porr, bra eller dåligt?

I P3 i söndags pratade om om Porr. Ganska intressant att lyssna på, speciellt när dom frågade ut folk på stan p, porr, hur ofta dom tittade och vad dom tyckte osv…

 

Det var förvånansvärt många som erkände att dom tittar på porr. Det ses ju som något smutsigt, äckligt och

”sånt ska man inte beblanda sig med”, men majoriteten tittade på porr minst en gång i månaden. Vissa ansåg, precis som ”allmänheten” att porr är äckligt, vulgärt och tittar såklart aldrig på porr.

Det är ju det man får höra oftast från folk som är emot porr, det är äckligt, det är onaturligt och det är kvinnorförnedrande. Men är det verkligen det???

 


Alla, eller nåja dom flesta, har ju sex. Det är ju exakt det dom gör i en porrfilm. Är det onaturligt då? Ja visst det kanske inte går till så som dom visar på porrullar, men varför tittar man på porr?

Är det för att se människor bli kära, utveckla en relation för att sen ha sex. Nja….. Klart dom försöker skapa en situation där man snabbt kan komma till sex.

 


Sen är porrfilmsbranschen en av få där kvinnorna faktiskt har högre lön änmännen. Och ingen är ju tvingad att göra det. Dom är skådespelare. Dom vill….
Är det verkligen förnedrande då?

Sen, porrfilmer är ju inte till i utbildningssyfte. Det är ju inte meningen att det ska vara ”såhär går det till”.

Den som inte har förstått det är ju .. lite efter??.

Porr är ju fantasier, förstår ni vad jag menar? Och säger man att en porrfilm är äcklig, så säger man ju faktiskt indirekt att majoriteten av världens befolkning är äckliga.

För många har ju värre sex än vad det visas i en porrfilm.

(Om man tänker en vanlig, ”rörmockaren kommer och sen har dom sex på köksgolvet”-rulle och inte ”tjejen hänger upp-och-ner från taket i rep medan mannen ”knullar” henne med en dildo samtidigt som hon slickar hans bollar”.)

 

Ursäkta mitt språk med vet ej hur jag ska uttrycka det annars ^^ heeeeeh!

 

Dom som aldrig tittar på porr. Fantiserar dom aldrig heller? För att fantisera ihop en sexakt är ju att visualisera porr, kanske lite mjukare porr, men är inte det äckligt då också? Och porr är ju faktiskt mest för killar, för att dom har inte samma förmåga att fantisera ihop en händelse.

Vad tycker ni om porr?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0