Träns träsk!

Klara har haft sönder sitt finaste träns! men de går att laga så ska göra de, men vill även ha något nytt.. så tänkte att ni ska få hjälpa mig.

alla tränsen är från hööks, ja har faktiskt varit nöjd med deras träns så ja väljer ett där :) vilket tycker i är snyggast?

1.




Aachenträns Gold Medal® Artemis

Artikelnr. 300676

749 Kr


Aachenträns med rundsydda sidostycken och smalt pannband med strasstenar. Bred (4 cm) nosgrimma med mjukt foder och pullbackknäppning. Nosgrimman träs utanpå det fodrade nackstycket. Silverfärgade spännen.

Ett träns jag länge trånat efter, men är osäker på om diamanterna i pannbandet kommer hålla? eller om de kommer lossna efter ett tag? Ska ha ett i den bruna färgen iaf så de passar min bruna sadel  :)

2.


Aachenträns Gold Medal® Delfi

Artikelnr. 300672

769 Kr


Aachenträns med mjukt foder vid nosgrimma, nackstycke samt pannbandet som också är dekorerat med tre rader med små strasstenar. Nosgrimman fästs med spännen på sidorna. Käkremmen är fäst med små D-ringar och nackstycket är formad för att motverka tryck på det känsliga stället bakom öronen. Silverfärgade spännen.

också ett ganska syggt träns :)

3.


Aachenträns Claridge House® Limerick

Artikelnr. 300315

489 Kr


Bred aachennosgrimma (4 cm) med mjukt foder och pullbackknäppning, samt svängt pannband med äkta Swarowskistenar. Nosgrimman träs utanpå det fodrade nackstycket. Silverfärgade spännen och tygelhakar. Komplett med vävribbtygel.

Gillar pannbandet, men har svårt för den blanka nosgrimman :S

4.


Aachenträns Claridge House® Cardiff

Artikelnr. 300468

549 Kr


Aachenträns i mjukt och följsamt läder med fodrad slät nosgrimma och nackstycke. Nackstycket är brett, och svängt för att motverka tryck vid det känsliga området bakom öronen. Smalt, svängt pannband dekorerat med små stenar och silverplattor. Sidostycken med tygelhakar. Silverfärgade spännen

Också ett av mina favoriter.. tycker de är super snyggt.. lite fel brun bara men de kanske inte gör så mkt? :)

5.

GM Träns Eco-läder

Artikelnr. 300662

689 Kr


Snyggt Aachenträns i amerikanskt läder med pullbackknäppning. Mjuk, ljus padding på pannband och nosgrimma. Anatomiskt format nackstycke. Avtagbart aachenfäste. Mässingsfärgade spännen. Komplett med lädertygel.

också super snyggt! men klaras träns som ja ska laga ser typ exakt ut så här, så de kaske är onödigt att köpa ett som är likt ett ja redan har? me ja gillar de vita kanten :)

VILKET TYCKER NI ÄR SNYGGAST???

Kommentarer
Postat av: Anonym

träns nr 2 eller 5, helt klart! Bättre kvalité på nr 2.

2010-04-16 @ 16:51:10
Postat av: Anonym

1:an :)

2010-04-17 @ 21:13:55

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0