Dagens psykiatri och diagnoser...

Kollade ju på en skit vidrig film idag på socialpsykiatrin när jag läste till undersköterska förrut...

om hur psykiatrin egentlogen fungerar.. de är skrämmande… hur de torterade människor förr.. borrade i ögonen, elchockar, iskallt vatten som de sänktes ned i, medicinering och NEDDROGNING! och massor av annat.. som för oss är heeel osannorlikt!  men vet ni vad?

Det händer än idag! att ge elchock för att lunga en patient händer faktiskt på våra psykiatri anstallter idag! det händer i gävle..uppsala och alla orter ni kan tänka er. Att öppna hjärnor på folk händer också.. för att försöka bota.. ta död på ” dåliga hjärnceller” som psykiatrikerna så fint kallar det.. haha varenda en förstår väl att de inte finns bra och dåliga hjärnceller? inte på de viset som dom beskriver det iaf!! det är sjuuukt!

och det här med medicinering… att bokstavligt talat DROGA ned en människa för att få den lugn.. som en orolig dement.. som inte vet vart den är eller liknande.. och börjar ”vandra” ja den drogar vi ned så mkt vi kan med sobril.. tills den ligger som ett collie och är för borta i skallen för att enns kunna göra något.. är de rätt? eller fel?

och en till sak… i filmen tog en kille med sig en dold kamera in till 5 olika psykiatriker och psykologer.. han beskrev samma symtom till dom som han ” låssades” ha. Och vet ni? han fick 5 olika svar!! den ena sa att han hade ADD… en annan att han hade ADHD, en tredje att han var MANISK.. den fjärde att han hade en DEPRESSON och den femte att han var SCITZOFREN! och alla dom skrev ut säkert 6-7 olika mediciner som han skulle ta.. morron och kväll!???

Jag blir chockad! Det är ju så inom psykiatrin.. det finns inte så mkt vetskap om de psykiska sjukdomarna.. och självklart vill man tjäna så mkt pengar som möjligt.. så mår man dåligt eller så.. och behöver prata.. ja då skriver dom ut antidepressiva eller liknande.. för att ” lugna” men mest FÖR ATT TJÄNA PENGAR!

Visst dom kan lugna.. för de första ”drogar” de sin patient.. därav upplever den ett lugn..och är det en deprimerad person som är nere.. ja då får den en medicin med ” uppåttchack.. så att den ska känna glädje.. och ” sådär BOTAD” men egentligen blir de bara värre.. patienten kanske blir beroende?? kan inte sluta… eller så blir den som ett collie.. utan känslor… eller så blir den mera deprimerad… och sen en sak till.. INGEN VET VILKA BIVERKNINGAR SOM PSYKISKA MEDICINER GER!! så ni vet inte vad som händer med er.. biverkningen kanske inte kommer NU… utan om 10-15 år!!!!

Sen det här med barn och ungdomar! vet ni att ca 60-70% av GÄVLES och ÄLVKARLEBYS ungdomar har fått diagnosen ADHD eller ADD!? speciellt bland unga flickor! hör ni hur sjuuuukt det är!! det är klart som faaaan att 60-70% inte har ADD eller ADHD!! det är bara ett sätt att ge en diagnos.. åter igen.. för att tjäna PENGAR!!

är barnet deprimerad ja då har den ADD. Är den lätt irriterad ja då har den ADHD… är den kaxig.. ADHD… känslosam ADD. Levnadsglad och har svårt att sitta stilla o ca 10-15 min.. ja då är det nog en blandning… alltså…

BUP och annat (skräp) ställer den diagnosen för att slippa problemet.. och ger då medicinering… antingen Ritalina ( Lugnande som man mår skit av, blir som en levande zombie utan känslor, som dessutom sabbar enns blodtryck mm) eller Conserta( som man kan må väldigt illa av, och som övrigt har samma biverkningar som Ritalina…) DESSUTOM sänker båda medicinerna APTITEN och kan göra så att barnet får hjärtklappning!

Men så är de.. 60-70% av undomarna/barnen i kommunerna har ADD/ADHD.. tror ni på det??? NOWAY! fattar ni hur många barn som ner DROGAS i onödan? för att dom anses vara ett problem???

är det inte samhällets problem kanske att barnen mår dåligt? att dom får beteende ändringar? Kanske är de skolans fel?? eller samhället de lever i? Speciellt flickor.. dom har GRYMT stor press på sig.. speciellt i skolan… dom ska vara snygga.. duktiga och uppföra sig på ett visst sätt.. vara civilicerade.. och dessutom kommer de i en större pubertet än killar… men nej förfan… det är ADHD/ADD de lider av.. inte puberteten eller ett dåligt samhälle som inte lyssnar på dem utan ställer en diagnos efter ett samtal på 5 MINUTER med deras FÖRÄLDRAR!! nääe.. det är skandalöst!

Sen om någon vill sticka ut och vara annorlunda ja då är det fel de också! alrig är folk nöjda! dom stirrar sig blind på olika Diagnoser.. dom ser inte en levande människa.. utan en diagnos som dom kan tjäna pengar på... det är så sjukt! och jag blir så arg..



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0