opererade om sin fru...

Okay.. det här är heeeeellt sinnes! okay att man vill vara snygg,smal, sexig och tilldragande.. MEN ska man opererera heeela sig då för att bli någon slags Barbie?

vad hände med ” naturligt är vackras?” att spruta in massa skit i kroppen kan för de första OMÖJLIGT vara hälsosamt och för de andra så gör de inte dig till en bättre människa? kan förstå att vissa tjejer som har mindre en a kupa vill lägga in silikon eller koksaltlösning för att få mera kvinnliga former. men att spruta in så man får F kupa och läppar stora som kajsa ankas är INTE snyggt.. de är onödigt!

 

Och de som är ÄNNU mera sinnes är denna läkaren.. Han operarade om sin FRU! för att få henne perfekt! ursäkta mig men tycker man inte att SIN fru eller man ÄR perfekt som han/hon är??? är väl därför man blir tillsammans med personen från början???? Hallå??? jävla psyko! fattar inte hur han tänker.. uscha hemska människa!

 

HAR JAG RÄTT ELLER FEL???


Kommentarer
Postat av: Surgeon

Är man bilmekaniker så ser man till att ens bil är perfekt. Är man tandläkare ser man till att ens tänder är perfekta. Är man städare har man kunskap i städning och ens hem borde vara extra rent. Är man plastikkirurg... tja då gör man sin fru perfekt, why not liksom?:)

2011-04-25 @ 16:42:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0