problem lösning!

Många som skrivit och frågat om vad man gör åt killar som får för tidig utlösning! som att jag är någon expert men ändå haha ^^

Vad som räknas som för tidig utlösning finns det ingen direkt siffra på. Om man upplever att sprutet kommer för tidigt så är det ju för tidigt. Men man ska givetvis inte vara för hård mot sig själv.


Att bara palla några minuter är kanske inte ett maratonsamlag, men det är inte helt ovanligt. De flesta samlag varar ju kortare än man kan tro Och det är inte bara penetreringen som är sexet!

Men en del har verkligen problem på riktigt. Det finns de som inte kan ha sex mer än några sekunder, och som ständigt blir besvikna.



Så vad kan man göra åt problemet?

Trick som att tänka på osexiga saker som sin mormor, döda barn eller något annat tycker jag är ett trist och hemskt knep! Man ska väl få tänka på sexiga och mysiga saker även om man har problem med för tidig utlösning? Jag skulle då rakt inte vilja tänka på såna saker under sex, och det tror jag inte dessa killar vill heller.

Det finns också fördröjningsmedel som man t ex. kan spraya på pillesnoppen. Det verkar också trist tycker jag. Men visst, som tillfällig lösning kan det kanske vara bra. Om inte annat för att du ska bli lite mer avslappnad inför det.

Övning ger färdighet! Man kan träna bort problemet. Det går ut på att stoppa när orgasmen håller på att komma, pausa en liten stund, och sedan fortsätta. Så håller man på. Det fördröjer ju dels orgasmen just under det samlaget, men hjälper också problemet på sikt!

Prata med din partner! Om hon eller han vet att du lider av problemet så kan ju personen ha större förståelse. Och kanske är det så att den du har sex med är nöjd, att det bara är du som upplever problemet. Då kan det vara lättare för dig att hantera det.

Sex är inte bara penetrering! Om din partner njuter av sexet och får orgasm så har nog han/hon betydligt lättare att "stå ut"!

Det är inte hela världen! Det kommer inte fortsätta vara så här i resten av ditt liv. Försök att vara lite mer avslappnad inför saken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0