Relationer och utseenden!?

Alltså.. har ni läst det här om deyt här?

 

Enligt en studie som brittiska forskare gjort så kan ditt förhållande vara i farozonen om du som tjej är snyggare än killen – eller om din flickvän är snyggare än dig. Det spelar ingen roll huruvida mannen är snyggare, men om tjejen är snyggare så riskerar förhållandet att bara vara i några månader.

Forskaren menar att snyggare kvinnor inser att de kan välja och vraka, och på grund av detta föredrar de kortare relationer för att de har lättare att gå vidare. Han ser det även som en möjlighet att förhållanden tar slut på grund av svartsjuka från den mindre attraktiva partnern (killen alltså, eftersom det inte spelade någon roll om killen var snyggare).

Jag brukar bli road av den här typens forskning, men det här var nog det roligaste på länge.

Att de sedan använder Brad Pitt och Angelina Jolie som exempel, och Angelinas ex män… Det är ju bara sjukt kul alltså. Detta gör dom alltså för att ”make a point” eller något. 
 
''
 

(Jolies ex-män, Jonny Lee Miller och Billy Bob Thornton)

Dom menar ju då att anledningen till att förhållandet fungerar mellan Pitt och Jolie är för att de är ”likvärdigt snygga” – alternativt att han är snyggare än henne. För… det kan ju inte bero på något annat. Låt säga.. personkemi eller om man nu ska prata om skådisar: något annat som likvärdig exponering kanske.

(För man kan väl säga att Pitt och Jolie är något sånär lika kända).

Och vem är det förresten som avgör vem som är snygg och inte, vem som är snyggare osv? Är det inte individuellt vad man tycker? Är det om tjejen själv anser sig snyggare som förhållandet spricker?

Jag skrattade faktiskt lite när jag läste artikeln. Litegrann. Och sen blev jag irriterad, ett vanligt fenomen.

 

vad händer om killen är sjuuukt mkt snyggare än tjejen då? håller förhållandet då eller what!?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0