hellu

Hejsan alla hästglada!

Tänkte slänga in ett liten inlägg :) skriver ju mest i min andra blogg och tror att ni som läser denna även läser min andra så ni hänger säkert med ändå fast än att jag inte uppdaterar så mkt här :)

Ridningen går bra iaf. Klaran har gått upp lite nu när gräset frodats men inte så farligt mkt ännu. Hon är inte tjock men iaf ^^ Hon har sin munkorg på nu halva dagen och är utan andra halvan.. haha vi gjorde en liten deal hon och jag ^^ mest för att jag fick så dåligt samvete hahah! :P

har ridigt dressyr idag i 1 timme. Fokuserade mest på att få henne mjuk och avbslappnad utan att " hänga" i en som hon gärna vill göra ibland. Red på mkt små volter och gjorde fördlytningar till och från spåret. Sedan gjorde jag lite öppna och sluta i alla gångarter och avsaktningar till skritt och trav och även halter. Det gick bra faktiskt.. men skulle önska att hon blev lite mjukare i munnen för just nu är hon faktiskt rätt hård. Men de kanske är mitt fel också? men Min medryttare säger samma sak så det är knepigt :S men det är ju som men människor.. humöret går upp och ner och man stöter alltid på motgångar.. annars kan de ju aldrig gå bättre? gäller att vara posetiv =)

Igår red jag och en kompis ut på en långtur i skogen. Hoppade lite stockar och lät hästarna sträcka ut på en sträcka med sand i skogen. Det gillade dom!! hehe.. klättrade även lite =)

I morron ska ja nog bara skritta ut en stund barbacka.. får se vad vädret säger =)

Har nya bilder på mobilen, ska lägga upp dom senare.. sitter vid bärbara nu och har ingen sladd.. så fixar de sen.. ni får njuta av lite gammöla godingar ist ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0