Fredag!

Härliga fredag! och jag är ledig weeeei! fast jobbar hela helgen och måndag :)) och har varit ledig 1 dag denna veckan men vad gör det? jag ÄLSKAR mitt jobb :))



Någon påstod att IP adresser är omöjliga att spåra? hmm inte.. hur kommer det sig då att jag spårat dig? och sen är vissa så dumma att de kommenterar med sitt riktiga namn någon gång och saen kommenterar IGEN fast annonymt? nääe går heller inte alls att lista ut vem det är då ;) nej nej..

men tänker inte tjaffsa, tycker fortfarande att det är patetiskt att kommentera elaka saker. Gå fram face to face ist :) med ärlighet kommer man längst. Dessutom finns det ingen anledning att hacka på någon man inte gillar. Varför ska jag vara värld din enegri egentligen? really? släpp mig ist ;)

aja nog om patetiskt folk vi pratar om något roligre :)

ska iväg på hoppträning idag för Lotta igen med mitt <3



Hoppade i tisdags med. Och då var hon svin stark! jätte lång och sprang på som en liten bulldoser! gick med andra ord inte så bra ^^ men jävlar vad hon hoppade! högt över och med hur fina framben som helst! så det var ju kul! Filmade nämligen ni kan få se sen ;)

Så idag ska jag slänga på ett skarpare bett och se om jag orkar hålla ihop henne mera :) hon är stark som en liten oxe min flicka <3 :)



längtar efter sommaren <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0