sexfakta ;)

. Här har ni 25 sexfakta - som kan vara intressanta att veta:
1. Det finns män och kvinnor som kan få orgasm bara genom att spänna rump- och/eller bäckenmusklerna.
2. En av fyra killar har försökt utöva oralsex på sig själv.
3. När din kille kommer ejakulerar han i en medelhastighet av 45 kilometer i timmen. Hans orgasm är 6-10 sekunder lång, vilket kan jämföras med din som varar i hela 13-51 sekunder.
4. Sperma innehåller zink och kalcium, ämnen som visat sig vara bra mot tandröta.
5. Under 1800-talet var dildon populär för att hjälpa kvinnor som led av det sjukdomen ”hysteri”. Genom att kvinnor fick orgasm med dildos som hjälpmedel ansåg läkare kunna lindra ångesten hos dessa stackars hysteriska tjejer, något som i sin tur skulle göra dem lite lugnare. Fungerar än idag, right tjejer?
6. En erigerad penis genomsnittslängd är cirka 12,5 cm medan en slak penis är cirka 7,5 cm lång. En man vid namn Jonah Cardeli Falcon manlighet är hela 34 cm lång i erigerat tillstånd. Det kan inte vara alltför skönt!
7. Har din pojkvän varit otrogen? I Hong Kong är straffet för en otrogen man inte bara en örfil och eventuellt ett avslut utav förhållandet, utan hans fru har också rätt att ta livet av honom. Dock måste hon klara detta med sina bara händer.
8. Under din orgasm frigör kroppen oxytocin och endorfin, ämnen som gör dig lycklig, lindrar smärta och främjar läkning. Så nu vet du varför sex kan få dig att må så otroligt bra!
9. 30 minuter intensivt sex förbränner 200 kalorier.
10. Saker som plockats ur folks rumpor under troligtvis pinsamma sjukhusbesök är: En palsternacka, en pisang (med kondom), en salami, en stekspade i plast, ett skohorn, en flaska kroppsspray, ett kvastskaft, två äpplen
11. En man som kysser sin fru varje morgon lever i genomsnitt fem år längre än män som inte gör det. Gå och berätta det för era pojkvänner!
12. Den vänstra pungkulan hänger oftast lägre ner än den högra på högerhänta män. Samma sak gäller för vänsterhänta, men då med den högra kulan.
13. Svenskar är runt 16-17 år gamla när vi har sex för första gången. Snittåldern i världen ligger på 19,25 år. Vi är bland de yngsta i världen. Äldst är Malaysierna som är cirka 23 år gamla när de drar av sig byxorna första gången. De uppger sig också vara den grupp som känner sig mest redo för sex vid debuten.
14. En av de vanligaste kvinnliga sexfantasierna är sex med en tjej. Män drömmer också om att ha sex med tjejer men gärna två eller flera, och okänd.
15. De flesta män ejakulerar inte flygande sperma, utan kommer snarare lite mer stillsamt, droppande. Däremot finns det män som kan komma så det verkligen märks. Längdrekordet på ett sprut står på hela 2,4 meter. Man kan ju undra var den här tävlingen hållts någonstans.
16. Tycker du att sex när du har mens är äckligt? Tänk om! På grund av det ökade blodflödet i kroppen får du orgasm mycket lättare.
17. Funderar du på att flytta utomlands? Österrikare har mest oralsex i hela
världen.
18. Ett normalt samlag varierar väldigt mycket i längd. I en studie framgick det att från penetrationsögonblicket uppnås orgasm någonstans mellan 33 sekunder och 44 minuter. Ett genomsnittligt samlag är dock 15 minuter långt där 10-12 minuter består av förspel.
19. Omskurna män tar längre tid på sig att få orgasm än de icke-omskurna.
20. Hälften av alla män tror att hångel leder till sex jämfört med 33 procent av kvinnor.
21. I din hjärna har du neuroner som hjälper dig hitta din killes läppar i mörkret. Gulligt.
22. Tycker din kille att du pratar för mycket? Det kan bero på att tjejer rent fysiskt kan prata en längre stund än män. Era stämband är kortare än killars och släpper ut mindre luft medan ni pratar.
23. Vill du hålla dig rynkfri? Hångla! När du kysser använder du nämligen 29 olika ansiktsmuskler.
24. Hela 70 procent av kvinnorna skulle hellre äta choklad än ha sex.
25. En intensiv kyss producerar ett ämne som är 200 gånger starkare än morfin om man ser till de sövande effekterna. Det är också orsaken till att du känner dig
euforisk av lite härligt kyssande.
 
;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0