Oj shit

Hejsan hörri..

shiiit vad längesen de var som ja skrev här! men ja skriver ju mest i min andra blogg som ni vet men känner att de var dags att slänga in ett hästit inlägg här :)

Hur går de med allt då?

jo de går bra faktiskt, bättre och bättre. Hoppingen går fruktansvärt bra framått =) eftersom hon har gått ner i vikt så pass mkt så orkar hon mera och är inte lika tung. Så hon är en riktig liten hoppPonny nu hihih de är skit skoj! :)



Dressyren går också bättre.. men hon funkar fortfarande bäst på pelham bettet! men de går framått de gör de faktiskt =)

Sen så har ja köpt en munkorg till henne, eller en Gräsreducerare som de så vackert heter!? för hon blir ju så himla fet! och visst.. hästen bör få äta under sommaren och så MEN hon mår inte bra av de. För hon blir föööör tjock! och käna tar stryk. Hästen blir slö och vill inte abreta för att de är jobbigt att hålla upp den tunga kroppen!

Just nu har hon den på sig halva dagen och är utan adra halvan men när de blir rikligt med gräs kanske hon mste ha på sig den jämt!! och de gör så ont i hjärtat på mig att ta på henne den men ja måste ju :(

VAD tycker NI!? RÄTT eller FEL!!???


Kommentarer
Postat av: Anonym

Tkr de är helt RÄTT med gräsreducerare, hellre de än fång. Tror du skulle ha mer ont i hjärtat av att se henne ha fång, kanske aldrig mer kunna gå på gräs, och vad är de för liv för ett gräsätande flockdjur??

2010-08-10 @ 18:19:57

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0