


satt jätte fint på klara dessutom :) tyckte att den andra modellen varför tjock :S tycker inte att dom sitter bra alls under sadeln.

sen köpte jag B-vitamin för pälsfällningen :) står inte på förrän dom börjar sätta vinterpälsen nu. uscha hatar vintern :((( men det kan vara mysigt med :)



men tycker mkt bättre om sommaren. Synd att den slutar så fort! innan den knappt hunnit börja liksom :S men men.. så är det. skulle lätt vilja flytta utomlands! :))) fast skulle bli svårt att ta med sig klara :S humhum..

aja tillbaka till valbo :)

såg ett fleecetäcke från showmaster som jag blev störtkär i!!! så himla fiiiint! men jag köpte det inte. Har nyligen köpt ett fleece till henne och hon har flerastycken så jag lämnade det med en sorgsen blick i affären haha ;)




men visst var det fint? :)

Åkte till city gross sen och handlade mat. handlade mat för 702 kr!! hualigen! roligare kunde man ha för pengarna :(((( meeeen mat är gott så :) och det kan vara en fördel att ha henna >< köpte dock en massa soppor. Har ju bestämt mig för att gå ner i vikt, och det håller jag mig till minsann! :D höhö!

när vi är därinne på citygross så går robin precis bakom mig med sin korg. Och jag går och tittar efter potatismjöl. Då kommer rolf lasgård precis runt hörnet mitt framför snoken på mig. JÖSSES DEN MÄNNISKAN ÄR LÅNG! :O satan!
men iaf så tvärnitar jag och robin går rakt in i mig och det bara small i korgarna ^^ hahah! tror ni lasgård glodde lite eller? fett pinsamt!! men ändå >< vi skrattade en del iaf.. hahahah ^^
blir alltid lika chockad när jag ser honom. Han är ju inte liten! som en jädra vägg alltså! och jag som redan är liten åker ju på en chock :P



men han är en bra skådespelare :)

sen åkte vi hem och jag for till stallet och hopptränade :) klara gick som alltid som en klocka :) är så skoj för alla berömmer henne för att hon är så snäll och go :) är så glad att ja han en okomplicerad häst :) en riktig guldklimp <3


mitt <3

tadaaa

God morron världen! här är jaaaag ^^ höhö...



Jag mår faktiskt ganska så bra :) tror mina vänner mår sämre som ja var ut med igår
>< men jag är glad att jag mår hyfsat! bara lite illa ^^ men de blir säkert värre strax..

Ska åka till valbo med robin strax <3 ska kolla på schabrak! :) ska ju på träning ikväll kanske kan man komma med ett nytt fint schabrak till träningen :) inte helt fel <3

nu ska jag försöka trycka i mig lite frulle.. och kaffe <3

hörs sen sötnosar!

awesome!

Som jag misstänkte fick jag en helt underbar kväll med mina vänner <3 så jävla goa.. stöttar och skyddar mej :) älskar er! ;)

kollade som sagt på adam tensta, en riktig tönt i mina ögon... okay den enda låten som är lyssningsbar är mr cool.. och den spelade han inte enns.. nej utan han tog tag i mig, svettade ner mitt ansikte med sitt äckliga svett och hällde VATTEN över mig... förstörde mitt smink och min skjorta.. mitt fucking ALLT! så gick jag! man häller fan inte vatten över folk när 98% av folket där är tjejer!! jävla idiot... uscha MINUS POÄNG!!!! bööööög!

men jag tror att fotografen var lite tänd på mig, elodie och natalia ;) höhö.. han ville ha 4 kant med oss ^^ weeei vad vi är cooola alltså!! höhöhö-- han tyckte mina läppar var snygga! cooling poäng till mej ;D tamtaaa!

Stefan blev utsatt av en bög, han var bra på att suga sa han.. och de gned sig mot varandra... hur cooolt är inte det? ska jag känna mig hotad nu eller :S ;)

hahaha!



en liten bild från mig idag, är jag inte snygg så säg ;) vi åt på Church street jag och baby.. så jääävla gott! men faktiskt.. mezopotamya har mkt godare mat.. och för HALVA priset! ni får dessutom mkt bättre service och bemötande för den delen är KASS på church street! så satsa hellre på mezopotamya :) där är maten awesome!



mitt favvo ställe helt klart! tummen upp för den!

fick reda på idag att en vän stått och GNIDIGT sig mot MIn fästman på en fest... fittan arslet you name it.... hon knuffa ned han på en stol och gav honom en " lapdance" när hon tidigare berättat om hur de andra kladdade på honom osv.. så var det hon som var värst! gud det bara högg till i hjärtat på mig.. HUR FAN KAN MAN GÖRA SÅ!? mot en kompis FÄSTMAN!? när man vet att man är forlovade.. ocn när jag frågar henne om detta.. förnekas det inte utan " det har du inte med att göra" får jag till svar... OKAY SÅ JAG HAR INGET ATT GÖRA MED ATT DU GNIDER DINA KÖN MOT MIN FÄSTMAN PÅ EN FEST!? okaaaaaay!? en URSÄKT kanske?

jag svarar då " jag kanske känner att jag har väldigt mycket med saken att göra!?

får ett svar "naaaaaaw" hur vidrigt är inte det? du har antsastat min fästman med flit? äckel!!! rent ut sagt!

HAN säger att han gick därifrån... jag hoppas det stämmer.. för blev både äcklad och sårad av detta.. den sista på jorden man tänkte något sådant om... uscha!!

nämner inget namn eller plats..men ville bara berätta för det var så lågt.. och fult gjort... :(((( eller hur?

Nu ska jag ta min FÄSTMAN och sova... :))) och ingen brud får gnida sig in emellan ;) host host! men ni får sova gott sötnosar!! älskar er! puss puss

snarkelisnark...

Nääe mina fina vänner, räkningarna är betalda så nu är det bara krypa ned i sängen och vänta på morron dagen :)



sov gott sötisar <3

Apornas planet

Okaaaay filmen var bra faktiskt :) lååång med bra! hoppas på en tvåa om inte allllt för länge ;)



Handling:
Ett forskarlags jakt på ett botemedel för Alzheimers leder till att en grupp apor utvecklar intelligens lik vår egen. Detta blir upptakten till en revolution och en maktkamp om den planet som vi hittills kallat vår.

Helt okay!! se den ;)))

Käääär

Blev helt kääär i dom här 2 Schabraken!! dom ska ja kolla på i morron i valbo :) hoppas att någon av dim finns kvar :))



Den nedersta finns också i brunt och Beige så sjukligt fint! men älskar färgen över också :) får se vad det blir :)


funderar

Funderar på att testa ett foder från Dodson & Horrell till min pärla.

Och då deras Musli foder för ponnys och hästar i medium träning.


Just nu äter hon havre och betfor som fungerar jätte bra :) men tänkte om hon kanske behöver mera vitaminer och mineraler nu till vintern :) när det är pälsfällning och så :) så får se hur jag göra. Ska tänka på saken.. kanske att jag köper extra vintaminer och blandar i ist :)))

Pasture Mix är ett havrefritt müslifoder som består av microniserat spannmål och gräspellets och som är blandat med vår unika glukossirap. Det microniserade spannmålet ger lättillgängligt stärkelse och minimerar samtidigt belastningen på matsmältningsorganen.

Pasture Mix är anpassad för att användas till häst vid promenadridning samt för ponny vid lätt till medium träning/tävling.

Pasture Mix innehåller torkade morötter samt vitlök och mynta. Örterna är tillsatta för deras positiva egenskaper på luftvägarna och matsmältningen.

Adekvata vitaminer, mineraler och salt är tillsatt fodret.

Innehåller

Microniserat korn/majs/vete, melass, morot, salt, soja, sojaolja, spannmålstrå, vetekli, vitaminer/mineraler, mynta, vitlök, QLC och ärtor.

Har ni någon erfarenhet av detta foder? :)


My little pony

Har alltid älskar my little pony! ända sedan jag var liten.. dom är ju fööööör söta alltså <3<3<3 Älskar dom!


Valbo

i morron ska jag till valbo med min älskade Anna :) måste jag säga att jag längtar!?

- stövlar
-vinterjacka
- Puder
- ev Schabrak till klara
- Gryt vantar ( mina är trasiga =( )

det ska inhandlas.. klara skulle behöva ett nytt fint schabrak.. men kanske kommer hem med ett bett ist ^^ haha är less på hennes trutande efter dagens dressyrpass... gud vad grinig jag är över det hahaha ><

Men de ska bli skoj!!

Sen ska jag äta på church street och send ricka öl med flickorna från jobbet! hoppas på en awersome dag <3<3<3


Onsdag!

idag har jag varit hurtig :) blev ingen jogging :(( men ja cyklade i snabb takt till och hem från stallet + red dressyr. Som gick skit.. var så arg så vill inte prata om det hahah >< hopps på en fin häst på fredagens hoppning ist :D höhöhö!

Eller så dåligt gick det väl kanske inte, gick bättre på slutet men som en kamel i början! uscha... mutter och morr.. alltså när hästen går dåligt en dag förstörs hela jävla dagen det är helt sinnes!!! :((( men men... på`t igen på fredag :)



Pelhamet fungerar typ inte alls på klara längre.. hon hatar det ^^ hon och hennes jävla bett.. blir fan gaaaalen! ^^

Ska iaf strax till gävle för att gå på bio men stefan. " Apornas Planet " blev det.. och jävlar om den inte är bra för då har jag slösat bort 2 timmar av mitt liv som ja skulle kunnat jogga på ><


vill ha!

Så himla fin hopphäst <3 smidig dom en katt! DEN VILL JAG HA! kan någon köpa den åt mej? =)



vacker va? =)

Dagens Citat


se färdigt...

Nu ska jag se färdigt pirates ^^ den var så lång så orka inte se klart den igår eftersom jag skulle upp och jobbelijobba dagen efter >< men nu ska ja glutta färdigt..



alltså depp är så sjukt jävla SEXIG!! även som pirat!! damn shit och fuck!! skulle ta honom hårt och skoningslöst om jag fick chansen ;) grrrr... give me!! sexiga karl!!!

Fetisch!

Den här fetischen kan jag faktiskt förstå och faktiskt hålla med om att det är attraktivt! och vi pratar då om Bröstfixering och då är man som ni förstår intresserad av bröst.. framförallt kvinnors bröst då..



och jag kan ju inte annat än att hålla med.. kvinnobröst är väl bland det vackraste som finns? och vem blir inte lite upphetsad av ett par fina fasta bröst liksom? även om man är lebb, bi eller hetro?

bröst är vackert så är det bara :)

eller vad tycker ni?

Duktiga jag!

Jag ska börja jogga :) startade idag, i flippflopps hahaha ^^ något jag fick för mig bara :P för de var så kallt ute haha! men ja klarade en bra bit faktiskt! mycket mera än vad jag förväntade mig :D weeei duktiga jag!



måste verkligen träna bort bukfettet som jag så vackert samlat på mig... mitt mål är 43 kilo.. och dit ska jag fan nå!!! fettet ska veck! :)

I morron ska jag åka till stallet! rida min fina och sen ska jag ut och jogga igen :) jobbigt kommer de bli.. kommer inte vara ett dugg sugen eller taggad på det.. men ja ska försöka.. jag mååååååste!

idag mockades det bara i stallet! klata fick en vilodag eftersom hon var så trött igår. Men i morron blir det dressyr :)



Lääängtar efter att få sitta där uppe... hon har varit så fin på sistone <3 min pärla :)


Hemkommen från gävle

yss kommit hem från stan då. har ju som sagt hälsat på min Anna :)

vi pratade en massa och lekte med hennes ADHD katt adolf haha! ni ska de hur högt den katten kan hoppa btw! jösses anamma! till taket nästan ^^ om man tar i en smula men den hoppar sjuuukt högt!

Sen drog vi ner till java och åt en varsin varm macka med feta och kyckling. Så himla gott! och naturligtvis var det vitlöks dressing till! jag avgudar ju vitlök :P mumms!

sen gick vi runt och tittade på stan lite. Jag har hittat en jacka jag ska köpa på vero och moda :) behöver en ny vinterjacka! den var fett snygg! :) även ett par stövlar som ska få följa med hem på torsdag ( för då ska vi ut och shoppa! ;) )

Ett par nya skot fick även  följa med hem idag! ett par nya jumpadojjor, svarta tänkte ha dom på jobbet! behövs kan jag säga :)

Nu sitter jag här i soffan och ska titta på nyaste pirate filmen! Hoppas den är bra!

Har ni sätt den? :)




här har ni tjockis bella just nu ^^ älskar mina pyjamas byxor! haf faktiskt sytt dom själv :) duktigt va?

Förresten jag var så sjuuukt klantig idag! jag stod i duschen och rakade mig under armarna.. och på något konstogt vis råkade jag skära mig på UNDERLÄPPEN!? hur fan lyckas man!?!? när man rakar sig i armhålan liksom!? gör iaf skit ont :( tre st små streck.. fattar inte hur något så litet kan göra så sjuuukt ont :((

Aja nog om det :) nu blir de film :) sen sova.. jobb som gäller i morron!

Måndag

jahapp ny vecka, nya med och motgångar ^^

har varit i stallet tidigt idag som sagt. red ut en sväng :) klara var inte så pigg idag ^^ ganska lat faktiskt haha! är nog det tråkiga vädret som smittar av sig på alla :(

Nu ska jag bara äta lite sen ska jag in till min finaste anna <3 får se vad vi hittar på :)



ni får ha en trevlig måndag!

" Börjar bli grymt less, hellre lever jag utan dig än att leva med dig och bli nedvärderad hela tiden... "

Lagen är inte sträng nog...

Fungerar våra svenska lagar som de ska?

Är straffen tillräckligt långa ?


Hmm vi får fundera mycket och kommer flrmodligen att tycka olika. Är det OKEJ att exempelvis våldta någon? Självklart inte säger vi, Vad säger lagen? enligt mig är våra lagar rätt så bra men lite för korta straff. Man kan få sitta  fängslad upp till 6 år för våldtäkt minst 2 år om man sköter sig , visst är det konstigt att det är så. Hur kan vi vara så toleranta ? Tänk er  dessa människor har en skruv lös får  sitta inne med tv internet telefoni bättre mat en skolorna serverar och sköter de sig får de komma ut efter 2 år. Efter de kommit ut kanske de gör om det ,då skriver vi om hur hemskt det är i tidningar och så men vi gör inget åt det, de åker in igen sköter sig kommer ut . Vi är medvetna om hur lagen fungerar ändå fixar vi den inte. 
Vi är bra på att klaga men extremt dåliga på att vara med och förändra vårt samhälle vi är fega och tyvär tillåter vi dessa sjuka människor gå löst. Sverige kanske måste samlas tillsammans, komunicera bättre med varandra göra en slags demostration om dessa lagar, Kanske skulle vi tillsammans kunna hjälpa oss med att få bort dessa individer, sitt inte bara och klaga folk.

Vad bör vi göra då?  Tyvär kan vi inte mörda de för isåfall skulle vi inte vara bättre en de. Kanske förlänga straffen? Livstid?

Mys time!



Ha en fortsatt trevlig kväll / natt :)

Fetisch!

Då var det dags igen! dagens fetisch är Apotemnofili som vi ska titta lite på..

Apotemnofili innebär at man har en längtan efter att få en eller flera av sina kroppsdelar amputerade. Tanken är svindlande tändande och man tycker att aputerade människor är riktigt sexiga.



Själv tycker jag att personer som saknar kroppsdelar är ganska läskigt.. och sen tycker jag synd om personen för oftast vill man ju inte aputera sitt ben eller liknande... och saker och ting blir ju rätt komplicerade om man inte har alla sina kroppsdelar ^^

men det finns ju folk till allt :P hahah!

såg på ett program på outsiders tror jag det var? där det var människor som ville aputera sitt ben, dom hade till och med försökt fryst bort det själv.. ta död på benet så att läkarna skulle bevilja en apution.. eftersom de nekades till det för benet var ju friskt..

dom tyckte inte att benet tillhörde kroppen!? och det skulle bort helt enkelt för att deras liv skulle bli fullbordat.. ganska sjukt eller hur !?

undrar om det är en typ av Apotemnofili!?!? eller är det något annt sjukt!?

Vad tror ni?

Söndag!

redan söndag, alltså tiden går så fruktansvärt fort!! var tar veckorna, månaderna och åren vägen? alltså jag minns klockrent vad jag gjorde när jag var 15! och 18 osv.. det är fan helt jävla sinnessjukt!! :(( jag känner mig så gammal och grå! så sjukt tråkig emellanåt... aha låter som en 70 årig tant som undrar vart åren har tagit vägen jag vet ><



Men jag tänker så här... om åren fortsätter att gå så här fort.. då rår det inte på förrän jag är där.. 70 år gammal... änka säkert.. som sitter där ensam och undrar " vad fan har mitt liv tagit vägen!? " värsta hemska tanken :((( känns liksom som om jag var 15 igår.. eller kanske inte 15 men 16-17 iaf.. jag minns ju allt typ. Och nu är jag redan 23!?!?! WTF!? hualigen... deprimerande :((( gammal hagga jag :O och vad har jag uträttat i mitt liv? inte mycket alls...



aja nog pratat om det.. Idag kom en tjej och provred klara söker ju en medryttare som sagt :) hon var trevlig. Men har måååånga som ska komma och provrida min pärla så får se :) efterfrågan är stor, och det förstår jag.. hon är ju fantastisk min tjej <3


hoppas på att hitta en seriös och duktig människa denna gången... . :)

Nu ska jag gå och mysa med min fästman.... om han vill det vill säga ^^ annars blir det tvångsgos eller så tar jag mina missar och lägger mej i sängen!

I morron ska ja ta busset tiiiidigt till stallet! för sen ska jag in och umgås med finaste Anna <3



min sötnos <3

Ny design

Hejsan pullor!



haft en bra helg? någon skoj som hänt?

Själv blev jag hemma från båstad som ni ser, hade ju inte kunnat blogga annars för skulle inte haft internet där borta ^^ måste verkligen jobba mera så jag får ihop lite pengar :/  men jag ångrar mig faktiskt... hade så gärna velat följa :(((( kan ni hämta mej!? hahaha... hade varit skönt att komma bort som sagt... plus att jag saknar min mamma :(((( haha jag är en mammagris egentligen ^^ höhö!



Igår åkte jag och robin hem till fredrik och drack lite vin, och lite öl, och någon cider hah! var riktigt trevligt faktiskt :) vad skulle jag göra utan min robin? han är mitt allt.. min ängel med osynliga vingar <3 utan honom skulle mitt liv vara så tråkigt... jag älskar honom av hela mitt hjärta! och jag hoppas att vi alltid kommer vara tillsammans <3 vänner som honom är det finaste någon kan få!



jag igår när jag knäppte första ölen haha! hur tycker ni förresten att mitt hår blev? färgade det rött ju, tycker det faktiskt blev ballt :) eller vad säger ni?

vad tycker ni om min nya header förresten? blev den bättre eller sämre? ;) kom igen tell me!


Friday

Härliga fredag :))))

sitter och väntar på att tiden ska gå så jag får ge mig av till hopplektionen! ska bli så grymt roligt :D hoppas klara är pigg idag för hon fick vila igår :) <3



Åååh jag vet inte om jag ska med till båstad eller inte i morron! äger typ inte ett öre, sen vill jag ju jobba... men samtidigt har jag följt med dit nästan VARJE år hittills!! skulle vara så skönt med 1 veckas semetsre på 1 år! men samtidigt vill jag ju passa på att jobba medans jag får... och tjäna pengar!

sen vill jag ju inte lämna Akilles det första jag gör.. för Musse leker för våldsamt emellanåt så den lilla skriker rakt ut :((

men ändå... vill ju meeeeed! :(((



får se hur jag gör... har ju någon timme på mig fortfarande ^^ hahaha!

Slutat!

Äntligen slutat jobbet! får se om man blir ledig i en vecka eller inte.. har fortfarande inte bestämt om jag ska följa med till båstad eller inte :/ vill ju jobba jag liksom... och vara med min fina och med Akilles.. <3

får se hur jag gör helt enkelt! :)

ska iaf iväg och rida mitt <3 och i morron startar min efterlängtade hoppträning :D weeeei!


sääääng!

Håret blev brun rött :) ganska snyggt.. får se hur de ser ut i solljuset :)

nu ska jag ta min lilla misse och sova :) båda mina små missar så klart ;) haha!

Hörs i morron babes!

Dagens psykiatri och diagnoser...

Kollade ju på en skit vidrig film idag på socialpsykiatrin när jag läste till undersköterska förrut...

om hur psykiatrin egentlogen fungerar.. de är skrämmande… hur de torterade människor förr.. borrade i ögonen, elchockar, iskallt vatten som de sänktes ned i, medicinering och NEDDROGNING! och massor av annat.. som för oss är heeel osannorlikt!  men vet ni vad?

Det händer än idag! att ge elchock för att lunga en patient händer faktiskt på våra psykiatri anstallter idag! det händer i gävle..uppsala och alla orter ni kan tänka er. Att öppna hjärnor på folk händer också.. för att försöka bota.. ta död på ” dåliga hjärnceller” som psykiatrikerna så fint kallar det.. haha varenda en förstår väl att de inte finns bra och dåliga hjärnceller? inte på de viset som dom beskriver det iaf!! det är sjuuukt!

och det här med medicinering… att bokstavligt talat DROGA ned en människa för att få den lugn.. som en orolig dement.. som inte vet vart den är eller liknande.. och börjar ”vandra” ja den drogar vi ned så mkt vi kan med sobril.. tills den ligger som ett collie och är för borta i skallen för att enns kunna göra något.. är de rätt? eller fel?

och en till sak… i filmen tog en kille med sig en dold kamera in till 5 olika psykiatriker och psykologer.. han beskrev samma symtom till dom som han ” låssades” ha. Och vet ni? han fick 5 olika svar!! den ena sa att han hade ADD… en annan att han hade ADHD, en tredje att han var MANISK.. den fjärde att han hade en DEPRESSON och den femte att han var SCITZOFREN! och alla dom skrev ut säkert 6-7 olika mediciner som han skulle ta.. morron och kväll!???

Jag blir chockad! Det är ju så inom psykiatrin.. det finns inte så mkt vetskap om de psykiska sjukdomarna.. och självklart vill man tjäna så mkt pengar som möjligt.. så mår man dåligt eller så.. och behöver prata.. ja då skriver dom ut antidepressiva eller liknande.. för att ” lugna” men mest FÖR ATT TJÄNA PENGAR!

Visst dom kan lugna.. för de första ”drogar” de sin patient.. därav upplever den ett lugn..och är det en deprimerad person som är nere.. ja då får den en medicin med ” uppåttchack.. så att den ska känna glädje.. och ” sådär BOTAD” men egentligen blir de bara värre.. patienten kanske blir beroende?? kan inte sluta… eller så blir den som ett collie.. utan känslor… eller så blir den mera deprimerad… och sen en sak till.. INGEN VET VILKA BIVERKNINGAR SOM PSYKISKA MEDICINER GER!! så ni vet inte vad som händer med er.. biverkningen kanske inte kommer NU… utan om 10-15 år!!!!

Sen det här med barn och ungdomar! vet ni att ca 60-70% av GÄVLES och ÄLVKARLEBYS ungdomar har fått diagnosen ADHD eller ADD!? speciellt bland unga flickor! hör ni hur sjuuuukt det är!! det är klart som faaaan att 60-70% inte har ADD eller ADHD!! det är bara ett sätt att ge en diagnos.. åter igen.. för att tjäna PENGAR!!

är barnet deprimerad ja då har den ADD. Är den lätt irriterad ja då har den ADHD… är den kaxig.. ADHD… känslosam ADD. Levnadsglad och har svårt att sitta stilla o ca 10-15 min.. ja då är det nog en blandning… alltså…

BUP och annat (skräp) ställer den diagnosen för att slippa problemet.. och ger då medicinering… antingen Ritalina ( Lugnande som man mår skit av, blir som en levande zombie utan känslor, som dessutom sabbar enns blodtryck mm) eller Conserta( som man kan må väldigt illa av, och som övrigt har samma biverkningar som Ritalina…) DESSUTOM sänker båda medicinerna APTITEN och kan göra så att barnet får hjärtklappning!

Men så är de.. 60-70% av undomarna/barnen i kommunerna har ADD/ADHD.. tror ni på det??? NOWAY! fattar ni hur många barn som ner DROGAS i onödan? för att dom anses vara ett problem???

är det inte samhällets problem kanske att barnen mår dåligt? att dom får beteende ändringar? Kanske är de skolans fel?? eller samhället de lever i? Speciellt flickor.. dom har GRYMT stor press på sig.. speciellt i skolan… dom ska vara snygga.. duktiga och uppföra sig på ett visst sätt.. vara civilicerade.. och dessutom kommer de i en större pubertet än killar… men nej förfan… det är ADHD/ADD de lider av.. inte puberteten eller ett dåligt samhälle som inte lyssnar på dem utan ställer en diagnos efter ett samtal på 5 MINUTER med deras FÖRÄLDRAR!! nääe.. det är skandalöst!

Sen om någon vill sticka ut och vara annorlunda ja då är det fel de också! alrig är folk nöjda! dom stirrar sig blind på olika Diagnoser.. dom ser inte en levande människa.. utan en diagnos som dom kan tjäna pengar på... det är så sjukt! och jag blir så arg..



Fetisch!

Nu var det typ 1000 år sedan vi drog upp en Fetisch här i bloggen :D folk har frågat efter en så här får ni en!

Idag är det
Axillism som vi ska uppmärksamma!

Axillism innebär att man är sexuellt attraherad av armhålor. Att tex slicka, gnida sig eller liknande i personers armhålor. Ganska sjukt va? :P



hittade ingen bra bild till det.. men fattar inte hur man kan tända på en armhåla? är ju svettigt och hårigt? om personen inte varit vettig och rakat sig ^^

onsdag!

Hejsan snyggingar!

Idag har jag jobbat som vanligt då, sock bara till 11 så det var awesome! var så grymt trött så jag trodde jag skulle dö! så när jag kom hem så slockna jag på soffan i typ 4 timmar ^^ skönt som satan var det!!! sen vaknade jag och åkte och red min fina <3

uteritt stod på schemat. Så red ut en liten sväng, ska nog rida ut med frida i morron :) men det gick bra. Hon var pigg och glad :)



haha jag måste vara dum i skallen! sitter just nu med en RÖD färg i skallen... a ni läste rätt.. jag isabelle kvarnström ska testa ha rött hår!! jag som HATAR rött hår!!! har alltid gjort!!! och nu ska jag testa själv!! hualigen! impuls grej.. ville veta hur ja skulle se ut i det ^^ haha stackars mej!!!

i morron blir det jobb igen då.. sen stallet :) men i morron jobbar jag till 4... bläääääääh!!!! ><

ååh har värsta dilemmat! jag kan inte bestämma mig om ja ska följa med till båstad eller inte på lördag och bli borta i 1 vecka! visst skulle de vara skönt! men samtidigt vill jag inte lämna lilla Akilles så tidigt.. och så vill jag jobba... åååh ångest! hur ska jag göra!?!?!? skulle behöva koppla av men WTF!


näääe!

Snarka så man orkar jobba i möra! nattinatt!

fyfaaaan!

Har jobbat + varit sjuk så har inte varit hos min fina på 4 dagar! helt sjuukt! och idag när jag red dressyr gick det skit piss och bajs! var längesedan det gick så dåligt! jag håller mig fast i innertygeln och blir hård i handen. Vilket gör henne hård i munnen och okänslig. Gör inte så på någon annan häst men det är de att när hon blir stark så blir jag också stark och kan inte mjukna för jag blir så frustrerad och arg!!

är inte alltid så med idag var det för jävligt... gaaaaah! min dag totalsabbad!



blääääh!!!!! jag är kass!

sorry

hejsan sötnosar!

Sorry att jag inte skrivit på ett tag men har jobbat och grejjat. så har inte orkar suttit vid datorn något alls!

Men har iaf hänt lite saker.. var ju på fest i lördags! min fina bror fyller ju 40 till jul och det gör 2 av hans vänner med. Så dom hade en gemensam fest där dom hyrde lokal och bjöd på allt! sprit,öl, cider, bål, whisky aa you name it! allting! även mat som var kanon god!

hade iaf en awesome kväll med mycket skratt och nya bekantskaper. helt underbara människor har jag kärt känna, tänk att man bor i samma håla men aldrig stött på varandra, det är helt sjuuukt!



jag i lördags ^^

kom hem runt 4 på morgonen haha! vaknade bakis som en liten gris! men så går det när det bjuds på allt! hahahahah! ^^



I torsdags blev jag ju gammal hahaha ^^ fick en massa gratulationer och många som hälsade på mig. det värmde! tyvärr kunde ja ju inte ha fest den helgen eftersom ja skulle på brors fest.. men får väl ta det sen :)

har även hämtat hem Akilles nu <3 min lilla Ragdoll!






haha snyggaste minen ^^



han är iaf jätte social och hur mysog som helst! är med en hela tiden och ska mysa :) sötnos <3

Musse tycker nog att han är lite onödig ^^ men jag hoppas de vänjer sig. Dom äter iaf ur samma skål och sover ihop ibland så så dåligt är de ju inte mellan dom :P



mina gullisar <3


God natt allihopa!

Nu ska jag sova så jag orkar upp i morron!!

och eftersom jag nog inte kommer hinna blogga så mkt i morron så säger jag det nu..


GRATTIS TILL MEJ!! 23 ÅR!!! :D:D:D



Gammla kärring ><

hoppningen

Hoppningen idag gick skit bra! bättre än förväntat! :) hoppade 4 hinder på medellinjen alltså som en serpentin för att öva följsamhet och smidighet. Hon blev lite stark men hoppade som en drottning 3

hoppade alla hinder på 1:05 på slutet vilket var grymt bra för att vara jag :) haha är lite feg. Och klara tvekade inte enns. det var snarare HON som hjälpte MIG! aaw.. min tuss <3



blir en gammal hoppbild.. tog inga idag eftersom jag var ensam :((

men lotta  tyckte att jag red väldigt bra och att lara bar kanonfin! så det var skoj att höra <3

MorronMorron!

god morgon snyggingar!

ar ni sovit gott!? för engångsskull har jag sovit som en gud :) men vaknar fortfarande förkyld :( suck! men som jag sa har jag inte tid med sånt trams så jag fortsätter som vanligt, dvs som att jag inte vore sjuk ^^


Ska städa lite nu, sen ska jag åka till stallet och pyssla och sen hoppträna privat för Lotta! ska bli intressant! har inte hoppat på evigheter känns det som. Får se vad sessan säger :) har vi tur blir det terräng hoppning. Och då hoppas jag att armar och ben är hela tills i morron när jag fyller.

Eller om ni får hälsa på mej på akuten ;)

 


NH del 4

Här har ni den, del 4 i NH träningen. Den är ganska lång med får med lite trav och lite annat skoj på slutet ;) Men är hon inte underbar så säg!?




God natt snuttisar!

I morron fyller jag år då, alltså torsdag den 11 augisti! uscha jag känner mig fortfarande som 16-17 år! men jag blir 23 det är helt sinnessjukt!! fan snart är jag 80 och sitter där ensam i min lägenhet och funderar på vart fan alla åren tagig vägen!!! så hemsk tanke :(((

och ja jag har åldersnojja! faaaaan uuuuuh :((



Var kämpigt att jobba med 38 graders feber vill jag lova! svetten strömade ner för ryggen vill jag lova! och kroppen kändes som om den skulle kollapsa vilken sekund som helst!! men jag måste... behöver varenda pinal jag kan få tag på!! fattig ja :/ som en kyrkråtta! inte roligt!!



men grym som man är bet man ihop och fortsatte att cykla från kund till kund med god min och humöret på topp!

Har pillat på min header tills nu typ... vet inte riktigt hur ja ska ha den så kommer ta någon dag till!!

Nu ska jag mysa med baby innan han somnar ;) hehe...

nattinatt sötisar!!

snart

Kommer en uppdatering :) en ny film där jag tränar NH med mitt <3 som ni längtat!!

såg att jag fått en grym rusch med läsare! välkommna hit alla nya :) jag hoppas ni stannar!

vad vill ni läsa om? eller har ni några frågor? jag svarar 100 procent ärligt på ALLT! ;)



jag och mitt älskade hjärta <3

nytt!

Kommer en ny header här snart :) en förhoppningsvis snyggare och bättre!! :D så då kommer det bli roligare att blogga med när man fått lite nytt. Ska försöka göra om hela bloggen så småning om för tycker den ser gräslig ut ^^


Men vi börjar med en ny header :D

SVT polisanmälda..

vad tycker ni egentligen om att allsång på skansen hade med låten " Bögarnas fel" ?? personligen tycker jag inte att det var allt för farligt, det är ju pride nu och så och man brukar ju kunna skoja liksom? och jag tror inte att de homosexuella tog åt sig så värst mycket!? eller?



Men tycker ändå att det var lite magstarkt av svt att ha med den i just allsång på skansen. Eftersom det är ett så pass folkkärt program! så lite kan de gott och väl skämmas. Men att polisanmäla var väl att ta i en smula ändå?

ja menar har inte sverige någon humor? ;)

varje dag

Intalar jag mig själv att jag förtjänar det...
Jag valde det själv...
jag hade flera val...
jag valde fel..
och jag visste om det...
men jag gjorde det ändå..
och jag ångrar mig...

Alltså..

jag förtjänar det här...


så sant!

Om en person har en låtsasvän då är han galen.
Om flera stycken har samma låtsasvän då är det en religion.

<3

Man måste inte bli älskad för att älska <3


Travat bommar

Hejsan mina finaste läsare!



Kom hem från stallet för en stund sedan. Åkte dit och red henne fast ja har närmare 38 i feber ^^ känner mig skit risig.. men hon måste ridas så är de bara. I morron ska jag jobba kväll så då rider Sofia henne åt mig. De ska rida dressyr för Bingo tror jag :) så då får hon iaf ett redigt dressyrpass då med. Sen på onsdag ska ja ev rida för Lotta :) äntligen få prova på terräng!! hua! får se om ja sitter kvar! hon har ju en tendes att bocka och typ skena när hon får hoppa naturhinder ute hahah ^^



Hoppas ja inte blir sämre bara för då kan ja varken jobba eller rida.. och på torsdag fyller jag år. Så då kommer de folk och ska gratta mig. På fredag hämtar ja Akilles <3 och på lördag så har bror 40 års fest på folkan! så jag har inte tid att vara sjuk.. så det innebär att jag måste bli frisk NU och NYSS tack =) så hoppas ja vaknar i morron och mår som en prinsessa <3 :)



Men de ser ju inte ljust ut med tanke på att jag mår som ett cp just nu :((( feber, hosta, svider i hela bröstet, snorig och ont i skallen och huden svider :( i hate it... måste måste måste bli frisk :S:S


blääääh

tycker mitt liv känns trist... hua

nattinatt

Nu ska jag krypa ned i min underbara säng! har nog jordens skönaste säng faktiskt :D



Gick fint att jobba idag. Fick skjuts av alex ned på stan så ja precis hann med halv 10 bussen! snällt av honom =) hade fått vänta tills efter tio på nästa buss annars! skönt att jag slapp det!!

I morron är jag LEEDIG! min enda lediga dag dock.. suck! men då ska ja rida och hinna träffa carro en sväng.. men vill någon hitta på något så hör av er :)))



nattinatt! glöm inte att lämna någon liten kommentar åt mej :D

alltså skämtar dom med mig eller?

Det här är INGET skämt!



Det här mina vänner är en dating sida för interner... alltså för de som sitter i FÄNGELSE! för att de ska kunna en möjlighet att ha kontakt med den yttre världen. Och " datea" medans man sitter inne!!

Jag vet inte om jag ska skratta eller gråta! detta är ju helt sjuuuukt! >< man ska alltså avsitta ett straff som kanske ett drop eller liknande, men fortfarande ha en chans att kunna träffa " den rätta " och vem är så dum så dom vill vara med någon som sitter inne? alltså shit! blir elt chockad!

trodde inte enns fångar fick ha någon kontakt med den yttre världen eller enns använda internet?!

Alltså då har en av internerna skrivit i sin kontakt :

Hej

Jag avtjänar ett 10 årigt fängelsestraff för mord och har ca 4 år kvar på mitt straff.

Är en rolig kille som tycker om sport, att läsa och att vara på gymmet även långa skogspromenader och att mysa!
.
Jag söker nu efter en rolig och social tjej som jag kan finna kärleken tillsammans med.. Skriv några rader till mig och berätta om vem du är så skriver jag tillbaks!

Alltså skämtar han? skogspromenader OCH att mysa! hallå killen har DÖDAT någon!? vem FAN vill gå in i skogen med honom liksom!? inte fan skulle jag våga det heller!! x)

Men asså seriöst visst är vi alla lika värda och alla har vi rätt till kärleken och förändras, men det här låter inte lockande, snarare sagt blir man rädd. Vilken frisk kvinna i världen skulle utsätta sig själv för något sådant?
Vad skriver man till en sån? vad pratar man om klart man blir nyfiken på varför han mördat hur det gick till. Själv skulle jag nog inte söka kärleken hos en intern...

och man säger ju att alla har rätt till en andra chans och att man kan ändra sig och blablabla..

Men har man MÖRDAT någon så tycker jag att man förlorat den rätten.. eller vad tycker ni?

Sen funderar man på hur bra är våra fängelse fungerar. Att en person som har mördat har rätten att sitta och chatta på en kontakt annons på nätet .Det är rena skämmtet svenska rättsystemet är det extremt fel på tycker jag! De har det hur bra som hälst förutom det där att de inte får gå ut hur de vill. De betalar inga hyror de får bättre mat än våra barn får i skolorna, de har tv aparater, de får ringa och nu även chatta. De har rätt till besök. Jag tycker att det är fel att en person som begått fel ska inte få rätt till så mycket.

En vän till mig berättade att när hennes kille satt inne ringde han och berättade att han tränat hela dagen, spelat biljard och ätit oxfile... hallå OXFILE liksom??? och här har man inte enns råd att köpa ett paket köttbullar liksom! men de som gjort ett brott och som ska avsitta sitt straff för det får äta OXFILE!?!? när normala människor kämpar för att överleva och göra saker och ting rätt.. nääe uscha! man blir mörkrädd!!

VAD TYCKER NI!?

Tror ni fortfarande att sidan är ett skämmt så gå in på:

Http://www.prisondate.se

sex!?!?

Varför associerar vi nästan allt med sex?

Har vi blivit sexfixerade ? Eller har vi alltid varit det?


Vi är väldigt inriktade på sex, fler och fler är otrogna inte för att de vill vara med den andra personen utan för att det är spännande att exprementera sex med främlingar.

Vi söker bekräftelse genom sex vi njuter och vi plågar oss med sex. Hur kommer det sig att vi sexar runt så mycket ?

Vi ser öppetsinnat på förhållande som kk , endel har flera styckna. Finns det något fel i att ha lust? Idag finns det en hel del sexleksaker som vi gärna testar och ibland köper vi de bara som ett skämt...



Vi associerar det mästa med sex exempelvis  vi ser en gurka eller en banan vad tänker vi? jo vi flinar smått och tänker på en penis vi ser meloner eller tomater  jo vi tänker på bröst.
att vi tänker så mycket på sex har självklart mycket att göra med vad median matar oss med, de flästa musik videos idag innehåller  en hel del kvinnor i korta kjolar ibland nästan helt nakna och vi lyssnar inte ens på musiken eller texten utan vi hipnotiseras och köps av median precis som de vill.

De kontrollerar våra tankar med material se de säljer oss.

Det roliga är att i och med att vi  tycker sex är skönt så är vi ett lätt byte för det här och vi köper det extremt billigt.



Sen när vi väl köpt detta så kommer våran längtan för mer då har vi inte bara fler sexpartner för fantasin skull utan vi går ut på nätet och exprementerar hittar en massor av nya saker, endel helt underbara andra helt absurda. Är man kille idag ska man hälst ha satt på över 30 tjejer för att bevisa till sig själv att man är bra i sängen men ingen av dessa 30 kvinnor får i sin tur inte ha lika många killar för att det är slampigt. Varför är det okej för det ena könet och inte det andra har vi inte båda samma lust? är vi båda inte lika mycket värda? I slut enda efter allt sex skrivande är sex bra ? I mina ögon finns det både för och nackdelar så länge man själv mår bra tror jag inte att det finns  något rätt eller fel med sex båda partnerna ska vara överäns då funkar det bra.. tro även att sex blir bättre utan förbindelse...



vad tycker du detta är? Sex eller konst!?!?

hahah!

Var ju på krogen i lördags som sagt! och när jag står där och dansar kommer en viss "låsasmor" fram till mig och säger... " låsas inte som att jag är här ***** hörde inte riktigt men jag ANTAR att det var ett fult ord som hon kalla mig.

URSÄKTA! vad kallade du mig? du kallar mig slyna eller vad fan det var och själv står du som är lver 40 och gnider ARSLET mot killar i 20 år åldern när du har en fästman därhemma? öööh.. vem är slynan du eller jag!? bara för att jag dunpa din son så har du INGEN anledning med sånna påhopp!? det är ju mitt liv eller hur?

haha aa vilken stjärna.. jag skrattade så mkt för ja blev så chockad.. även mina vänner runt om skrattade åt henne ^^ lite pinsam hon var eller? jösses...



ville väl att jag inte skulle tala om vad hon egentligen sysslar med ute.. haha! och faktiskt skiter ja i vad hon gör.. men jag skulle aldrig gå fram och kalla någon slyna eller något annat bara så där.. spelar ingen roll vem det är! jag är lite för vuxen för att syssla med sånt... tycker det är barnsligt..

men vissa växer tydligen aldrig upp...

Onsdag!

denna veckan har gått fort hitills faktiskt :) skönt! ska jobba hela helgen :((( hoppas den går lika fort!

träningen igår gick fint! lägger kanske upp en video på det sen om ni är snälla ;) Bingo tyckte det såg bättre ut nu än för 2 år sedan! och det hoppas jag! man utvecklas ju hela tiden eller hur? :)



en bild sen träningen :)

ska strax åka och jobba! 16:30-21:30 ganska skönt pass ändå! får man sova ut lite :) och i morron är jag LEDIG! men enda lediga dag denna veckan :((((

och vet ni mera? om 1 vecka i morron fyller jag 23 år!! shiiiit fatta att jag är 23 redan!?!? tyckte det var typ igår som jag fyllde 18!?!?!?!?!? :O



från en liten kaxig tonåring till en vacker kvinna!? eller? ;))

nääe men uscha vill inte bli äldre! kan man stanna här!? :)))

El stablo..

Nu ska jag till stallet. Ska rida dressyr för en tränare. var evigheter sedan jag tog en privat lektion i dressyr! får se hur de går :)


Pressenter!

har fått massa fint idag och klockan är bara halv 12 :D



älskling kom hem med denna till mig <3 älskar rosor! :) speciellt när de kommer från honom <3 älskar dej baby!



sen fick jag/ klara den här ursöta grimman av fina jessica stålberg <3 hjälpte henne med att vara ärlig under en rättegång som hon självklart vann <3 och fick det här som tack! hur gulligt av henne som helst! en jätte fin människa som jag önskar det fanns fler av <3 fick även det fina flugskyddet ni ser på sängen.



och denna. aaw hur gulligt var det inte då :) blev kanon glad! det här gjorde min dag <3

off to work

Ska strax kila iväg till jobbet då :) skönt att jobba kväll men jobbigt att jag inte får träffa min fina <3



Saknar henne redan <3 men sofia har henne idag så det känns skönt :)


sur

känner mig så orättvist behandlad! så jävla ledsen...

jag måste börja ta hand om mig själv.. innan det är för sent... :(((

RSS 2.0