Dagens psykiatri

den där jävla psykiatriindustrin alltså.. man blir mörkrädd.. av alla dessa mediciner som skrivs ut och ges till höger och vänster..

 

damp tabletter, ångesthämmande.. muskelavslappnande.. sömnmediciner det är sinnessjukt! galet! förstår ni vad folk proppar i sig.. vad de ger sina barn eller sina nära? herre jösses!

 

Så nu när ja pluggar psykiatri så läser vi om olika läkemedel.. och då står de på Rhypnol tillexempel att för att medicinen ska ge effekt så måste man ge dosen farligt nära en ” överdos” så patienten måste vara posetivt inställd på att ta sin medicin och inte fuska med den. Sen står de lite längre ned.. ” En överdos av denna medicin är dödligy giftig” ööh daaaah! man ger nästan en överdos.. och en överdos är dödlig! hur sjuuuukt är inte det???

 

Sen hur många har hört talas om ECT? engelska electroconvulsive therapy, elektrokonvulsiv behandling) är en psykiatriskepileptisk aktivitet i hjärnan framkallas genom elektrisk stimulering. ECT används framför allt vid djupa depressioner. behandlingsmetod där epileptiskhjärnan framkallas genom elektrisk stimulering. ECT används framför allt vid djupa depressioner.

Nu undrar jag.. huuur många trodde att denna metod inte användes längre? ganska många va? icke.. den används överallt.

 

Speciellt på dom med depressioner. man framkallar alltså ett epileptisktanfall eftersom strömmen leds direkt genom hjärnan. Och för att förhindra att personen ska ”studsa” omkring sövs denoch får kramplösande medel. Så att den inte ska slå sig sönder och samman typ.

 

Och självklart så ger de biverkningar.. så som minnesförlust som kan sitta i flera år och koncentrationssvårigheter…

 

också helt sinnessjukt!!

 

varför ska man behöva bota en depression så? ist för att gå till grunden med problemet vad gör personen deprimerad? varför osv…

 

Nääe dagens psykiatri ger ja inte mkt för.. fy faan!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0